Prettige rijles gehad, persoonlijke benadering

Heb de rijlessen als prettig ervaren. Was aandacht voor de persoon zelf. Ze zijn eerlijk en behulpzaam.

Heel tevreden met de rijschool.

Heel blij met de instructeurs en de rijlessen.

zinvolle lessen

tijdens de lessen is er ruimte om te leren op je eigen tempo en er word ook goed verteld waarom je bepaalde dingen wel of niet zou doen. fijne ervaring, leuke lessen en gezellige instructeurs :)

Wildenberg is top! Super fijne rijlessen! Hele aardige instructeurs en qua planning hebben ze altijd een oplossing. Bijna jammer dat ik nu mijn rijbewijs heb ;)

Leuke leerzame lessen

Mijn ervaring met de rijschool was goed. Het waren goede instructeurs die goede persoonlijke feedback op je gaven en op een goede manier voorbereidde voor mijn rijexamen.

Heel goed leren rijden!

Mijn dochter heeft super goed les gehad, tot in de puntjes perfect leren rijden. Helaas door de lange wachtlijsten echt teveel moeten betalen, dit had anders gekund na mijn idee qua inplannen van de hoeveelheid lessen. Verder tevreden!

Goede rijschool, relaxte sfeer.

In een half jaar tijd ben ik door deze rijschool opgeleid voor rijbewijs A, en heb ik les gehad van 4 verschillende goede instructeurs, zowel door de week als in het weekend. Beide examens de eerste keer gehaald. En een stempelkaart gekregen waarmee ik korting gespaard heb bij de motorkledingstore.nl. Gezellig ingerichte locatie, aardige mensen, kortom dik tevreden, dank jullie wel.

Fijne rijschool!

De lessen zijn leuk en leerzaam. Ook heb ik een erg fijne rij instructeur gehad. Aan de hand van de lessen en de begeleiding heb ik een vertrouwd gevoel opgebouwd in de auto. Nu ben ik klaar voor de kilometers die nog gaan volgen! Bedankt Willem & Wildenberg!

Een Top rij-instructeur

Ik heb een zeer goede ervaring gehad bij deze rijschool. Rij-instructeur speelt in op je zwakke punten waardoor hij er voor zorgt dat je hier sterker in gaat worden.

fijn lessen

Altijd super fijne lessen gereden bij Nancy, alles werd goed uitgelegd en ze stond altijd klaar als het nodig was.

Goede begeleiding waardoor ik in een mooie tijd mijn rijbewijs heb kunnen halen.

Goede begeleiding met Long en Nicole als instructeurs. Allebei hebben mij geholpen. Ze hebben mij veel geleerd en ze hebben mij veel vertrouwen gegeven.

Vakkundig met volop praktische informatie

Ondanks dat ik al jaren met de caravan heb gereden vond ik de praktische informatie zoals verstrekt door de instructeurs héél erg nuttig om in één keer te kunnen slagen voor mijn BE examen. Zonder die tips zou het wel eens erg lastig hebben kunnen worden.

Leuke en leerzame rijlessen

Ris methode werkt goed, aardige rijinstructrice

Komen alle afspraken na, zijn op tijd en informeren vooraf over mogelijke wijzigingen. Flexibel in afstemmen van tussentijdse toetsen ed.

Gezellig en goed lessen

De lessen waren altijd goed en gezellig

Super tof!

Mega chille rij instructeur die mij super goed begeleid heeft tijdens de lessen. Door de super goede tips en natuurlijk veel rijden heb ik het in 1x gehaald☺️ Thanks Willem !

Altijd gezellig en leerzaam

Waren altijd leerzame lessen en gezellig rijden.

Nice and friendly

Good

• Would you recommend us? Yes

Leuke tijd

Beste rijlessen met Fred echt een goeie Leuke tijd samen veel gelachen en veel mee gemaakt

Van begin tot eind goede begeleiding gehad in mijn rijlessen.

Vanaf het eerste contactformulier tot het afrondende gesprek na mijn (succesvolle) rijexamen ben ik altijd tevreden geweest over alle ondersteuning vanuit en contact met de rijschool. De instructeurs gaven goede en duidelijke kritiek en tips, en ik kon met hun hulp alles goed en snel leren. Ik voel me klaar om zelf de weg op te gaan!

Rijlessen afgestemd aan de behoeftes van de leerling

Heel goed. Ik ben zeer tevreden over de begeleiding tijdens mijn rijlessen. De rijschool is van hoge kwaliteit en dat helpt zeker tijdens de lessen.

Top ervaring

Hele fijne rijlessen en goede voorbereiding op het praktijk examen.

Leerzaam met humor snel mijn doel behaald

Leerzaam met humor snel mijn doel behaald, eerste keer geslaagd, thanks Jorijn!

Helemaal fijn

Prettige, rustige, vriendelijke, geruststellende, begrijpende instructeur Mart. Dank voor je geduld. Het ging helemaal JUIST.

Great experience a Wildenberg with instructor Nick.

Very nice and relaxed instructor who positively motivated and supported me. Very grateful that I was taken in as a student after a really bad experience with a different school.

Piuslaan 28

5614CM Eindhoven