Goed Voorbereid

Mijn ervaring met van zuylen is zeer goed Ze leren alles op een leuke en makkelijke manier

Erg fijne begeleiding!

Het duurde me een tijdje voor ik de verschillende principes voor het motorrijden te pakken had maar met al deze lessen werd ik elke keer top begeleid! Helaas nog wel gezakt voor mijn eerste poging AVB maar 2e keer zonder fouten. AVD is in 1 poging gelukt door de uitstekende rijlessen.

Goede rijschool

Zeer goede rijschool met het doel je te laten slagen alles in 1 keer gehaald

Goede rijschool met prima instructeurs

Hele capabele instructeurs en bovendien erg aardig. Geven je met hun enthousiasme je veel zelfvertrouwen en een goede basis voor de diverse examens. Gebruiken ook prima kwaliteit motorfietsen.

Hele fijne rijschool

Van Zuylen heeft prettige rij instructeurs. Goede opbouw met rijlessen. Ze zijn flexibel en denken goed mee!

Goede, meedenkende en duidelijke instructeurs

Voor mijn motorrijbewijs bij van Zuylen gelest. Ze hebben een aantal verschillende instructeurs met allemaal verschillende inzichten. Ik vond dit persoonlijk heel prettig en dit heeft er ook voor gezorgd dat ik mijn examens allemaal met vertrouwen en in een keer heb kunnen halen.

zeer goede en fijne autorijschool

zeer goed en kundig personeel,en goede begeleiding, zeker aan te bevelen, super bedankt

Nette leuke rijschool met duidelijkheid en korte lijntjes, wanneer er vragen zijn snel antwoord!

Zeer fijne mensen die de tijd voor je nemen als het nodig is en je tot rust stellen als dat ook nodig is. Er is altijd een moment voor een geintje maar ook voor serieuze momenten. Iedereen staat je te woord niemand loopt je voorbij echt een super rijschool!

Mooie ervaring in een ontspannen sfeer

Vanaf aanmelding tot aan het examenmoment op een vriendelijke en professionele manier behandelt. Goede sfeer en lekker kleinschalig en lessen in een elektrische auto is ook van deze tijd en een leuke bijkomstigheid. Al met meer dan blij met mijn keuze om voor rijschool van Zuylen te kiezen. Dank voor de goede zorgen!

Geweldige rijschool!

Ik raad iedereen deze rijschool aan. De theorie lessen heb ik als super fijn ervaren. De uitleg was duidelijk en je vragen werden goed beantwoord. De uitleg en tips met rijlessen waren super en er wordt goed naar je examen toe gewerkt.

Hele fijne rijlessen gehad, goed naar mijn examen kunnen werken. heel flexibel in dagen en tijden als het mij niet uitkwam. Gewoon heel fijn en goed ervaren!

Ze geven goed advies hoe je moet rijden

Ze zijn duidelijk hoe je moet rijden en waar je moet opletten als je bezig bent .heel fijn lessen gehad

Super fijne rijschool!

Ze nemen uitgebreid de tijd voor je, stellen je op je gemak en denken op alle vlakken met je mee. Super blij met de professionele begeleiding die ik heb gehad met het behalen van mijn motorrijbewijs.

Fijne professionele rijschool

Leuk personeel en denken goed mee, zeker aan te raden.

Uitstekende begeleiding

Kortgeleden heb ik mijn motorrijbewijs gehaald na het volgen van motorlessen bij Rijschool van Zuylen. Gedurende mijn lessen heb ik een erg fijne, persoonlijke begeleiding ervaren. Zeker een aanrader!

Leuke les

Leuke les en goude tip krijg je op lesseb

Goede rijinstructeurs

Heb een aantal rijinstructeurs gehad die allemaal goed hebben geholpen in het halen van mijn rijbewijs : )

Een rijschool met goeie instructeurs.

Ik heb 1 keer per week rijles gehad. De planning was altijd duidelijk en ik kreeg rijles van twee verschillende instructeurs die duidelijk en rustig les geven.

Fijne rijschool

Met mijn examenvrees, de goede begeleiding en door niet op te geven ben ik toch geslaagd!!

Heel erg op je gemak stellend en vriendelijk allemaal.

Fijne lessen , goede instructies en duidelijk

goed rijlessen gehad en fijn ervaring

Zeer vakkundig en vriendelijk.

De instructeurs bereiden je erg goed voor op de examens. Het is echt een familiebedrijf. Iedereen is vriendelijk en oprecht. Ik heb hier met plezier motorlessen gevolgd en beide examens in 1x behaald. Als je twijfelt, neem een oefenles en je begrijpt meteen wat ik bedoel.

Persoonlijk en vriendelijke benadering!

Hoefstraat 10a

5345 AM Oss