Zeer goede rijschool

E achter B

Goede rijlessen gehad van Mart Super bedankt en in 1x geslaagd Rijschool zeker aan te raden! Wie weet tot de volgende keer!

Uitstekende begeleiding

Motorrijbewijs gehaald bij Wildenberg. Les gekregen van Gerard die met rust en kalmte uitstekende rijlessen geeft.

Het was geweldig

Ben zeer tevreden en raad het iedereen aan

TOP!

Goede duidelijke en rustige instructeur. (Mart) Duidelijke heldere communicatie. Goed plan van aanpak!

Only school in Noord Brabant area that could offer a proper service to expats.

Satisfied with the complete service provided by Wildenberg driving school. The only gap between the 4.5 and 5 stars is that we could have saved a couple months in the process if all information was clarified in advance. Still, school managed to correct everything. Recommend!!

• Would you recommend us? Yes

Erg goede rijschool, waarvan ik veel geleerd heb.

Het was altijd gezellig met mijn rijinstructeur. Ik leerde er veel van en was ook al na de eerste keer meteen geslaagd. Een goede opleiding dus!

Prima rijschool

Dit jaar mijn motorrijbewijs gehaald bij Wildenberg. Dankzij de uitstekende instructie van Gerard, Mart en Willy heb ik alle examens in 1x gehaald.

Leuke rijlessen

Had motorrijles van Ruud en voor alles in 1x geslaagd! Goede instructies en de rijlessen waren nooit saai, want Ruud houd ook wel van een grapje.

Fijne instructeur; en in een keer geslaagd!

Goede begeleiding van de Rijinstructeur.

Enthousiast over Wildenberg!

In 1 keer kunnen slagen voor mijn auto rijbewijs met dank aan Leon en Nancy. Altijd leuke fijne lessen gehad van Leon en hij zorgde ervoor dat ik met zelfvertrouwen het examen in kon gaan. Mij instructeur gaf goede duidelijke aanwijzingen waar je echt van groeide in het autorijden. Ook was hij altijd erg flexibel wat veel mogelijkheden bood. Een leuke tijd gehad tijdens de rijlessen!

Goed en professioneel

Aanhangerrijbewijs snel behaald door duidelijke instructies waar ik op moest letten

goede instructeurs en alles vlot geregeld

Erg goede instructeurs die gezellig zijn en weten hoe ze je goed kunnen leren rijden.

Gezellig tijdens t lessen, maar dat ook heel leerzaam! Bedankt René!!

Rust, persoonlijke interesse en duidelijk!

Op zeer korte termijn kon ik nog op voor mijn E examen. Samen gekeken naar mogelijkheden om toch 6 uur rijervaring te hebben. Vandaag in 1x geslaagd, mede door de leerzame en rustige lessen van Mart van Gerven. Rust, persoonlijke interesse en duidelijkheid maakte dat ik me snel op mijn gemak voelde! Bedankt Mart!

Ik ben erg fijn geholpen

De lessen verliepen altijd zonder problemen en het pakket was erg fijn

erg tevreden

Ik ben heel erg tevreden met Wildenberg, ik heb het altijd naar mijn zin gehad tijdens de rijlessen en ik heb heel veel geleerd.

Veel ruimte voor persoonlijke aandacht.

Ik vond het fijn dat de lessen echt op mij en mijn vorderingen werden afgestemd. Ook ben ik in een keer geslaagd dus ik ben zeer tevreden met het resultaat van de lessen.

Een zeer fijne instructeur die mij snel op niveau heeft gebracht.

Ik ben dankbaar voor de persoonlijke hulp op en buiten de weg. De kalmte van Damigos (instructeur) heeft mij snel op examen niveau gebracht. En zo kon in in 1 keer slagen. Hij had alle vertrouwen dat ik het zou halen. Het contact over en weer naar de rijschool gaat erg snel en persoonlijk. Verder test de rijschool goed of he er echt klaar voor bent zodat je meteen kan slagen :D

Goede kwaliteir rijschool

Vriendelijke medewerkers met veel kennis, wel een wachtlijst maar is het waard.

Prettig, leerzaam en effectief

Prettige instructeur, duidelijke uitleg en verder goed georganiseerd.

Supergoed bevallen!

Op zeer korte termijn kon voor mijzelf en mijn vrouw nog worden geregeld dat we op E examen konden inclusief een lespakket. Vandaag in 1x geslaagd, mede door de leerzame en relaxte lessen van Mart van Gerven. Thanx Mart!!

Superfijne rijschool!!

Ik heb gelest bij René en hij had heel veel geduld en tips! Superfijne instructeur en ik voelde me goed ondersteund:)

Goede leuke instructeur

Erg goed

Zeer deskundig goede uitleg en praktijkles.

Piuslaan 28

5614CM Eindhoven