dik voor elkaar en afspraak is afspraak.
Vind mooie bestelwagen op de site en stuur een mail inzake de strakke prijs. Netjes mail terug en bel zaterdag dat ik maandag morgen kom kijken. Geen probleem was het antwoordt. Maandag 11.00 kom ik aan, kijk rond en zie de bus niet staan. Vraag binnen en krijg te horen dat de bus verkocht is. 300 km voor de kat zijn....gereden. Waardeloos is dat. Teleurgesteld weer naar huis.
Beste Han, Uw verhaal komt ons niet bekend voor, wellicht dat u deze beoordeling bij het verkeerde bedrijf heeft geplaatst? Alvast bedankt!
Goed, een aanrader adres
Sales assistant Detail information Transparency Cooperation and discuss for close business
De accu was plots overleden. Met spoed moest ik subiet een accu hebben. Ik kon gelijk komen en Harjo Veld heeft de accu geplaatst en gelijk de dynamo nagekeken of ie nog wilde laden en dat deed ie gelukkig. Ook heeft hij de massaansluitingen nagezien met zo’n speciale meter. Ja zei Harjo, het moet wel goed zijn natuurlijk. Zomaar even een accu erin en weg...zo werkt dat natuurlijk niet zij hij. Een goede service, erg aardige mensen en geen halemedijkjes daar houden wij van. Een aanrader deze onderneming! O ja...de koffie is beter dan in menig restaurant ;-)
De gemaakte afspraken zijn duidelijk. Aflevering prima, zelfs bij een klein technisch probleem werd dit opgelost via het netwerk Bosch Service. Prima bedrijf om auto te kopen.
Veenhuizerweg 132
7325 AM Apeldoorn