wel goed

Om een pauze had wel ergens anders gezien dat we met ze twee code95 te doen. om daarna te wisselen. de lunch was bij snackkar.

Super!

Goede rijschool.

• Gevolgde opleiding: Bus (D)

De instructeur was heel goed , vriendelijke, professionele

Ruim voldoende

Hele goede begeleiding

Allemaal hele fijne mensen

• Gevolgde opleiding: Bus (D)

Hele leuke en informatieve dag

Best wel weer wat dingetjes gehoord op de chauffeursdag, waavan ik dacht: hé, dat wist ik niet. En Jaap brengt het altijd erg leuk. Echt een hele leuke en informatieve dag.

Ter zake kundig

Goede opleiding tegen een redelijke prijs

Open eerlijke duidelijke uitleg

Positief

Leuke cursus

Leraar vertelde het leuk en duidelijk

was een leerzame dag

de E learning viel niet mee , weer een opfrisser gehad. de praktijk dag was een leuke dag , stukje rijden alleen het gebruik van de spiegels was niet echt fijn van achter het stuur bij het gebruik van de aanwezige vrachtwagen . maar al met al een geslaagde dag, regelmatig een cursus gedaan met tevredenheid . nu mijn code 95 geldig t/m 2029 en is dan de laatste keer voor mij over 2,5 jaar met pensioen dank jullie voor alles wat betreft de nascholing voor code 95 de afgelopen jaren.

• Gevolgde opleiding: Code 95/Nascholing

Leuk, geen droge stof. Goede docent.

Leuk, geen droge stof.

• Gevolgde opleiding: Code 95/Nascholing

Fijne rijschool met zeer ervaren leuke instructeurs

Goede rijschool. Stellen je goed op je gemak. Door heel goede no-nonsense begeleiding alle onderdelen in 1x gehaald. Kijk terug op een fijne leerzame periode.

• Gevolgde opleiding: Bus (D)

Niet op mijn gemak, geen goede begeleiding

1e lesdag al meteen verteld als ik het niet kan en dan meteen stoppen. Voelde me niet op mijn gemak. Bus had al defecten en was nog steeds zo op de dag van het praktijkexamen. Achter mijn rug om gediscrimineerd. Voelde me niet welkom.

Leerzaam

Leerzaam

Die is goed.

N.v.t.

• Gevolgde opleiding: Bus met Aanhanger (DE)

Goede begeleiding

Van a tot z goed geregeld, er word netjes en op tijd gecommuniceerd. Er word netjes en professioneel gehandeld op onvoorziene momenten.

zeer fijne begeleiding.

goede opleiding

ik vind het een goede opleiding en goede cursus begeleiders altijd een goed gevoel bij ook de humor onder mekaar maak dat het interessante trainingen zijn.

Top!! Instructeurs

Geen opmerkingen

• Gevolgde opleiding: Code 95/Nascholing

direct stoppen totaal geen toegevoegde waarde

verplichting

• Gevolgde opleiding: Code 95/Nascholing

Aan jaap te danken dat ik 10 jaar geleden mijn rijbewijs heb gehaald. Top instructeur. Iemand met passie voor zijn vak.

rijbewijs C

Heel goed rijschool en goed rijinstructeur Bedankt,

• Gevolgde opleiding: Vrachtwagen (C)

Goed en duidelijk

Zeer vriendelijk en vakbekwaamd leraren aanwezig. En prijs van opleiding was ook scherp

• Gevolgde opleiding: Code 95/Nascholing

Goede instructies gehad en aardige, bekwame instructeurs en goed materiaal

Utrechthaven 1 A

3433PN Nieuwegein

Over E & R Opleidingen BV

E&R is de meest complete rijschool in de regio: je kunt bij ons terecht voor alle particuliere en zakelijke rijbewijzen. Ons doel is om al onze klanten tevreden te stellen. Daarom streven wij in onze opleidingen naar de hoogst mogelijke kwaliteit en proberen we deze waar mogelijk te verbeteren. Wij geloven in een persoonlijke, open aanpak. Dit betekent dat wij voor iedereen een opleiding op maat verzorgen en altijd helder zijn over kosten en verwachtingen.