Liefs eigen keuzes les
Leuke opleiding het was mooie klas . Enig nadeel dr was geen kleine geheugen steun boekje met de gevaren klasse erin
Heb bij E&R mijn opleiding voor mijn c rijbewijs gevolgd en heb dit als zeer prettig ervaren. Instructeurs leggen alles super goed uit en nemen uitgebreid de tijd om je alles te leren.
Netjes ontvangen leuke instructeur goede uitleg fijne leerzame dag gehad !!
Vriendelijke mensen, lekkere lunch.top
Het is dat het moet.
Goede instructies van de instructeurs waardoor ik alles heb gehaald in 1x
Ik kan niet anders zeggen een fantastische tijd te hebben gehad tijdens mijn instructie.
I registered as learner in English. I received the study materials In English. I send an email to consult a question about the theory but nobody respond me. And when I did the test driving the trainer didn’t speak even one English word. And I don’t feel the trainer friendly
Professionele begeleiding
Je voelt je er welkom zowel bij de theorie en de praktijk goede uitleg en instructeurs zijn gezellig leggen het goed uit veel aan gehad ga zo door
Heel prettig en goed les krijgen van de leraar
Instructeur had goede kennis van de verkeersreglementen. Goede uitleg.
Ik vond het top goede itleg veel geduld
Goed en fijn. Bob is een top leraar en een hele aardige vent. Leert je rijden en daarbij op je gemak voelen.
Theorielessen C en rijlessen C gevolgd bij E&R in Uithoorn. De theorielessen werden op locatie in Uithoorn gegeven. Goede docent die de groep meenam van RVV en techniek tot laden, zekeren en lossen. Er was hierbij ook tijd als iemand een vraag had of iets niet begreep. Tussen de theorielessen door waren ook de deelexamens bij cbr gepland zodat alles mooi op elkaar aansloot. Alle examens gelijk gehaald want de lessen sloten goed aan op de vragen van het CBR. Voorafgaande aan de rijlessen is er een rijdtest geweest om te bepalen hoeveel lessen er nodig waren. Na de medische keuring werden de lessen zo gepland dat ik mijn reguliere werk ook gewoon kon blijven doen. Fijne communicatie hierover gehad. De lessen werden zo gepland dat er gelijk een examen volgde bij het CBR aan het einde van de lesdagen. Ook die in 1 keer gehaald. Tijdens de lessen goede tips ontvangen van de instructeur. Tijdens het examen benoemde de examinator ook enkele van die specifieke vaardigheden waar de instructeur op heeft getraind. Als laatste ook nog twee keer code 95 examen gedaan (toets besloten terrein en laden/zekeren/lossen). De instructeur kon goed de theorie geleerd voor de theorie examen in de praktijk brengen en daarbij praktische tips geven. Voor laden en lossen ook echt praktische vaardigheden geleerd. Voor beide examen eerst geoefend en daarna het examen gedaan.
Zeer leerzame lessen
Ik was 2 min telaat mocht niet binnen voor cursus. Vorige keer was een collega 7 min te laat mocht wel naar binnen. Ik heb turks afkomst. En die collega nederlands afkomst. Dus dubbele beleid. Ik vind dit totaal niet kunnen. Heb ook zwz klacht ingediend.
Ben wijzer naar huis gegaan , en meer kennis op gedaan.
Goed opgeleide instructeurs die het beste met je willen.
Fijne lessen gehad met mitchel binnen 1.5 week had ik mijn rijbewijs D1 in de pocket!
Ik zit in de late diensten, betekent dat ik gemiddeld niet eerder wakker wordt dan 11h00. Om dan al om 08h30 op locatie te moeten zijn is niet prettig
kreeg geen begeleiding bij rijtest, snap ik wel. maar uitleg over de stoel zou misschien al fijn zijn? hoe wil je dat ik snelheid volg als ik de teller niet kan zien. communicatie kan ook stukken helderder, 'naar rechts' gebruiken als 'je raakt de stoeprand bijna' -en- bij 'de volgende weg rechtsaf' -en- bij 'kijk naar rechts' is echt HEEL onduidelijk en onveilig. om daarna boos op mij te worden dat ik je opdrachten niet snap, eh, sja
Super blij dat ik in 1 x het heb gehaald. Hele fijne en goede leermeester die alle vertrouwen had in mijn kunnen toen ik er zelf nog wat onzeker over was. Tnxs Andre :) . Uiteindelijk zeer blij met het resultaat. Dikke 10 van mij.
Utrechthaven 1 A
3433PN Nieuwegein
E&R is de meest complete rijschool in de regio: je kunt bij ons terecht voor alle particuliere en zakelijke rijbewijzen. Ons doel is om al onze klanten tevreden te stellen. Daarom streven wij in onze opleidingen naar de hoogst mogelijke kwaliteit en proberen we deze waar mogelijk te verbeteren. Wij geloven in een persoonlijke, open aanpak. Dit betekent dat wij voor iedereen een opleiding op maat verzorgen en altijd helder zijn over kosten en verwachtingen.