Hele fijne en leerzame lessen!

Hele fijne en leerzame Lessen gehad! Net een fijn gevoel in de auto!

Ik heb hier een goeie, leuke rijopleiding gehad

Erg goede instructeur, ik heb altijd lol gehad rijdend de rijles maar natuurlijk niet te veel. Hij heeft goed les gegeven en ik ben met heel veel vertrouwen het examen in gegaan en in een keer geslaagd. Erg tevreden

Fijne lessen, veel aandacht /tijd

Ik heb lessen gehad bij Jorijn, en ik vondt het erg prettig. Er is goed en logisch opgebouwd, van auto onder controle krijgen tot conplexere verkeerssituaties. Er is altijd tijd genomen om dingen uit te leggen, en heb op geen enkel moment onredelijke druk ervaren. Daarnaast was het ook gewoon gezellig in de auto, en dat helpt ook absoluut.

Fijne rijschool, goed contact met instructeur!

Hele goede rijschool, word goed gecommuniceerd tussen leerling en instructeur en je word heel goed voorbereid op je examen!

Helemaal prima

Leuke instructeur, goede lessen!

Een erg ervaren en kundige instructeur. Veel geleerd op een prettige manier.

Positief. Wildenberg heeft de beloftes waargemaakt!

Naast dat ik veel geleerd heb was het ook gewoon een hele leuke ervaring!

Ad, mijn E achter B instructeur van vandaag, had alle kennis en ervaring om mij klaar te stomen voor mijn examen. Ik heb met tijdens het examen geen moment onzeker gevoeld. Belangrijker nog is dat ik veel meer geleerd heb over aanhanger/caravan rijden dan dat ik in eerste instantie nog dacht bij te kunnen leren. En dat ook nog eens met humor, echt top!

Goede rijschool, je krijgt veel geleerd wel aan de dure kant.

Top rijschool met een top instructeur (Ruud).

De rijlessen waren onwijs leuk en leerzaam. Ruud was scherp en lette goed op je rijden, maar je kon er ook goed mee ouwehoeren en het was iedere rijles gezellig. Bijna jammer dat na de examens de rijlessen erop zitten haha. Enige minpuntje zijn de duo lessen, ik reed voor m’n gevoel niet echt m’n eigen rit als ik in het midden reed.

de begeleiding was erg goed, de auto reed fijn, het pakket was fijn (ik had minder druk tijdens mijn praktijkexamen wetende dat ik hem gratis kon overdoen) daardoor reed ik een stuk relaxter.

Super goede sfeer en plezier tijdens leren rijden.

Ik les al even bij van den Wildenberg en de sfeer en de plezier van leerling zowel rij instructeur maakt het lessen erg leuk. Zo heb ik vandaag met plezier mijn examen kunnen doen! Top! Bedankt jongens!

Gezellige & goede rijschool

Ik heb in een jaar tijd veel geleerd en over mijn angsten heen gekomen. Fijne begeleiding gehad en altijd goede communicatie. Aanrader!

Prima chauffeur geworden

Ik heb les gehad van hele goed leraar waar goed mee kon vinden waardoor ik in weinig uren mijn rijbewijs heb gehaald. Zou ook graav me andere rijbewijzen willen halen bij mart en/of wildenberg.

De tweede keer raak

Ik heb van instructeur Bert les gehad. Ondanks dat hij mij een geval speciaal vond is het bij het herexamen toch gelukt om mijn rijbewijs te halen. Ik kan Wildenberg en mijn instructeur zeker aanbevelen.

Goede rijschool!

Ik heb mijn praktijk examen in 1 keer gehaald en ook mijn theorie. Voor mijn theorie heb ik bij de rijschool cursussen gevolgd die mij erg hebben geholpen. Dit vond ik erg fijn!

Helemaal top

Nooit ergens problemen mee gehad

Kundige instructeurs & ontspannen, leuke lessen!

Door mijn rijlessen heb ik niet alleen het examen in één keer gehaald, maar zit ik nu ook met het volste vertrouwen op de motor. De lessen met Ruud waren altijd ontspannen met genoeg ruimte voor humor. Door samen na te bespreken kwamen we overeen op mijn belangrijkste leerpunten. De lessen werden er vervolgens op ingericht om aan die leerpunten te werken.

Super goede rijschool

Altijd fijne lessen gehad bij Bert van Stiphout.

Ik ben tevreden op de manier waarop ik les heb gehad.

Ik vond mijn uren nuttig en goed besteed en ik heb goed contact gehad met mijn rij instructeur.

Een super fijne en goede rijschool!

Leerzame en gezellige lessen. Goed contact met de instructeur en de rijschool.

communicatie rijschool Wildenberg omtrent corona-virus goed verlopen

Door de situatie met het corona-virus was ik genoodzaakt mijn rijlessen te pauzeren, dit is door Rijschool Wildenberg netjes in onderling overleg doorgevoerd. Ik hoop zodra het weer mogelijk is snel weer met mijn rijlessen verder te gaan!

Gezellige en leerzame rijlessen!

Ik heb duidelijke uitleg gekregen over hoe ik beter zou gaan autorijden en wat ik daarvoor moest aanpassen en verbeteren. Ook kreeg ik complimenten als ik iets goed deed, wat voor mij een positief effect had. Tijdens het lessen kon ik altijd een gezellig praatje maken en lachen met Nick!

Top rijschool!!!

Ik heb enorm genoten van mijn motorrijlessen. Leerzaam, afwisselend en vooral ook heel erg gezellig. Nu vol vertrouwen de wereld op 2 wielen gaan ontdekken!!! Gerard & Ruud, Super Bedankt!!! Ik kom jullie onderweg vast nog eens tegen!!! En tenslotte nog voor iedereen die twijfelt.... DOEN!!!!

Een goede leerzame rijschool

Altijd kunnen lachen in de auto met Erik en ook veel geleerd tijdens de lessen. Goede uitleg wat ik moest doen en goede begeleiding.

Ik heb veel geleerd, en ben blij dat ik bij Wildenberg ben beland!

Ik heb me heel erg op mijn gemak gevoeld en heb de rijlessen met Jorijn heel gezellig ervaren. Ik heb veel geleerd en ben heel blij dat ik via Wildenberg mijn rijbewijs heb gehaald! Kleine tip, misschien is het leuk om te weten hoeveel uur je hebt gereden, dat dat ook vermeld staat in de planning die je krijgt. Bij mij stond er telkens wanneer er nieuwe lessen gepland waren dat dat nummer 1 uur was.

Piuslaan 28

5614CM Eindhoven