• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn rijlessen waren heel erg leerzaam maar ook leuk. Ik vind dat ik goed ben voorbereid op het autorijden , ik zou de rijschool ook zeker aanbevelen aan vrienden! Mijn pakket werd alleen wel verkeerd ingeschat waardoor ik achteraf veel lessen los erbij moest kopen. Maar verder heb ik genoten.

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede rijschool, behandelen je niet als een nummertje. Er wordt actief met je meegedacht en ze zijn niet te beroerd om het een en ander om te gooien om het je als leerling makkelijk te maken.

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf een fijne rijschool altijd netjes optijd. de theorie lessen die ik die van den wildenberg heb gehad hebben mij ook zeker geholpen.

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super goed in 1x geslaagd voor theorie en praktijk

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super fijne rijschool. Betrokken en prettige sfeer. Goede duidelijke lessen waar ook gelachen kan worden.

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben met veel plezier aan het rijlessen!

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele fijne manier van lesgeven door erik\r\nWaardoor onze dochter zich prettig voelde

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wisselen van lestijden was altijd flexibel, tijdig en vriendelijk. Enorm fijne rijschool, zoals al eerder ervaren! Een echte aanrader.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Lesauto/lesmotor
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een vriendelijk bedrijf met leuke en geduldige instructeurs\r\n

voldoende, een redelijke ervaring

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Niets dan lof. Je leert er veel meer dan alleen rijden: zelfvertrouwen, zekerheid. En ze zijn erg flexibel, eerlijk en kundig. Er is gewoon niks negatiefs te vinden. Lesauto is ook super, Bovag, Rij-opleiding in stappen en modulegewijs examen, lessen die niet nodig bleken na slagen betalen ze terug, Examens mogelijk in Mierlo en Eindhoven (Mierlo is heel gemoedelijk), bij beide locaties heel hoge slagingspercentages en dat gemeten over veel examens (is vaak niet zo), ben geslaagd na 19 lessen, automaat daar ook mogelijk of E of motor. Ze halen je op waar je maar wilt. Het is gezellig en ik zal mijn instructrice domweg gaan missen!

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In 1 woord: geweldig! \r\n\r\nJullie gaven me zoveel meer dan alleen rijles, omdat ik gewaardeerd en gelijkwaardig lieten voelen. En omdat jullie eerlijk zijn en het beste uit me naar boven wisten te halen. Bovag en Ris-gecertificeerd vond ik ook een pre. Verder heel fkexibel. Echt grote dank nogmaals voor het halen van mijn rijbewijs via jullie fijne banaderingswijzen en medemenselijkheid.

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele fijne ervaring! Professionele en goede uitleg van alles wat je moet weten en kunnen. Ik was tot in de puntjes voorbereid op het examen en ben dus ook voor geen enkele verrassing komen te staan. Ik heb van zowel Ad als Willy les gehad en wat bij beiden opvalt is het gemak en ogenschijnlijk plezier waarmee zij les geven. Ad dankjewel voor de duidelijke uitleg tijdens de lessen waar ik mee mocht rijden, hier heb ik veel van geleerd. En Willy dankjewel voor je kritische blik en correcties maar vooral ook de lol tijdens de rijlessen!! Groetjes Erik\r\np.s. als ik een 11 had kunnen geven had ik dat zeker gedaan!!

• Lesauto/lesmotor
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Korte lijntjes. \r\nElke week een update van de gemaakte afspraken: datum en tyd\r\n\r\nJe wordt meteen teruggebeld\r\nLekker duidelijk en overzichtelijk

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed geschoolde instructeurs, informele sfeer met de juiste feedback wanneer nodig. Van alle markten thuis, vakbekwaam en ook gezellig!

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer fijne rij-instructeur die alles rustig en duidelijk uitlegt. Hij let op mijn tempo en houdt rekening met ieders persoonlijkheid en behoeften. Ik zou de rijschool aan iedereen aanbevelen, en in het bijzonder mijn rij-instructeur (Nick).

Piuslaan 28

5614CM Eindhoven