• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Topbedrijf met een passie voor vakmanschap!!

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leerzame en fijne rijschool. Voor iedereen wat wils qua lestijden. Ze houden rekening met wie jij bent en wat jij nodig hebt, zo is er ook verschil in het aanbod van instructeurs. Ieder heeft een eigen manier van lesgeven, er zit dus altijd wel iemand bij waar jij het het fijnst bij vind. \r\n\r\nIk ben geslaagd voor me motor, alles in een keer dankzij hen goede planningen. Ze laten je niet eerder opgaan dan wanneer de kans groot is dat je slaagt.\r\n\r\nWillie, gerard, nitya bedankt voor de fijne lessen !

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Toffe motorrijles gehad van Willy! heel erg bedankt.

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Meer dan goed! Altijd netjes op tijd, goede instructeur. Gaat niet onnodig extra lessen plannen. Dikke Yamaha MT07 als lesmotor die ik niet kan betalen, maar nu wel wil. Chille app die werkt voor je lessen. Altijd gezellig en goede concrete uitleg. Uiteraard niet te vergeten, bovengemiddelde zangkunsten van Willy krijg je er gratis bij. Een tip vergeet niet om je knipperlicht uit te zetten na een bocht.

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ervaring is super alleen niet zo tevreden met lesgeef manier van Gerard maar voor de rest alles super

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed!

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Lesmotor had héél af en toe gebreken met schakelen. Motor kleding is gelukkig vernieuwd, daar was het ook wel echt aan toe.\r\nHelaas kon zowel mijn AVB als AVD examen niet op kort termijn worden gepland, waardoor ik niet lekker heb kunnen doorlessen (ik heb hierdoor ook weken overgeslagen met rijden omdat ik deze niet als noodzakelijk beschouwde). Hierdoor heb ik mijn rijbewijs later gehaald dan ik had gewild. \r\nOver de deskundigheid van mijn vaste instructeur Gerard ben ik zeer tevreden.

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super fijne rijschool\r\nGeduldige instructeurs\r\nDaardoor bij de 1e keer geslaagd

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele leerzame en gezellige lessen met Sandra gehad! Zeer tevreden.

voldoende, een redelijke ervaring

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hoi , ik heb hele leuke ervaringen met rijschool Wildenberg ,zeker met de rijinstructeurs op tijd een geintje maar wel altijd zoals het hoort met motor lessen bezig zijn ,dus al met al zeker aan te raden voor wie zijn of haar\r\n motor- rijbewijs wil gaan halen

voldoende, een redelijke ervaring

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Alleen maar positieve ervaringen. Administratief, planning en praktijklessen waren optimaal. Leuke/grappige instructeur.

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb eerst bij een andere rijschool geprobeerd mijn motorrijbewijs te halen. Dat was een moeizame strijd en was niet gelukt. Ik was heel onzeker geworden. Bij Wildenberg hadden ze veel geduld, en veel aandacht waardoor ik echt ging leren rijden. Dit ging stap voor stap vooruit. Daarna was het in een keer raak: gelijk geslaagd.

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De rijschool en de rij-instructeur hebben met geduld en goede begeleiding ervoor gezorgd dat mijn zoon nu zijn rojbewijs heeft, na veel lessen maar wel in één keer geslaagd!\r\nOok de begeleiding nadat buiten zijn schuld en die van de rijschool hij tijdens een les was aangereden, was goed en prettig.

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Persoonlijk en erg vriendelijk! Goede instructeur!

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geweldige rijschool. Fijne mensen. Vakkundig en sociaal. Meedenkend en positief. Zodra mijn zoon zover is dat ie mag gaan lessen, komen we zeker weer naar rijschool vd Wildenberg

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Willy, Gerard en Micha,\r\n\r\nBedankt voor jullie hulp! Ik vond het fijn om met jullie te lessen. \r\n\r\nAlles was top verder! Nog twee puntjes ter verbetering. \r\n\r\n1. Betaalmethode: gaat nu via e-mail dit is erg fraudegevoelig. Wellicht kun je kijken of dit via een beveiligde omgeving kan waarbij je moet inloggen. Wat ook kan is het rekeningnummer waaraan je moet betalen in de voorwaarden te zetten. Dan is er altijd een dubbele controle mogelijk. \r\n\r\nAls 2de punt: Het zou fijn zijn als de examens strakker gepland kunnen worden. Nu zit op het moment van aanvraag tot examen nog 1 maand tussen (bij AVB en AVD). Als deze tijd verkort kan worden zou ik dat als prettig hebben ervaren. \r\n\r\nVoorderest alles top! Het belangrijkste is dat de instructeurs vaardig zijn en geduld hebben, en dat is het geval. Bedankt voor alles!

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ik kwam van een andere rijschool af na vaak gezakt te zijn voor me rijbewijs bij Wildenberg heb ik hele goede lessen gehad en heb ik me echt goed kunnen verbeteren hierdoor slaagde ik vrij snel dus is het echt aan te raden heb faalangst en deze rijschool heeft me geholpen daar overheen te zetten echt top !!!!

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf -Ervaringen zijn goed.\r\n-Communicatiesysteem (mails die je ontvangt) voor doorgeven van lestijden is niet duidelijk.\r\n\r\n-Verzoek om andere instructeur werd direct gehonoreerd.\r\n-aardige instructeur\r\n

Piuslaan 28

5614CM Eindhoven