De ervaringen met dit bedrijf zijn goed, het is een redelijk klein bedrijf waar de klant geen nummer is en hun best doen om aan de wensen te voldoen. Prijs/ kwaliteit kan ik niet beoordelen omdat het een bedrijfsauto betreft en ik nooit een factuur zie! helaas moet ik een beoordeling geven anders is verzenden niet mogelijk, vandaar neutraal.
Prima bedrijf,erg tevreden.
Alle medewerkers van het bedrijf geven mij een vertrouwd gevoel. Vertrouwen kunnen hebben in een garage is voor mij waarschijnlijk het belangrijkste aspect waardoor ik Auto Vullings bv aan iedereen van harte kan aanbevelen. Daarnaast de deskundigheid van goede monteurs waaraan je je auto kunt toevertrouwen.
ben in bezit van een leaseauto, m.a.w. een aantal vragen zijn niet direct van toepassing op mij. ik heb de vragen lijst toch ingevuld voor zover ik daar in alle redelijkheid een antwoordt op kan geven Note: wijziging emailadres [email protected]
Uitstekende ervaringen!!
Reparatie van water/koelpomp bij auto van ruim 2 jaar oud. Reparatie viel in de coulanceregeling; alleen de vloeistof hoefde betaald te worden. Kreeg gratis vervangende auto tot mijn beschikking.
Kernwoorden zijn: deskunding, betrouwbaar en flexibel.
Bij aanschaf van mijn nieuwe Opel Meriva j.l. ben ik goed en netjes behandeld ook al de jaren daarvoor,bij aankoop nieuwe auto\'s en het onderhoud daarvan. Hiervoor mijn dank.