Garage was goede keuze.

Goed geholpen, zoeken naar alternatief onderdeel. Ook een leenauto meegekregen. Netjes gedaan.

• Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

Een uitstekend bedrijf, een absolute aanrader!

Bijzonder goede ervaringen met dit bedrijf! Wij stellen veel belang in deskundigheid, betrouwbaarheid en transparantie. Tensen staat garant voor deze drie kernwaarden. Bovendien leveren Arjen en zijn team een hele goede sevice, zijn makkelijk telefonisch bereikbaar en reageren zij snel op vragen. Dit geheel overgoten met een saus van oprechte vriendelijkheid van alle medewerkers maakt dit bedrijf voor ons als een TOP-bedrijf! Twee weken geleden hebben we onze auto ingeruild voor een andere auto. Medewerker Nick legde ons toen, vooraf aan de proefrit, uitgebreid de bediening uit van vele technische snufjes. Toen we vandaag onze auto kwamen ophalen vroegen we hem ons de uitleg nogmaals te geven. Heel geduldig en rustig vertelde hij opnieuw over de bediening van alle zaken in het dashboard. We raden dit bedrijf zeker aan! Wij komen niet uit Enkhuizen maar rijden graag wat extra kilometers naar dit autobedrijf!

• Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Vriendelijk, snelle reparatie en goede service

Onderhoud en reparatie voor een goede kwaliteit en prijs

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Goede service vriendelijk en vak bekwaam

Altijd fijn en goed

Afspreken verloopt snel en soepel. Ook de vervolgacties die plaatsvinden tijdens het onderhoud, worden correct doorgenomen en toegelicht. Kortom, een fijne partner.

Super!

Goede service. Vriendelijk personeel. Lekkere koffie als je even moet wachten.

Vertrouwd

Auto is in vertrouwde handen. Leenauto staat klaar.

Naar behoren zoals altijd

Naar behoren zoals altijd!

Denken met je mee

Luisteren - waarna het probleem in kaart wordt gebracht. Vervolgens wordt het gemaakt. Hoe lang het ook duurt voordat de onderdelen binnen komen.

• Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

Al 13 jaar een tevreden klant.

Zij het dat de onderhoudskosten de laatste tijd oplopen, heb ik ik wel het gevoel dat ik een fijne en vooral een betrouwbare auto rijdt.

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Geweldig bedrijf die het begrijpt wat een auto verdient

Wij zijn hier met meerdere auto’s in onderhoud en het maakt ze echt niet uit welk merk het is, het komt altijd goed! Vriendelijke ontvangst en top monteurs die hun vak heel goed uitvoeren

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Zoals gewoonlijk weer goed geholpen

Vriendelijk, service gericht

alles keurig geregeld

nette en snelle service

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Altijd goede service en uitleg

ongeacht waar je voor komt je word altijd vriendelijk geholpen, service is altijd goed en denken graag met je mee

• Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Bij Auto Tensen zijn wij zeer goed en kundig te woord gestaan, een topbedrijf!

Wij hebben een bijna nieuwe Peugeot gekocht bij Auto Tensen. Marieke en haar man hebben ons uitstekend te woord gestaan en alle afspraken zijn ruim op tijd nagekomen. Wij zijn zeer tevreden!

• Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Blind vertrouwen in deze dealer

Kom hier al weer een tijdje vanaf de eerst keer dat ik hier kom vertrouwd en super geholpen. Zal nooit ergens anders een auto kopen en in onderhoud brengen. Altijd goed geholpen en eerlijk passend advies. Toppers

• Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

uitstekende en snelle afhandeling van de reparatie

de auto elders uit het land opgehaald en daarna toch ondanks de drukte snel hersteld.

Snelle. Vriendelijke service en duidelijkheid

Vlot geholpen Klant vriendelijk Weten wel van prijzen

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Uitstekende dienstverlening van betrouwbare dealer

Wij hebben afgelopen weken 2 auto's gekocht bij Arjan. Arjan is een vriendelijke behulpzame persoon , neemt alle tijd voor je , heeft de occasions vooraf goed gecontroleerd en waar nodig onderdelen vervangen. Keurige prijzen en uitstekende service!

Professionele service, goed advies

Professionele service, goed advies

Tevreden

Snel en klantvriendelijk

Snel geholpen ondanks de drukte

Erg goed

Allemaal aardige mensen Je word goed geholpen We verschieten altijd van de prijs. Vandaar 3 sterren prijs kwaliteit.

Snel goed en betrouwbaar

Snelle vriendelijke en professionele service en correcte afhandeling. Betrouwbaar bedrijf

Prettige en goede service

Prettige contact en zeer goede service.

De Dolfijn 4

1601 MR Enkhuizen

Over Auto Tensen - Enkhuizen

Welkom bij PCA Dealer Auto Tensen Enkhuizen Auto Tensen Enkhuizen is een merkspecialist voor Peugeot en Citroen in Noord-Holland. Wij verwelkomen u graag. U kunt bij ons terecht voor service en reparatie aan uw auto, tevens adviseren wij u graag bij de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto. Werkplaats: - APK €17,50 alle merken - Banden service - Kleine beurt - Grote beurt - Camper en bedrijfswagen - Distributieriem - Ruitreparatie - Autoschade - Ad blue - Olie Autohopper: - Verhuur van personenauto - Verhuur van (verhuis)bus - Shortlease Extra: - Verzekering - Lease - Financiering - Autoreiniging Kom langs op de Dolfijn 4 in Enkhuizen en aanschouw onze showroom!