top bedrijf en personeel

voor motor en aanhanger Rijlessen en een examen gehad. Fijn ontvangst, goed contact en bekwame opleiders.

Werkelijk waar super

Ik had erg moeite met focus en scannen. Mijn instructeur(Jorijn) heeft mij hier zo ontzettend goed doorheen gekregen. Hij bleef me helpen en heeft er zo voor gezorgd dat ik mijn rijbewijs heb gehaald!!

Alles wat ik tijdens de rijlessen had geleerd kwam letterlijk ook op het examen

Ik vond de rijlessen erg fijn, omdat je in de omgeving van het cbr gaat rijden en zo je examen bijna letterlijk krijgt tijdens de lessen

Fijne lessen en heel leerzaam

Goede ervaring fijne les en fijne instructeur voor beide examens van de motor in 1 keer geslaagd

Super rijschool

Ik heb rijles genomen voor mijn E achter B. Super kundige rij instructeurs. Geduldig, behulpzaam, en maken je zeker achter het stuur. Heel erg bedankt jongens!

Kundig, Ervaren en erg gezellig!

Kundig opgeleid voor mijn motor rijbewijs door Willy himself! Erg leerzame, gezellige en leuke rijlessen waardoor de passie voor motorrijden nog sterker wordt! Ik dank alle invallers en in het bijzonder Willy voor deze ervaring en het in 1x slagen voor mijn motor rijbewijs!!! :)

Een hele fijne rijschool waar ze de tijd voor je nemen

Het is een fijne flexibele rijschool waar je zowel doordeweeks als in het weekend kunt lessen. Zelf ben ik voor de motor gegaan en heb ik 2x het AVB en 1x het AVD examen moeten afleggen. De instructeurs hebben bij mij goed gehoord en aangevoeld hoeveel lessen en coaching ik nodig heb gehad, niet teveel en niet te weinig. Daarnaast nemen zij ook de tijd, bvb bij het AVB stuk, je mag zelf aangeven wanneer je verder wil met andere/ nieuwe oefeningen. Met een shout out voor Gerard, een zeer vakbekwame, rustige en fijne instructeur.

Goede rijopleiding

Heel fijne samenwerking gehad met de instructeur(en) Het personeel is heel aardig en heeft mij ook op de goede weg geholpen. Voor het geld heb ik heel goede begeleiding en rijlessen gekregen en ik heb in een keer mijn theorie gehaald en in twee keer mijn praktijk. Rijschool Wildenberg kan ik zeker aanbevelen.

Top instructeurs!

Super gezellig en doel gericht!

Super rijschool!

Erg fijne les gehad met super goede uitleg. Ik ben erg tevreden en ik ben super goed opgevangen.

Goede begeleiding op maat. Wegens tijdelijk uitval van mijn vaste instructeur heb ik met een flink aantal verschillende instructeurs moeten rijden. Dit zal jouw waarschijnlijk niet overkomen, maar ik kan nu wel zeggen dat ze stuk voor stuk ontzettend professioneel en bekwaam zijn! Altijd gezellig en vooral heel leerzaam geweest!

Feel very confident to drive now

I've enjoyed my lessons with my instructor Kees. He has thoroughly taught me the rules of the road in every lesson. This seems to help me drive confidently when I'm on the road by myself.

Heel goed

So professional!

Very friendly and informative experience

Good experience, responsive and responsiable

Duidelijk en fijne begeleiding

De methodes die gebruikt werden tijdens de rijles en de app PlanGo vond ik erg fijn. Daarnaast heb ik 3 verschillende rij-instructeur en gehad door wisselingen binnen het bedrijf. Daardoor ben ik uiteindelijk gelukkig bij Nancy terecht gekomen waar ik een erg gezellige en leerzame tijd heb gehad!

Fijne ervaring gehad bij Wildenberg !

4 lessen gehad voor mijn AVD getrapt en het goed naar mijn zin gehad! Voor mij eerste keer Wildenberg maar meteen een hele fijne ervaring. De lessen zijn goed en de instructeur legt fijn uit en stelt je goed op je gemak. Wildenberg is voor mij echt een aanbeveling !

Heel goed

Fijne en professionele rijschool met vriendelijke en bekwame instructeurs.

Goeie lessen, fijne instructeur

Altijd met veel plezier gelest bij Mart.

Professional, Friendly, and all around excellent driving school experience!

I started lessons with Rijschool Wildenberg after a horrible previous experience at another school, so left with quite a bit of anxiety. I drove with Remco, and after the first few lessons I already felt super comfortable in the car, something I felt was going to be very difficult to achieve. The lessons were structured really well, and pushed me just the right amount to keep improving. I also work full-time so the flexibility around when lessons could be scheduled could not have been better!! Highly recommend!

Prettig

Mijn rijinstructeur (Mart) heeft ervoor gezorgd dat de rijlessen prettig en leerzaam waren. Hij heeft altijd duidelijke uitleg gegeven en hield het luchtig met de nodige humor. Al met al een fijne rijschool en -instructeur!!!

Goede rijlessen

De auto rijlessen heb ik goed ervaren!

goeie rijschool met goeie instructeurs

ik ben tevreden over de lessen die ik heb gehad. als ik niet kon lessen omdat ik s'avonds moest werken kon, ik ook op zondag lessen. je krijgt goed uitgelegd wat je moet doen. je krijgt goed advies en als je vragen hebt kan die je altijd stellen.

Super fijn en gezellig

Super fijne ervaring, en een gezellige instructeur die Fred. In een keer geslaagd.

Fijne instructeurs die mij aanwijzingen gaven en goed voorbereidden op het examen.

Ik heb mijn rijlessen fijn ervaren door goede uitleg en handige tips die ik heb kunnen gebruiken tijdens mijn examen. Hierdoor ben ik ook in een keer geslaagd! Het gebruiken van eerst een proefles en daarna samen bespreken welk pakket het beste bij jou past vind ik erg goed. Zo word je optimaal voorbereid voor je examen en krijg je ook zeker genoeg tijd. Ik raad rijschool Wildenberg zeker aan!

Piuslaan 28

5614CM Eindhoven