Al 17,5 jaar een zeer tevreden klant

Vakkennis en zeer klantvriendelijk

Prima inorde weer.

Voorbeeld voor andere garages!

Super service

Een zoekopdracht geplaatst bij Auto Reuvers voor een specifieke auto naar onze wensen. Binnen enkele dagen voor elkaar en super snel geleverd gezien onze naderende vakantie. Tip top voor elkaar. Gepoetst, nieuwe banden en een volle tank afgeleverd. Erg blij met het snelle schakelen en onze nieuwe auto. Aanrader.

Vriendelijk en goed geholpen

vriendelijk en goed geholpen

Adequaat

Vlotte actie rondom probleem en afspraken voor eventuele vervolg actie

Betrouwbaar

Betrouwbaar bedrijf, zowel in aanschaf als onderhoud

Klantvriendelijk, deskundig en professioneel.

Een prettige en klantvriendelijke garage waarbij service vooropstaat. Deskundig opgeleid personeel staat je te woord en verzorgen de auto. Indien gewenst is er een leenauto beschikbaar.

Altijd Top! Service

Erg goed. Service gericht. Lekkere koffie.

Vriendelijk contact en goed geïnformeerd

Snel geregeld

Ik wist wat ik wilde en vond het bij reuvers

Lekker snel geholpen.

Erg blij met de snelle hulp. Wel geschrokken van de prijs.

zoals een klant behandeld dient te worden

prettige omgang met personeel en voor mij een goede behandeling voor reparatie

Prima autobedrijf

Een bedrijf die zijn afspraken nakomt.

Altijd erg tevreden!

Top service en super vriendelijk en tevoorkoomend!

Prima zaak, prima service.

Auto vorig jaar oktober gekocht! Zaken worden opgelost zoals beloofd, onder garantie zaken laten vervangen! 1 punt van feedback is dat zij de auto zo vies terug hebben gegeven! Ik heb de auto namelijk gepoetst daar achtergelaten, dat is dan ook mijn enige punt van kritiek. Ik zou hier zo weer een auto kopen als de afstand niet zo ver zou zijn. Dus helaas zal de volgende vanwege de afstand lokaal zijn.

Goede communicatie en mooi werk geleverd

Tevreden

Goede service en betrouwbaar

Correct en terzake!

Doeltreffend!

Ondanks grote drukte was de auto snel gerepareerd.

Fijn bedrijf

Na de aankoop van een Volvo XC60 T8 twincharge Inscription in april 2024 telkens netjes geholpen. Kan dit bedrijf zeker aanbevelen.

Zeer goede service

Zeer goed geholpen door het kundig personeel.

Prima garage....ook de afdeling verkoop.

Dit veld is ' verplicht' ??? Ik zou dit veld niet als 'verplicht' aanduiden..zo'n ' verplichting ' past niet b ik j garage Reuvers. Met het voorgaande veld heb ik al aangegeven wat ik van Garag Reuvers vind.

zeer goed .

Onze auto voor Apk gebracht voor de 1e keer ben netjes teruggebracht naar huis. We waren verder die dag afwezig en toen we thuis kwamen stond onze auto weer netjes aan de achterzijde van ons appartement op de juiste onze invaliden plaats met nummer en de sleutels in de brievenbus da is pas service

Enschedesestraat 32 A

7582 AG Losser