Heel klantvriendelijk. Meedenkend en luisterend. Duidelijke uitleg over wat men gaat doen en ook wat men gedaan heeft. Rustige en deskundige manier van uitleg. Duidelijk schatting van kosten. Duidelijke rekening.
Denkt met de klant mee en geeft je een goed gevoel
Vlot en meedenkend
Superservice en klantvriendelijk
Klantvriendelijk en service bereid
Een vriend van ons op doorreis met een camper had problemen met zijn startaccu. Ploemen heeft dit zeer snel en prima opgelost. Hartelijk bedankt!
Klantgericht bedrijf met vakkundige monteurs welke louter kwaliteitsonderdelen gebruiken. de informatie van de servicemedewerkers is uiterst accuraat en is altijd juist.
Dit was de eerste keer dat ik van hun diensten gebruik heb gemaakt. De tijd zal het dus leren hoe vaak ik terug moet.
Deskundige mensen op de juiste plek.
ik wordt snel geholpen.
Hele prettige ervaring bij zowel eerste contact als tijdens de beurt. Duidelijkheid over de handelingen en kosten.
Snelle service bij pech onderweg
Zeer professioneel en altijd zeer behulpzaam. Daar kunnen andere VW dealers nog wat van leren. Altijd weer!
snel en super geholpen!
Altijd prima geholpen, professionele aanpak.
Ik kom al jaren bij Ploemen. Zij streven er altijd naar om een goede service te verlenen en dit doen zij ook op een zeer prettig manier.
Perfecte garage met vriendelijke mensen en perfecte service.
Jarenlange ervaring, waardoor een diagnose snel naar oorzaak en een oplossing leidt. Duidelijkheid en goede prijzen. Leenauto stond klaar en werd gebeld toen de auto klaar was.
Zie hierboven
Vriendelijk, snel en deskundig advies.
Prima service en zeer klantvriendelijk
Werkzaamheden naar behoren uitgevoerd. De enquête is er al voordat je de rekening hebt gezien en/of de auto hebt opgehaald. Eigenlijk is het een signaal dat de auto klaar is.
zie boven het e-mailadres wil ik graag zelf kiezen en als de robot dit begrijpt : [email protected]
duidelijke afspraken en ik heb niet het gevoel dat me een poot wordt uitgetrokken.