fijne rijschool

Vlotte opleiding voor c1 rijbewijs. Korte lijnen in de organisatie werkt plezierig

Hele fijne ervaring en een goede begeleiding

Na een aantal goede verhalen hebben gehoord ben ik bij van Zuylen gaan lessen voor mijn BE rijbewijs. Ze beschikken over goed personeel die je de kneepjes van het veilig kunnen rijden goed aanleren. Dit gebeurt op een prettige manier. Dus samenvattend een heel fijn bedrijf!

Zeer fijne rijschool

Fijne uitleg gehad. Goede feedback punten gekregen waar ik de lessen daarna mee aan de slag kon. Goed voorbereid op het examen door de instructeurs.

Genoten

Ware het niet voor het weer, dan had ik alles in één keer gehaald dankzij Adelmo, de beste instructeur die er is.

Super fijne persoonlijke begeleiding!!!

Tijdens mijn lesperiode heb ik super fijne gepersonaliseerde lessen ontvangen. Ook in de auto was het altijd comfortabel en gezellig, waardoor ik altijd zin had in de volgende les!

Alles voor het C1 rijbewijs snel geregeld en behaald!

Ik heb mijn motorrijbewijs gehaald bij Rijschool van Zuylen en dat was een fantastische ervaring van begin tot eind. De duidelijke uitleg en persoonlijke aanpak van Adelmo maakt echt het verschil. Hij geeft opbouwende feedback en dankzij zijn topbegeleiding ben ik in 1 keer geslaagd. Dus als je op zoek bent naar een rijschool om je motorrijbewijs te halen, zoek dan niet verder.

Wat een geweldige rijschool

De beste rijschool in omstreken! Mijn auto en motor rijbewijs hier gehaald!

Relaxt maar goed

Een hele fijne rijschool die met op het eerste oog aanspreekt.

Ik ben zeer tevreden met deze rijschool, auto’s zien er keurig netjes uit, en de instructeurs zijn heel aardig. Op het eerste oog heeft deze van Zuylen me erg aangesproken waardoor ik die keuze heb gemaakt.

Prettige rijschool met goede instructeur Mathieu

Als je al lang je rijbewijs hebt en een C1 voor een camper nodig hebt en camper is automaat. Mijn advies is ga lessen in automaat en zeker bij Rijschool van Zuylen. Maak het je zelf niet onnodig moeilijk. Prettige mensen en persoonlijk.

Geweldige rijschool.

Na mijn slechte ervaring bij een andere rijschool, even rondgezocht kon ik vrijwel direct aan het lessen bij van Zuylen. Heel blij mee. Helpen je erg goed!

Hele fijne rijschool

Voor mijn motorrijlessen ben ik na enig zoeken uitgekomen bij rijschool van Zuylen, en ik kon niet beter wensen. Alle instructeurs hebben aandacht voor de leerling en kijken wat er voor die leerling nodig is. Er heerst rust en een gezellig sfeer. Dankzij de rijschool ben ik voor beide examens in een keer geslaagd en heb ik mijn A rijbewijs mogen ontvangen.

Ik kreeg het idee dat jullie altijd bereid waren om mee te denken naar oplossingen. Daarnaast waren de lessen ook van goede kwaliteit. Ik kreeg het idee dat mijn rijinstructeur echt nadacht over de handelingen die ik verrichte, vooral wat daar de oorzaak van was en waarom ik dat deed.

Super rijschool

Goede uitleg gehad. Uitstekende voorbereiding voor het examen. Aanrader!!

Ze werken naar mijn doel

Mijn doel was duidelijk: een C1-rijbewijs voor een camper. De theorie had ik al gehaald. 40 jaar ervaring in gewone auto's helpen. Maar soms ook niet. De rijschool die ik uitzocht, had geen automaat. Dus maar een schakel-auto. Helaas zakte ik op het schakelen :-( Op zoek naar een 'automaat'. Gevonden in Oss. Rijschool Van Zuijlen heeft een mooie automaat-IVECO. Een plan werd gemaakt van 5 uur les en 1 uur examen, in de app On My Way. Handig, alles bij de hand. Het viel me gelijk op dat de beide twee rijinstructeurs de zelfde visie hadden, op rijden met deze vrachtwagen. Dat lijkt logisch, maar is niet altijd automatisch. Fijn was, dat mijn rijinstructeur mee ging tijdens het examen. Daardoor was de sfeer in de auto relaxt. En het resultaat: geslaagd! Bedankt!! Waarom een cijfer 9? Het kan altijd beter! Ga zo door. Bedankt!!!

Met plezier naar mijn rijbewijs

Heel fijn dat het plannen van de lessen heel flexibel kan zijn en het ook geen probleem is om je lessen aan te passen wanneer het niet uit komt. De rij instructeurs die ik had waren allemaal vriendelijk en goed in hun werk (Janny & Rick). Ze kijken heel goed waar je op kan verbeteren en doen echt hun best voor je.

Goede rijschool

Hele fijne en goede rijschool, de instructeurs zijn gezellig en duidelijk. Goede communicatie vanuit het team en ze kunnen snel schakelen. Bedankt Henry, Hans en Maik!

Erg goede ervaring

Alles verliep fijn. Van het lessen tot het inplannen, het ging allemaal prima!

De lessen waren leuk en ik slaagde in een keer.

De instructeurs waren leuk en gezellig. Ze weten ergens wel wat ze doen, want ik ben zonder moeite geslaagd.

Helemaal super

Geweldige rij school!

goede rijschool

Ik heb me tijdens de rijlessen altijd prettig en veilig gevoeld. De manier van lesgeven is fijn en de communicatie was goed. Ik ben dan ook in 1 keer geslaagd voor mijn autorijbewijs.

Fijn en vertrouwd

De lessen zijn erg professioneel maar toch leuk tegelijkertijd, mijn instructeurs/instructrice: Frank, Marleen en Thijs maakte de les compleet. Ik raad deze rijschool aan aan elke toekomstige autobestuurder ;)

Fijne instructies

Fijne uitleg van de instructeurs

Een fijne rijschool en goed personeel

Goede en duidelijke uitleg gehad

Hoefstraat 10a

5345 AM Oss

Over Rijschool Van Zuylen

Bij van Zuylen draait alles om klanttevredenheid. Wij zijn dan ook erg dankbaar voor alle geschreven reviews! Bij van Zuylen verzorgen met liefde en plezier vele rijopleidingen en beroepsopleidingen. Ons actuele aanbod is terug te vinden op onze website. Maar ook telefonisch of op afspraak staan we je graag te woord en voorzien we je van alle informatie met betrekking tot onze diensten. Hopelijk zien wij je snel bij van Zuylen!