Een rijschool die meedenkt met je persoonlijke uitdagingen

De rijschool, eigenaren en instructeur, dachten mee over hoe ik het beste kon omgaan met mijn fysieke beperking en toch een normaal rijbewijs kon halen. Verder is de communicatie helder en de planning behoorlijk flexibel.

Professioneler kan niet

Wildenberg werkt met een waterdicht systeem en een professioneel team.

Super fijne rijschool en instructeurs. Veel geduld en duidelijke lessen. Remco heeft mij super goed begeleid en mij veel zelfvertrouwen gegeven. Onderweg veel leuke gesprekken gehad waardoor je jezelf echt op je gemak voelt. Bedankt!

Wat een fijne, betrokken en begripvolle rijschool

Onze zoon heeft zojuist zijn brommer rijbewijs gehaald. Hij heeft les gehad van instructeur Mart, hele fijne instructeur! Hij heeft onze zoon super goed voorbereid zodat hij met vertrouwen zijn examen in kon. Ook contact met de administratie was heel goed. Er werd altijd gedacht in oplossingen aan beide kanten, ze waren ook begripvol als er iets geschoven moest worden in de planning, daar waar het natuurlijk in hun overvolle agenda paste. Kortom super fijne rijschool met allemaal lieve behulpzame medewerkers die voor je klaarstaan! Dank je wel hiervoor!

Advies opvolgen van rijschool was het juiste medicijn!

We hebben samen met de rijschool ervoor gekozen om wat langer te lessen, alvorens op te gaan voor examen. Dit is goed uitgepakt en wij zijn daarom blij dat we het goede advies hebben opgevolgd. De rij instructeur van Jules hebben we als prettig ervaren.

Vanaf dag 1 is mijn ervaring met Rijschool Wildenberg fantastisch geweest! Mezelf in de middag aangemeld voor een proefles motorrijden en ik werd dezelfde avond nog opgebeld of ik de volgende week tijd had voor de proefles. Tijdens de proefles voelde op de motor zitten meteen vertrouwt. Dit kwam door de duidelijke instructies van zeer ervaren instructeur Willy, wie de motorrijlessen niet alleen uitdagend maakt maar ook ALTIJD in is voor een pretje! Na de proefles is het snel gegaan, door heel actief de planning van het cbr in de gaten te houden, heeft deze rijschool ervoor gezorgd dat ik binnen twee maanden (10 lessen) mijn motorrijbewijs heb kunnen behalen. Dan nog de laatste puntjes waarom deze rijschool niet minder dan 5 sterren verdiend!: - Ze zijn vanaf dag één meedenkend geweest, zowel in rijlessen plannen als geld besparen voor de leerling. Ik geloof er heilig in dat je bij Wildenberg niet meer lest dan je zelf nodig hebt, dat i.c.m. de concurrerende prijzen maakt het een top rijschool. - De Koffiebeker/goodiebag was het kersje op de taart en zal dan ook altijd een speciaal plekje in mijn kast hebben

Super fijne rijschool!

Super goede rijschool met professionele instructeurs die zeer fijn les geven. Fijne en leuke rijlessen gehad met duidelijke uitleg. Alles wordt goed geregeld en er wordt les gegeven met behulp van de RIS methode. Dit zorgde voor een goede structuur van de lessen en daardoor ook een goede voorbereiding op het examen.

Een prettige ervaring

Altijd zin in de rijlessen. Fijne en rustige instructeur (Jorijn).

Duurde lang maar heb hem

Duurde lang door eerste instructeur Mijn 2de instructeur vond ik veel beter

Aanrader!

Goede en vlotte correspondentie. Fijne instructrice.

Goede begeleiding en daardoor in 1x geslaagd

Na een proefles een inschatting van 4 lessen gekregen. Deze lessen waren leerzaam, flexibel te plannen en hebben geresulteerd in het halen van mijn examen BE. Mariska en Mart, bedankt!

Goede ervaring met rijschool

Fijne rij-instructeur, goede lessen

snelle rij opleiding

Hele fijne instructeur gehad, ik heb veel geleerd en heb altijd met plezier gereden.

Top rijschool

Geweldig begripvol, kundig en enthousiast team van specialisten. Leren op een gezellige manier en afspraak is afspraak. Erg blij dat ik dit heb gedaan. Bedankt Mart, Ruud en Willy !!!

Hele goede instructeur en net als bij mijn autorijbewijs gewoon goede lessen gehad.

fijne ervaring, niks op aan te merken

fijne lessen gehad, het verliep fijn in stappen wat voor mij erg goed werkte. in 1 keer geslaagd :) rijschool zeker aan te raden!

Goede begeleiding, goede instructeurs en een juiste inschatting. Zeer tevreden

Goede begeleiding, goede instructeurs en een juiste inschatting. E achter B in 1 keer gehaald, bedankt

Hele goede en fijne rijschool!

Ik had een hele fijne ervaring bij rijschool Wildenberg. Mijn instructeur was heel fijn en heeft me goede tips en tricks gegeven om een goede kans van slagen te maken. Ik ben dan ook in één keer geslaagd voor mijn praktijkexamen! Al met al hele goede en fijne rijschool!

Simpelweg top!

Genoeg vrijheid met het plannen van lessen, en instructeurs die aandacht bieden aan de aspecten waarbij jij hulp nodig hebt. Al met al heb ik een enorm positieve ervaring gehad tijdens het behalen van een motorrijbewijs!

Positieve rijervaring

Altijd gezellige ritten gereden en alles werd duidelijk uitgelegd

Fijn contact, denken mee en zijn eerlijk. Direct 1ste keer geslaag voor brommerrijbewijs.

Supere rijlessen en goede uitleg, in 1 keer geslaagd

fijne rijlessen en top uitleg

Fantastische rijschool

Met veel plezier mijn rijbewijs gehaald bij deze rijschool. Zeer vriendelijke instructeurs en uitdagende, maar plezierige rijlessen. Een absolute aanrader!

Toppers!!!

Top mensen. Top service

Goede en duidelijke uitlegt

Ik hebt een fijne lessen gehad. Fijne en betrouwbare rijschool. Hartstikke bedankt Remco en ook bedankt voor de andere betrokkende rijinstructeur.

Piuslaan 28

5614CM Eindhoven