Strikt en duidelijk, goede communicatie.

Erik is een fantastishe rijinstructeur, streng en recht door zee, maar ook rechtvaardig. Hij windt er geen doekjes omheen en komt met praktische verbeterpunten waarmee je rijvaardigheden op niveau brengt. Daarnaast is de rijschool goed bereikbaar en worden er heldere afspraken gemaakt voor de rijlessen, tussentijdse toets en het afrijden.

Top rijschool

Top rijschool! Met erg fijne en goede instructeurs voor de motor! Binnen paar maanden mijn rijbewijs gehaald en 1e keer geslaagd! Aanrader!

Professionele gezellige rijlessen

Ik ben in 1x geslaagd voor mijn examen! Ik heb altijd met veel plezier gelest bij Bert Delissen. Professionele rijlessen met persoonlijke aandacht. Communicatie verliep altijd erg goed en er werd goed meegedacht waar nodig om voor mij de lessen zo goed mogelijk te laten verlopen. In de auto werd vaak gezegd: ‘een rijinstructeur is zoveel meer dan dat’, en de fijne luchtige gesprekken en de fijne sfeer in de auto maakte dat zeker waar. Ik ga deze topinstructeur zeker missen!

goede rijschool met goede instructeurs

goede rijschool, prima communicatie en goede instructeurs

Ik heb de lessen van Mart als zeer prettig ervaren. Fijne relaxte uitleg mbt Rijbewijs E. Bedankt Mart voor je tijd en energie en ben blij dat ik in een keer mocht slagen.

Gezellig en leerzaam.

Ik was in het begin van de pandemie begonnen met rijlessen. Ook al ging het bij mij niet zo snel, ik heb veel geduld en hulp gekregen van mijn instructeur Bert D. Bert is een fijne instructeur en is gezellig en streng wanneer nodig. Dankjewel Wildenberg, voor het zijn van mijn rijschool!

Super goede begeleiding!

Ik heb rijles gehad bij Mariska en ben echt super tevreden!

Goed, in een keer geslaagd

Goed, in een keer geslaagd

An amazing Driving school with great instructors

This driving school really helped me learn all the skills needed to drive safely and effectively. Jorijn Pickhard ( my instructor) was absolutely committed to providing the best learning environment and really helped me overcome my anxiety with the car!!! A great option for anyone who wants to learn how to drive and be comfortable in the driver seat!!

Perfect sinds René van dinter me lesgaf

Het was een fijne maar ook een spannend ervaring. Jullie hebben me met veel geduld geholpen en daar ben ik dankbaarheid voor vooral voor het begrip en geduld. Aanrader vraag naar René van dinter ‘’ je leert rijden zoals het hoort

Top rijschool

Hele goede rijschool met belang voor persoonlijk lesgeven. Corona heeft het lastig gemaakt maar het behalen van het rijbewijs is soepel gegaan! Super goede lessen gehad

Goed op weg helpen

Ik heb zowel m'n motor als nu m'n auto in 1x gehaald dankzij de instructeurs van deze rijschool. Ze zijn gezellig onderweg en hebben heel goed door wat je nodig hebt of waar je nog aan moet werken. Dus bedankt voor deze ervaring van den Wildenberg.

Professioneel, maar toch persoonlijk

Voor mijn aanhangerrijbewijs op korte termijn geholpen kunnen worden door Mart. Niet alleen werd alle lesstof duidelijk en rustig behandeld, ook was er altijd tijd voor een grapje en een luchtig gesprek onder het genot van een kop koffie. Een aanrader!

Gezellig en leerzame rijlessen gevolgd!

Fijne rijlessen gevolgd bij Leon en Daniëlle. Het was altijd leerzaam en gezellig. Ik ben er redelijk snel doorheen gevlogen. Het vertrouwen dat in mij is gestoken wordt ook erg gewaardeerd. Ik denk dat het snelle doorheen vliegen goed terug te zien is in mijn resultaat, het ging ook echt goed. Verder was er met de rijschool zelf een goede communicatie wanneer nodig.

Alles werd goed uitgelegd en ben in een keer geslaagd

Alles was duidelijk en ben gelijk geslaagd

Fijne rijlessen

Prima ervaring met deze rijschool. Hoe je het hele traject ervaart verschilt natuurlijk per persoon, en is ook sterk afhankelijk van welke instucteur je krijgt, maar ik had persoonlijk een goede band met Rene en vond zijn manier van lesgeven erg fijn. Hij geeft je verantwoordelijkheid in lastige situaties en gaat deze niet uit de weg, en hierdoor krijg je naar mijn mening een veel beter verkeersinzicht. Je krijgt na een x aantal lessen ook nog een soort "check" les met een andere instructeur, dat is handig omdat je dan altijd weer iets nieuws kan leren of een iets andere blik mag ervaren op bepaalde verkeerssituaties. Sommige opmerkingen moet je wel met een korreltje zout nemen, maar daarnaast vond ik mijn rijlessen ook gewoon altijd gezellig met Rene, en dat is heel wat waard in deze tijd. Uiteindelijk was het met een beperkt aantal lessen heel duidelijk wat er van me verwacht werd tijdens het examen, en deze heb ik dan ook zonder zorgen in één keer gehaald.

Proffesionele rijschool

Ik had eerst les van een rij instructeur die niet bij me paste. Hij was ervaren maar hij communiceerde op een erg botte manier en besteedde veel les tijd aan het geven van een preek aan het einde van mijn rijles. Daarnaast stopte we ook vaak tijdens mijn lessen om koffie te halen of hij moest naar de wc. Ik heb hierdoor weinig geleerd. Gelukkig was het wisselen van instructeur geen probleem en werd ik vriendelijk geholpen door het kantoor. Toen ik bij René terecht kwam ging het leren stukken beter. Ik moest echter opnieuw met stuur technieken beginnen nadat ik al meer dan 30 uur rijles had gehad. Ik sluit mijn tijd bij Wildenberg dan ook met een dubbel gevoel af. Ik heb erg veel lessen nodig gehad, een vervelende en een heel positieve ervaring gehad.

Nice people to work with

Was very happy with my last instructor. He was very encouraging and instructive. Even though I have had a US license for 10 years I still managed to learn something’s from Peter.

In één keer geslaagd door de goede begeleiding

Een top rijinstructeur gehad! De lessen waren van kwaliteit en het was altijd gezellig! Ik had altijd plezier in het rijen en dit is zo belangrijk !

Super fijne rijschool en rijinstructeur

Goede rijschool, ben zeer tevreden. Zeker als je last hebt van faalangst.

Top!

Fijn gelest, in een week mijn rijbewijs gehaald super

Doeltreffend

E achter B rijles, duidelijke uitleg met goed resultaat

Goed rijschool

Kreeg fijn en duidelijke uitleg en ben in een keer geslaagd!

Een leuke en leerzame ervaring!

Tijdens mijn rijlessen heb ik het erg naar mijn zin gehad, maar ik heb vooral veel geleerd! Met Erik als instructeur ben ik zelfverzekerd mijn rijexamen in gegaan, en ik ben dan ook in een keer geslaagd. Heel erg bedankt Rijschool Wildenberg!

Piuslaan 28

5614CM Eindhoven