Altijd een geweldige service, hele fijne flexibiliteit.
Tevrede
Vriendelijk, behulpzaam en kundig personeel. Ook duidelijk qua communicatie, kosten en verwachtingen.
Goede persoonlijke servixe
Al jaren klant en hun service niveau blijft constant en hoog. Ook bij iets kleins tussendoor Jun je altijd terecht of in nood.
Uitstekend geholpen door zeer vriendelijke persoon.
Of het nu gaat om hulp bij pech, een APK-keuring of een gewone service-beurt, garage Ploemen in Meerssen heeft haar zaakjes in orde. Afspraak is afspraak en nog tijd voor de klant.
Vooral de persoonlijke benadering, professionaliteit en snel.
Goed en vriendelijk
Mijn auto is inmiddels bijna 17 jaar oud. Ik heb er ongeveer 330.000 kilometer mee afgelegd. Nog altijd vind ik het een fijne auto, die het meestal goed doet, maar zo nu en dan mankeert er natuurlijk iets aan. Ook nu ontstond weer plotseling een probleem. Terwijl ik in de komende dagen veel moet rijden. Bij Ploemen helpen ze me op een prima manier. Er werd ruimte gemaakt, zodat ik tijdig weer over de auto kon beschikken. En het probleem werd uiteraard verholpen. Ik ben werkelijk enorm tevreden, en dat is terecht.
Carprof Ploemen is al jarenlang het vaste adres voor het onderhoud aan onze VW Touareg. Nu maakte hij dusdanig verontrustende geluiden en trillingen dat wij er niet meer mee durfden te rijden. Carprof Ploemen is de auto bij ons thuis op komen halen. Nog geen 24 uur later belden zij dat het euvel verholpen was en de auto opgehaald kon worden.
Ik kom al jaren bij Ploemen Altijd goede service, meedenken, oplossingen bedenken. Vriendelijk Gewoon top!
Had een vroegere afspraak, maar kon deze door omstandigheden niet nakomen. Na een telefoontje kon ik een uur later op dezelfde dag toch terecht
Super snel geholpen en vriendelijke service!
goede service en alles volgens afspraak
Vakkundig, snel en vriendelijk!!
De werkzaamheden aan mijn auto zijn netjes uitgevoerd en het personeel is zoals altijd héél vriendelijk.
Uitermate tevreden!
Perfect en klantvriendelijk
Dit is een autobedrijf waar je niet als nummer behandeld wordt maar als mens. Zeer vriendelijk personeel en de werkzaamheden zijn betaalbaar en betrouwbaar.
Zeer vriendelijk, behulpzaam en super service
Al jaren een tevreden klant.
Deze mensen zijn werkelijk enorm behulpzaam. Ik kreeg opeens een panne toen ik terugreed van boodschappen doen. De auto moest ik achter laten in de binnenstad. De ANWB hielp mij absoluut niet. Het was al avond. De volgende morgen is een van de eigenaren van de garage me thuis komen ophalen in zijn eigen auto. We gingen samen naar de plaats waar de mijne was gestrand. Hij verleende eerste hulp. We reden achter elkaar aan naar de garage. Ik kreeg zeer goedkoop zolang een huurauto mee. Na het weekend was het probleem hersteld. Zo gaat het hier altijd. In de nood leren we onze vrienden kennen. Dit zijn echte vrienden.