• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb het erg naar mijn zin gehad!

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel erg goede uitleg van Rob gekregen!!

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super Organisatie! Stonden altijd meteen voor je klaar als je belden.

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede en aardige mensen. Zeggen waar het op staat en gaan samen met je voor goud.

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf \r\nGrote dank aan Alex, dat ik mijn examen heb geslaagd, hij is een geweldige instructeur.

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer open en klantvriendelijk bedrijf, zo ook bij de administratieve ondersteuning ( vrouw),

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettige manier van communiceren, goede rijles

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede dat er dergelijke theorielessen zijn, de service bij vragen is goed, duidelijke administratie, vriendelijke leraren en fijne lessen.

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Correcte en zeer goede communicatie met de leerling, goede terugkoppeling over fouten. Zeer flexibele tijden, perfecte begeleiding op maat, plezierig in de omgang, in het kort als deskundig en plzierig ervaren!

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettige communicatie. Inschrijvingsprocedure kon wellicht handiger, ik heb nu via de telefoon mijn gegevens doorgegeven. Dit ging fout en dat zorgde dat de factuur naar een verkeerd emailadres was verstuurd.

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een rijinstructeur die je ook echt leert rijden en die je vertrouwen geeft.Goede balans tussen rijinstructeur en leerling. Bij fouten goeie feedback. Geen flauwekul gewoon recht voor de raap. En resultaat was dan ook 1ste keer geslaagd. Bedankt Alex...

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heb voornamelijk les gehad van Gerard, vind dat hij een prettige en rustige manier van lesgeven heeft. Ook is het praktisch dat je in het hele weekend lessen kan inplannen.

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top! Ik heb hele leuke en gezellige rijlessen gehad. Heb enorm veel geleerd van alle verschillende instructeurs. Echt super! Nu de weg op en heel wat veilige kilometers maken

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Dit bedrijf is een zeer goed bedrijf met vriendelijke instructeurs en uitgbreide lessen

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer professioneel en zorgvuldig begeleid naar een BE rijbewijs

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed en deskundig. Goede communinactie tussen leerling en rij-instructeur.

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer eerlijke rijschool. Geen gedoe. Proberen te zorgen dat je zo snel mogelijk je rijbewijs hebt. En dat met een paar geweldig gezellige instructeurs met een goed gevoel voor humor.

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super goede opbouw qua lessen. Erg goede instructeurs. Zeer prettige communicatie.

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettige dame op kantoor die vlot een herexamen heeft kunnen regelen. De rijinstructeur Nick ben ik zeer dankbaar. Bij een eerdere instructeur (van een andere school) had ik het gevoel niet verder te leren. Met Nick is het leren heel makkelijk en in snel tempo gegaan. Hij zorgt voor rust en geeft positieve, begrijpelijke en terechte feedback. Zelfs met een break down momentje (woeps) van mijn kant wist hij als een champ om te gaan. Echt een toppertje. Meteen opslag geven als het aan mij als Opleidingskundige. Groetjes, Margot

Piuslaan 28

5614CM Eindhoven