• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super! Had eerder mijn a2 rijbewijs hier gehaald, dus werd het onderhand tijd voor mijn a rijbewijs. Het eerste rijexamen ging niet door omdat er helaas een storm woedde over Nederland, maar deze nieuwe datum van vandaag een stuk beter weer en: gehaald! Erg fijn lessen. Verzekerd de weg op.

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg leuke en deskundige lessen gehad van zowel Gerard als Nitya. Uiteraard is het behalen van het rijbewijs belangrijk maar Rijschool Wildenberg gaat nog een stapje en zorgt ervoor dat je met veel zekerheid op de motor stapt! Daarnaast beschikt Rijschool Wildenberg over erg fijne motoren die erg geschikt zijn om mee te lessen. Sommige rijkleding is wel wat aan vervanging toe maar ik heb begrepen dan hier al aan gewerkt wordt. Top!

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf heel goed

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ontzettend goede ervaring gehad bij Rijschool Van den Wildenberg. In Bert een ontzettend goede en leuke instructeur gehad. Hartstikke bedankt aan alle mensen van Van den Wildenberg en Bert in het bijzonder.

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf de instructeurs bleven ten allertijden rustig en dat bracht een goed gevoel. de uitleg was ook zeer duidelijk en ik ben blij dat we bij deze rijschool zijn uitgekomen!

voldoende, een redelijke ervaring

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na 2 lessen bij een andere rijschool ben ik overgestapt naar rijschool Wildenberg. Wereld van verschil! Hier nemen ze rustig de tijd voor je en stellen je erg op je gemak. Super fijne en gezellige lessen gehad van Bert van Stiphout. Zeker een aanrader wbt rijschool en instructeur!

slechter dan verwacht

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ligt eraan over welke instructeur we het gaan hebben. Ik vul het voor de eerste instructeur in.

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goeie rijschool! Ik wil Bert van Stiphout en Fred Diks bedanken voor de fijne en leerzame rijlessen. Ik raad deze rijschool zeker aan!

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een hele goede rijschool. Zeker aan te bevelen. Professioneel en erg menselijk. Sandra is een ontzettend e goede en aardige instructrice.

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een hele goede rijschool. zeker aan te bevelen, ook een hele gezellige tijd gehad

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top rijschool en Ils was een ontzettend aardige en goede instructurice! Heel professioneel en begaan, maar vooral erg menselijk.

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een net en vriendelijk bedrijf helpen je graag je voelt je er echt op je gemak

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In een keer geslaagd! Bedankt René van Antwerpen voor de goede lessen, feedback, je kalmte en het geduld, je flexibiliteit en alles wat je extra hebt gedaan!

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg goed

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer professionele en aardige instructrice en instructeurs. Geen gedoe met vertraging omdat er wordt \'vergeten\' om een examen aan te vragen. Gewoon top!

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf een super gezellige maar ook zeker vakkundige rijschool.\r\nop goede tijden kunnen lessen zeer prettig.\r\nen de Beste instructeur Nitya

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top rijschool! Ik heb rijles gehad van Erik, een hele aardige instructeur met veel ervaring die je oprecht het beste gunt en alles wilt leren.

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een goed bedrijf, vriendelijke instructeur die alles goed uitlegt

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg fijne instructeur gehad (Rob) en in 1x geslaagd!!

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg fijne en leuke rijlessen

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Rijschool van den Wildenberg is een goede rijschool, mooie en goed onderhouden voertuigen. Ik heb het tijdens mijn rijopleiding erg naar mn zin gehad en een hoop geleerd dankzij mijn instructeur Nitya.

Piuslaan 28

5614CM Eindhoven