Beste rijschool van Eindhoven en omstreken!

Ik heb geen seconde spijt gehad van mijn keuze. Echt een uitstekende rijschool en heb hele fijne en leerzame lessen gehad van Ruud. Mocht je nog een rijschool zoeken raad ik ze zeker aan!

Prima en stressvrije ervaring

Ad heeft me er prima doorheen geloodst. Hij weet een prima (ontspannen) sfeer te creeeren en toch de focus te houden en exact de juiste aandachtspunten aan te wijzen. Ik zou hem een ieder aanraden.

Goed, maar wel wat minpuntjes

Mijn ervaring bij de rijschool is goed, ik ben immers in één keer geslaagd. Echter vond ik het wel vervelend dat facturen heel snel op elkaar werden gestuurd en dat er al snel een herinnering volgde.

prima en bekwaam

Perfecte leerschool. Rijschool Wildenberg heeft kalme, goede instructeurs waarvan ik veel heb geleerd. Ik zou ze zeker aanraden bij anderen!

Top ervaring en instructeurs

Ruud en Willy waren altijd positief, flexible en dachten altijd mee.

Geweldige rijlessen en rij-instructeur.

Ik heb een super leuke tijd gehad met Nick als mijn rij-instructeur! We konden altijd lachen in de auto, maar als het er op aan kwam, waren we ook super serieus. Hij heeft mij alles werkelijkwaar TOP uitgelegd en rijlessen gegeven om nooit meer te vergeten! Super bedankt aan rijschool Wildenberg, voor al mijn examens te regelen en de geweldige rijles-auto, maar vooral aan Nick voor vooral zijn geduld!

Ja

Ik vind heel fijn Rijschool, Zeker mijn maatje Peter ik ga hem missen, zo veel gelachen tijdens de les. Groetjes Jennifer

Super goed

Super goed!

In 1 keer geslaagd bij wildenberg, ondanks al 2 gezakt bij een ander.

Ik heb les gehad van nick, super goede uitleg. Door mijn vorige rijschool niet veel geleerd. Nick heeft mijalles bijgebracht wat ik nog moest leren op een rustige duidelijke manier. Waardoor ik met rust en zelfverzekerd in de auto zit. Wat voor minder spanningen tijdens het examen hebben bezorgd. Ik kon dus goed laten zien in mijn examen wat ik geleerd had. In plaats van alleen te stressen.

Goed, en snel

Duidelijke lessen, fijne motoren en genoeg beschikbaarheid. In 1x geslaagd.

Zeer Deskundig, geduldig, vriendelijk

De meeste motorlessen heb ik van Gerard Dielissen gehad. Ik heb de lessen als zeer prettig ervaren. Deskundig, professioneel, geduldig. Ik heb voornamelijk in de kou en regen les gehad. Door weer en wind bleef Gerard geduldig. Gaf veel goede tips. Ook de lessen van Ruud waren prettig en het begeleidende bij en naar de examens waren top! Dank jullie wel rijschool Wildenberg! Een top team! Ik ga van mijn motorrijden verantwoord genieten!

Goede rustige begeleiding!

Ad heeft mij heel rustig laten voelen wat ik met de aanhanger moest doen. Dus ging ik zelfverzekerd op rijexamen voor BE. Top!

Persoonlijk en professioneel

Zeer betrokken mensen, je bent geen nummer maar er is veel persoonlijke aandacht. Transparant en integer bedrijf, wat je ziet krijg je ook. Mijn zoon valt binnen het autistisch spectrum en ondervind veel sociale problemen. Tijdens de lessen voelde hij zich op zijn gemak, kreeg zelfvertrouwen. Én in één keer geslaagd!

Persoonlijk,, profesioneel en betrouwbaar.

Goed bedrijf, straalt professionaliteit en vertrouwen uit. Heldere communicatie, betrokken. Mijn zoon die moeite heeft met sociaal contact heeft met veel plezier gelest én in één keer geslaagd!

Super goed

Ik heb een fijne rij instructeur gehad mij compliment naar jou en naar mart van gerwen die mij 7 uur heeft gelesd super dankje wel

Gewoon perfect

Ze leren je op een duidelijke manier aan hoe je met de auto om moet gaan d.m.v. rijopleiding in stappen. Ze hebben persoonlijke aandacht voor iedereen en je wordt goed voorbereid voor het examen.

Zeer goede opleiding, van begin tot eind.

De rijlessen van Rijschool Wildenberg geven je een goede start op de weg. Je wordt met het RiS-programma (rijopleiding in stappen) duidelijk en goed opgeleid tot een volwaardig bestuurder. Je begint langzaam maar rustig aan doe je meer ervaring op en ga je steeds meer zelf doen en zien. Zo krijg je ook het gevoel dat je iedere les weer iets opsteekt en beter wordt. Mijn rijinstructeur (Long) was geduldig en hielp me om m’n eigen fouten te kunnen voorkomen en die van anderen goed en veilig op te vangen. Soms gaat het moeilijk maar dat hoort erbij, en je leert op je eigen tempo te rijden. Je wordt alleen op examen gestuurd als de rijinstructeur echt denkt dat je er klaar voor bent. Uiteindelijk heb ik zelf m’n examen in één keer gehaald en ben ik de rijschool en m’n instructeur enorm dankbaar voor de lessen die ik bij ze heb mogen volgen.

Zeer professioneel en betrokken bij de leerling

Rijschool van den Wildenberg heeft voor onze dochter de ervaring met autorijden en het halen van haar rijbewijs meer dan goed en fijn begeleid. De instructeur voelde precies aan wat ze nodig had om zich zeker te voelen en geeft hele fijne aanwijzingen, direct waar nodig maar ook met zorg en aandacht. Top team!

Fijne begeleiding

Top cursus BE in 1 dag !!

Niet alleen examen training maar ook extra techniek hoe goed in te draaien !!

Super tevreden over deze rijschool!

De (motor) lessen heb ik als heel erg leerzaam en leuk ervaren. De instructeurs hebben erg veel kennis van zaken en weten dit zeer goed en duidelijk over te brengen. Als je op zoek bent naar een rijschool, is dit de absolute aanrader!

Aanrader!

Hele fijne rijschool, altijd gezellig en kwalitatief goede lessen.

Top!

Fijne lessen, leuke instructeurs.

Persoonlijke aandacht voor de leerling

Rijschool met zeer gedreven instructeurs. De leerling staat centraal en veel is bespreekbaar. Opbouw van de lessen is gemaakt om te zorgen dat je slaagt. Misschien niet de goedkoopste rijschool maar elke cent is het waard. Je gaat met goed en veilig gevoel de weg op.

Leerzame en gezellige lessen! Top

Super fijne instructeur. Fijne lessen en fijn tempo van lessen. Veel persoonlijke aandacht. Bedankt voor alles!

Piuslaan 28

5614CM Eindhoven