Aandacht voor de leerling

Tijdens mijn gehele leertraject bij Wildenberg heb ik het gevoel gehad dat er aandacht was voor mijn leerstijl. Ik heb ontzettend last van faalangst, en heb ook erg lang gedaan om te leren motorrijden. De instructeurs zijn altijd erg geduldig, motiverend, en begripvol geweest. Alle lessen waren hierdoor van hoge kwaliteit. Daarnaast heerst er in het algemeen een hele prettige sfeer op de rijschool, je kunt de positiviteit zeker voelen.

Uitstekende rijschool.

Aardige instructeurs, fijne motoren en een goede prijs.

Meer geleerd dan vooraf verwacht

Goede lessen, rustig gegeven door een zeer ervaren instructeur

Vriendelijk, vaardig en flexibel

Ik heb motor rijlessen gevolgd bij Ruud, Gerard en Willy en ik kan alleen maar zeggen ‘dank je wel ‘, voor het mij leren goed met een motor om te gaan en te zorgen dat ik in één keer geslaagd ben :-)

Top !

Goede rijschool en echt top met de planning, heel flexibel ! Bedankt Leon !

Snel mijn motorrijbewijs gehaald! Top instructeur Ruud en fijne machine

In relatief weinig lessen mijn motorrijbewijs gehaald dankzij Ruud. Motoren rijden echt goed.

Goede structuur in de lessen Goede feedback momenten aan het eind van de les

Hele fijne rijschool en instructeurs

Fijne instructeurs en communicatie met de rijschool is heel goed. Dikke aanrader!!!

Simply the best

Een uitstekende rijschool met hele fijne instructeurs echt een aanrader!!

Excellente behulpzaamheid

Indien het proces richting het behalen van je examen minder vlot loopt als verwacht. Dan gaan ze voor jou tot het uiterste om jouw klaar te maken voor het examen, met wie dan ook en hoe dan ook.

Echt hele fijne lessen en begeleiding

Het was best een stap voor mij om op mijn 36e alsnog voor mijn rijbewijs te gaan. Mijn opgroeiende dochtertje was/is de grootste drijfveer! Op aanraden van familie ben ik bij Wildenberg beland. Vanaf de allereerste proefles heb ik me op mijn gemak gevoeld en super blij met mijn fijne instructrice Mariska. Ondanks een kleine pauze van een aantal maanden vanwege Corona toch in een keer mijn rijbewijs gehaald ondanks een flinke dosis zenuwen ;) Kei blij mee! Ook verder altijd fijne communicatie met de rijschool. Dikke aanrader!

Goede rijschool

Onlangs mijn rijbewijs gehaald bij wildenberg, Snelle reactie op vragen. Heldere instructies, Vlotte leuke lessen, Goede ondersteuning, Betaalbaar. Ik ben erg tevreden en raad deze rijschool dan ook aan iedereen aan.

Fijne service, wildenberg is altijd bereikbaar en de communicatie via de mail is heel duidelijk

Hele fijne rijschool die heel duidelijk communiceert

In 1 keer geslaagd voor avb en avd.

Super fijne lessen gehad voor de motor van Ruud. Goede uitleg gehad waar je echt wat van leert. Na 12 uurtjes les in 1 x geslaagd.

Hele fijne rijschool

Met dank aan Bert D. mijn praktijk examen in 1x gehaald!

Professionele rijschool met prettige instructrice en goed contact met eigenaren.

Een hele goede rijschool met bijpassend prijsniveau. Een hele aardige instructrice (Mariska). Ik ben de vierde in mijn gezin die in een keer is geslaagd! Zeker aan te bevelen!

Goede rijschool

Super goede rijschool in 1 keer geslaagd de in maar 4 uurtjes ook hele fijne rij instrusteuren

Heel erg fijne mensen, top rijschool!

Heel erg fijne lessen gehad bij Jorijn. Iedereen is erg meedenkend en er is veel mogelijk.

Geweldig!

Wildenberg is een goede rijschool waarbij persoonlijke begeleiding voorop staat. Ik heb met deze rijschool geen problemen ervaren en ze komen netjes hun afspraken na. Ik zou deze rijschool graag aanbevelen aan iedereen. Ik had zelf last van faalangst en zelfvertrouwen in de auto maar door de lessen van een speciale faalangst instructeur hebben ik uiteindelijk toch mijn rijbewijs gehaald. Ik dank Bert voor de fijne lessen.

Goede begeleiding

Fijne en rustige rij instructeur Goede praktijk begeleiding

Superfijne rijschool!

Zo blij mee, top ervaring! Dochter was vanaf les 1 helemaal op haar gemak! Eerst scooter gedaan, daarna auto! Volgende rijbewijs weer hier hoor!

Eerste keer geslaagd

Bedankt rene Voor je goede uitleg en begrip

Beste rijschool van Eindhoven

Hele fijne rijschool. Hele goede begeleiding

Fantastisch!!!

Ik heb mijn motorrijbewijs gehaald bij Rijschool Wildenberg. De lessen waren ontzettend leerzaam, maar vooral ook heel erg leuk! De instructeurs geven les met passie en humor. Ik heb zowel AVB als AVD de eerste keer gehaald, maar nog veel belangrijker: ik voel me zeker en vertrouwd op een motor. Op naar vele veilige kilometers! Bedankt Rijschool Wildenberg!

Zeer goed geregeld

Fijne lessen gehad bij Mart en Ruud , contact met Willy ook goed ! Kortom aanradertje.

Piuslaan 28

5614CM Eindhoven