• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg goed, veel tips en tops meegekregen.

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super betrokken en zeer servicegericht!

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede tijd gehad en veel geleerd

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Over het algemeen een goede ervaring. Fijne rijinstructeur en de lessen waren vaak redelijk gemakkelijk in te plannen.

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Willy wat een geniale vent! Erg blij met de begeleiding. Simpel weg een hele goede rijschool!

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb Wildenberg als een erg fijne rijschool ervaren. Ze zijn heel behulpzaam en bereid om met je mee te denken voor een goede oplossing in geval van problemen. Daarnaast was het altijd gezellig met Erik en heeft hij mij goed geholpen zodat ik nu mijn rijbewijs heb gehaald!

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Rijschool Wildenberg is een misschien wat duurdere rijschool, maar de kwaliteit van de lessen is ook erg goed. Je merkt dat instructeurs hun werk serieus nemen en meegaand zijn met leerlingen. Het bedrijf is constant bezig zichzelf te verbeteren en legt de lat hoog. Dat merk je in de lessen die erg goed zijn. Ook merk je dat het doel van deze rijschool ook echt is om capabele bestuurders op te leiden, en hoef je niet langer dan nodig te lessen of word je onnodig aan het handje gehouden.

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed, prettig contact gehad en goede begeleiding bij alle lessen en examen

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf BE Aanhanger rijbewijs gedaan is een fijnen leerschool goede en rustige uitleg oké fijn dat je goed geïnformeerd woord door bij gegeven map

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne rijschool met veel instructeurs. De dagen en tijden om te lessen zijn erg flexibel wat erg fijn is. Ik had een fijne instructeur die altijd rustig bleef en heel gestructureerd en helder kon uitleggen.

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne en gezellige instructeurs.

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele fijne en gezellige rijlessen gehad, helemaal top!

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik had heel veel angst in de auto, durfde niks. Maar door Fred ben ik helemaal niet angstig meer en vind ik rijden zelfs leuk en makkelijker.

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Beste rijschool! Hele goede en aardige rij-instructeurs, en iedereen is bereid om je zo goed mogelijk te faciliteren, plus mijn hele ervaring met Erik is geweest dat hij zijn lesmethoden persoonlijk op mij aangepast.\r\nHeel heel tevreden met mijn keus.

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vind het een prima rijschool met een gezellige instructeur die duidelijk en eerlijk is maar mij wel een beetje onderschat heb ik het idee.

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het waren altijd gezellige lessen, waar ik prima met de instructeur over van alles kon praten. Dat helpt zeker in het plezier tijdens de rijlessen (wat toch uiteindelijk wel 45-50 uur in beslag neemt). Verder was alles gewoon duidelijk en waren er niet echt problemen (behalve een keer een verkeerde planning door een andere instructeur en een factuur die niet helemaal goed verwerkt was), maar die werden dan ook adequaat opgelost als die er waren.

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bedankt voor de rijlessen! 👍🏼\r\n\r\n- Ramon van den Heuvel

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super!!!!!!

Piuslaan 28

5614CM Eindhoven