Highly recommended driving school

100% reccomended! I had my driving test tiday and passed! My instructor Long was very patient and he will really teach you all the skills that you need to learn. I waited for half a year to start my lessons but it was worth the wait. Thank you Wildenberg!

Een hele fijne rijschool!

Na iets minder dan een jaar lessen heb ik hier mijn rijbewijs gehaald! Het was heel fijn om van zo'n geduldige en behulpzame instructrice als Nicole les te krijgen. Ik raad de rijschool zeker aan!

Super rijschool.

Mijn zoon is 15 december voor de 1ste keer geslaagd. Rene bedankt voor de goeie lessen. Ik wens jullie allemaal Fijne Feestdagen en een goed gelukkig Nieuwjaar. Groetjes Miranda van Lieshout

Top!!

Super fijne lessen gehad. Met een duidelijke en rustige uitleg. Top!!

Goede lessen, vriendelijke instructeurs en personeel

Goede lessen, vriendelijke instructeurs en personeel

Geslaagde ervaring

Prima rijschool

excellent

I had Peter Venema as my driving instructor. He is very responsible, patient, focusing on the safe driving. Sandra is very nice for arranging exam for me.

Super rijschool

Heb de lessen als erg fijn ervaren en vriendelijke rijinstructeurs.

Goed en vriendelijk personeel

Lessen in een uitstekende auto met goed gekwalificeerde instructeurs

Heel veel geleerd

Ik voel me veiliger en meer ervaren op een motor nadat ik bij Wildenberg ben gekomen

Fijne rijschool

Leuke instructeurs en fijne lessen. De rijschool is goed georganiseerd en alles is duidelijk aangegeven.

Uitstekende rijschool

Fijn leertraject met proefmomenten. Rijinstructeur past je les aan op je zwakke punten. Ik heb geen negatieve opmerkingen

Zeer goed rijles ervaring

Mijn rijinstructeur is goed bezig met hoe ik ben en heeft geholpen me zelfvertrouwen te krijgen op de weg Daarvoor ben ik fred diks erg dankbaar Verder vond ik het verfrissend om ook een paar lessen van nick te hebben gehad Daardoor meerdere inzichten geleerd

Geweldige rijschool

Ik heb hier de fijnste lessen gehad en de leukste mensen leren kennen. Er wordt zo goed rekening gehouden met je en er wordt op een fijne manier les gegeven. Ik stapte iedere keer weer met veel plezier in de auto!

Geweldige rijschool

Uitstekende rijschool

Fijne rijschool. Lessen van 90 minuten zijn zeer leerzaam. Rijinstructeur let goed op je zwakke punten en stemt de les hierop af. Ik heb niks negatiefs op te merken.

Goede rijschool!

Goede rijschool om een motorrijbewijs te halen. Mijn examens in 1 keer gehaald dankzij Ruud! Duidelijke uitleg, goede dosis humor, en fijn dat je een motorpak en helm kan lenen voor de rijlessen.

Een fijne, meedenkende rijschool

Een rijschool die goed met je meedenkt over wat het beste passend is bij de leerling. Tevens geeft de instructeur goede feedback.

Uitstekende rijschool

Rijinstructeur herkend goed je zwakke punten en doet hier iets mee. Het leertraject tot en met je examen steekt ook goed in elkaar.

Uitstekende rijschool

Goede lessen, zwakke punten worden goed herkend door de rijinstructeur. Rijschool heeft ook een goed plan voor je leertraject tot en met het rijexamen.

excellent

I had Peter Venema as my instructor. He is very patient, responsible, with sense of humour. Due to personal reason, I have to reschedule my exam, Sandra is very kind to help out.

Piuslaan 28

5614CM Eindhoven