Geweldig. Leerzaam en prettig

Geweldig les gehad van René. Goede communicatie vanuit de rijschool. Hele prettige lessen.

Gewoon goed

In 1 keer zowel het voertuigbeheersing als verkeersdeelname examen gehaald voor de motor, na 17 uurtjes les. Voornamelijk duo lessen gehad, waarbij je mooi van elkaar kan leren (en het is wat goedkoper). Zou Wildenberg zeker aanraden.

Gezellige & leerzame lessen

Voor mijn motorrijbewijs lessen genomen bij Rijschool Wildenberg. De lessen waren altijd gezellig en de instructeurs kiezen een goede balans tussen af en toe een grapje en duidelijke bruikbare feedback. Tijdens de AVB geven de instructeurs je goed de tijd om zelf even te experimenteren om te vinden wat voor jou werkt. Ook kunnen ze op veel manieren de verschillende technieken omschrijven waardoor er altijd wel een uitleg is die met jou klikt. Tijdens de AVD krijg je goede feedback na elke verkeerssituatie zowel wanneer je een situatie "verkeerd" oplost als wanneer je hem juist heel goed oplost. Later na terugkomst bij de rijschool weet de instructeur ook vaak nog meer verduidelijking te geven indien nodig.

Goede en ervaren instructeurs die heel erg goed les geven. Fijne contacten. Heel erg tevreden over.

leuk en leerzaam

Ik heb van elke rijles genoten, ik vond de manier van leren heel fijn. (in plaats van uit te leggen wat ik fout deed of wat beter kon werd mij gevraagd wat ik fout deed en hoe ik dit beter kon doen zodat ik daar zelf over na moest denken, dit zorgde ervoor dat ik sneller doorhad wat ik fout deed als ik die fout nog een keer maakte) Mijn rijinstructeur was heel chill, alsof er een vriend naast je zit om een praatje mee te maken tijdens je rijles.

Top! Begeleiding op persoonlijk niveau.

Mijn ervaring met Rijschool Wildenberg was top! Instructeurs zijn begripvol en tailleren de lessen naar wat jij echt nodig hebt. In het begin was ik super nerveus. Maar met dank aan de goeden Instructeurs van Rijschool Wildenberg ben ik voor zowel het AVB als AVD in een keer geslaagd en rij ik nu zelfverzekerd door het verkeer.

Top!!!

Zoveel geleerd van Sandra. Ik kwam binnen met flinke rijangst. Al jaren had ik geen snelweg meer gereden. Door deze rijlessen leerde ik anders kijken op de snelweg. Ik leerde dat ik best even rustig aan op 1e baan mocht gaan rijden zodat ik weer overzicht kreeg. En ook merkte ik dat het rijden eigenlijk wel meeviel. Ik had mezelf gewoon heel bang gemaakt in mijn hoofd. Vandaag ben ik voor het eerst helemaal alleen naar Roosendaal gereden. Wat een overwinning. Ook mijn nieuwe job is veel snelweg rijden en dit ga ik nu ook aan. Zo dankbaar voor deze inzichten. Vooral de liefde en rust waarmee Sandra je begeleidt heeft. Echt een cadeautje. Ik krijg stapje voor stapje weer vrijheid terug.

Prettige en goede lessen

Het waren fijne lessen waarin je veel oefende. De instructeur was ook fijn en hielp goed bij bepaalde situaties.

Top rijschool en René is een echte topper!

Mijn ervaring met Wildenberg is zeer positief. Er word goed geluisterd naar je en je krijgt een super goede uitleg en perspectief. Ik zou iedereen aanraden bij Wildenberg te gaan lessen!!

Super toffe instructeurs en persoonlijke begeleiding!

Ik heb tijdens Coronatijd rijles gehad van Bert (en de laatste maand van Nick) waarbij goed rekening gehouden werd met mijn ADHD en faalangst. De lessen waren erg leerzaam, maar ook gezellig! De instructeurs passen hun leerstijl aan op wat ze merken dat de leerling nodig heeft en wat bij je past. Ik ben de eerste keer gezakt, maar dat kwam door mijn faalangst en een maand later kon ik al een speciaal faalangst herexamen boeken. Die laatste maand heb ik van Nick les gehad en hij heeft mij over mijn onzekerheid heen geholpen waardoor ik met mijn herkansing geslaagd ben! Iedereen bij Rijschool Wildenberg, maar in het bijzonder Bert en Nick: Heel erg bedankt voor alles! Afgelopen weekend was mijn eerste solo rit van 200km naar Wieringerwaard en het was top!

Ik vond het super gegaan

Mijn ervaring bij vd Wildenberg is super heb goed les gekregen van Danielle alles was goed uitgelegd zodat ik het ook begreep en altijd goed op de hoogte van alles als er misschien een les wegvalt of verplaatst is ik raad vd Wildenberg aan omdat het na mijn ervaring een van de betere rijscholen is

Prima rijschool voor aanhanger rijbewijs

Lessen en examen inplannen ging heel makkelijk en in goed overleg. Heel flexibel met schuiven van lestijden. Duidelijke communicatie via email en whatsapp, ook direct met de rijinstructeur. Fijne rijinstructies, precies aangegeven wat te verwachten van het examen, rijles in de buurt van het CBR zodat de buurt en highlights al bekend waren.

Goede, leerzame rijlessen met leuke instructeurs

De instructeurs waren erg vriendelijk, en hebben mij goed geholpen, heb de lessen met plezier gevolgd.

Hele fijne rijschool!

Fijne rijschool, goede lessen en in 1 keer mijn rijbewijs gehaald.

Top instructeurs !

Kundig, geduldig, vertrouwen gevend en gezellig! Daarmee kon ik met vertrouwen en een gezonde spanning het examen halen…super blij mee !

In een keer geslaagd!

De lessen waren meestal leuk en de instructeur heeft me goed leren auto rijden. Omdat ik al lessen heb gehad in het verleden was ik een beetje bang dat het niet ging lukken maar nu in een keer geslaagd! Het enige waar ik van baalde was de lange wachttijd bij het starten van de lessen en het CBR.

Fijne begeleiding en veel persoonlijke aandacht

Fijne begeleiding en veel persoonlijke aandacht voor je eigen leerproces. Veel ruimte gekregen om alles te oefenen wat nog lastig was in het verkeer en fijne gestructureerde lessen.

Chille lessen

Het was zeer relaxed rijden en het praktijk was fijn, ik zat persoonlijk liever in Mierlo dan Eindhoven omdat dat net iets rustiger rijden is.(had mijn herexamen in Mierlo gedaan)

Perfecte begeleiding

Na de Corona periode (waardoor lange wachtrijen omstonden bij het CBR) was er bij rijschool van de Wildenberg een nieuw traject waarbij gemotiveerde leerlingen snel(ler) hun rijbewijs zouden kunnen behalen. De instructeur Leon wist ons direct te motiveren en overtuigen over het nieuwe concept. Onze zoon is het traject aangegaan en heeft binnen 3 maanden zijn rijbewijs behaald. Dit vooral door de juiste begeleiding van instructeur Leon. Hij bekijkt echt per individu en past zonodig het bestaande plan aan. Onze zoon is hierdoor uiteindelijk eerder op gekunnen dan wat er oorspronkelijk gepland was. Ik raadt de rijschool 100% aan.

Best goed

De instructeurs zijn goed en de rijschool is een van het beste van Eindhoven

Heel goed

Als vader schrijf ik de beoordeling. Mijn dochter heeft extra aandacht gekregen in verband met haar autisme. Een 1 keer geslaagd mede door de gerichte aanpak van de extra opgeleide instructeur.

Geweldig leerzame rijlessen

Zeer leuke en spontane motorrijlessen gegeven door aardige instructeurs, professioneel en met de nodige humor.

Proffesionele rijlessen

Door de goede rijlessen bem ik in 1x geslaagd. Zeker een aan te raden bedrijf

Aanrader, motor!

Hele fijne lessen gehad, alles duidelijk gecommuniceerd en heel vriendelijk en behulpzaam. Bij de rijschool is ook een relaxte sfeer. Altijd met plezier gelest, zeker aanrader. Bedankt Mart en Willy!

Piuslaan 28

5614CM Eindhoven