Denken mee in mogelijkheden

Hele prettige rijschool. Communicatie verloopt prettig en duidelijk. Ze denken echt met je mee.

Kan niet beter!

Begon alleen bij Wildenberg met de insteek om mijn theorie aan de hand van hun cursus. Uiteindelijk ben ik ook begonnen met Praktijklessen bij Fred! Ik heb dus het hele proces bij 1 rijschool doorlopen en ik kan niet anders zeggen dan dat dit geen betere ervaring had kunnen zijn. Persoonlijk maar zakelijk! Fred wist precies waar mijn valkuilen lagen en confronteerde mij er mee... ondanks dat dat natuurlijk niet leuk was, maar wel helpend, aangezien ik in 1 keer voor mijn praktijkexamen ben geslaagd! Ongelofelijk blij! Alhoewel ik de lessen toch wel ga missen! Wildenberg en vooral Fred, enorm bedankt!

Persoonlijk, enthousiast, kundig

Professionele en persoonlijke rijschool

Goede en professionele rijschool waar persoonlijke aandacht centraal staat.

Rustig en veel hulp

Ik vond de lessen leuk en fijn.

Tijdens de lessen was altijd duidelijk wat ik moest doen en was het niet erg als ik een keer iets fout deed. Ik had altijd wel zin om even te gaan rijden en tips te krijgen.

Super! Zeker de dag-rit naar Zuid Limburg

Ik heb mijn lessen gevolgd bij Gerard. Hij heeft me rustig en duidelijk begeleid tijdens de lessen wat ik als heel prettig heb ervaren. Gerard begeleidt ook de dag-ritten naar Zuid Limburg. Naast het feit dat het ontzettend leerzaam is, is het ook super leuk! Uiteindelijk heb ik mijn rijbewijs in 1 keer gehaald dus ik ben heel tevreden.

super!

fijne, gezellige en leerzame rijlessen gehad. Is zeker aan te rijden

Een Fijne en leerzame rijschool

Ik heb fijne lessen gehad en ik heb veel geleerd. Zelf had ik als instructeur Bert van Stiphout. Hij kan soms streng zijn maar altijd met goede bedoelingen. Ik raad de rijschool daarom zeker aan. Gr. Wouter

Zeer fijne ervaring

Goede begeleiding

Super ervaring, nog nooit slechte dingen en/of momenten meegemaakt

Wildenberg was erg soepel en komt de afspraken na. Long was een super instructeur altijd leuk en informatief. En dat blijkt want ik ging er elke les met veel plezier de straat op en heb het in een keer gehaald, dat ook dankzij long en wildenberg. Super bedankt!

Super!

Hele fijne lessen gehad! En zeker leerzaam! Heb er ontzettend veel aan gehad. Zeker een aanrader!

Super geregeld

Mijn rijlessen waren erg goed geregeld. Super fijne rijinstructeurs die mij goed hebben geholpen.

Top rijschool met huiselijke sfeer!

In een paar maanden tijd mijn motor rijbewijs gehaald. Instructies altijd duidelijk en lessen worden met een goede dosis humor gegeven. Lessen worden overzichtelijk in een app gezet. In het begin zelf heel onzeker geweest maar dankzij het geduld van Mart mezelf goed ontwikkeld. Zoek je nog een rijschool kom dan hier. De koffie staat altijd klaar.

Top rijschool!

Ik had bij deze rijschool in 2017 al eens mijn E achter B gehaald, met 3 uurtjes lessen. Ik wilde nu mijn motorrijbewijs halen, dus zo weer bij van den Wildenberg uitgekomen. Willy is een top rij instructeur, ben de eerste keer geslaagd voor het AVB en AVD! :) En dat met een les of 10, dikke aanrader!

Uitstekende instructie in ontspannen sfeer

Ik ben goed voorbereid op praktijkexamen aanhanger rijbewijs (BE) met voldoende oefeningen en goede uitleg ter verbetering van de aandachtspunten.

goede service

professionele en goed

Goede persoonlijke rijles

Erik en Rob bedankt!

Was goed

Alles was goed en fantastische team

Overall good experience

Good lessons and attention given to focus on improvements to meet exam needs. Lessons are punctual in time and flexible to be scheduled on availability.

• Would you recommend us? Yes

Top rijschool!

Ik heb mijn lessen gevolgd bij Mart voor mijn motorrijbewijs! Een hele prettige en leerzame ervaring heb ik overgehouden aan zijn lessen! De lessen van Mart zijn leuk en uitdagend, door zijn persoonlijke manier van lesgeven maakt het ook dat je je meteen op je gemak voelt. Niet geheel onbelangrijk als je motor wilt rijden!

Goede lessen

Goede lessen, duidelijk. Beschikbaarheid was minder, inplannen was lastig

Hele goede rijschool, fijne instructeur !

Goede duidelijke lessen. Aandachtig, goede uitleg en instructies. 1e keer geslaagd.

Hele goede en gezellige rij instructeur gehad en altijd goede communicatie

Leerzaam en "fun" !!

Ik heb genoten van alle mijn lessen....goed instructeurs met handig aanwijzingen.

Piuslaan 28

5614CM Eindhoven