Beste

Alles wordt super goed geregeld en de rij instructeurs zijn top

Fijne, betrokken rijschool

Wildenberg is een rijschool die echt oog heeft voor de leerlingen. Dit uit zich in lessen die op maat worden gegeven en waarin jij zelf het tempo bepaalt. Zo heb je nooit het idee dat iets te moeilijk is. Dit heeft mij persoonlijk erg geholpen om mijn rijbewijs te halen!

Zeer fijne rijschool

Na de proefles eerlijk advies dat ik genoeg had aan het goedkoopste pakket dus geen geldklopperij en ze hadden gelijk , eerste keer geslaagd

Good

Hi, overall experience was good. The internal module 2 test was really good. The evaluation is to the point. Teaching was also good. Since driving is based on personal experience and learning ability, it is hard to evaluate or provide feedback. Remarks: Not all the instructors are at the same teaching level. It takes longer time to learn from a less experienced instructor when compared to an experienced instructor. Improvement: If there is an improvement to be made, I feel that the session timing should be registered with instructor together with the student and should be transparent for everyone. I am suggested to take a 90 min class but end of the day, i feel that it is only about 70 to 75 mins. Sometimes it can be plus or minus, but it was 60% of time I felt I still had time to train, but was dropped off. Instructors should avoid continuous sessions and this must be monitored by the school. I dont know how far this is being done. Overall: Satisfactory

Geweldig!

Goede begeleiding waarbij je goede instructies krijgt tijdens het rijden. Tijdens de lessen is het gezellig, krijg je goede tips en kan je jezelf zijn. Heel erg fijn dat je met iemand anders van de rijschool gaat rijden, zo krijg je van iemand anders tips en weet je hoe het voelt om naast iemand anders te zitten. Met andere woorden: heel erg fijn!

Non nonsense gewoon goed

Lang geleden hier mijn B rijbewijs gehaald met heel veel succes. Om deze reden ook besloten hier mijn BE te halen. Een fijne en directe communicatie. Door mijn ervaring met aanhanger ervoor gekozen om geen lessen te pakken. Super fijn dat de rijschool zo mee dacht hierheen. Fijne rij instructeurs die weten waar ze over praten. Fatsoenlijk materiaal, dankjewel heren!

Fijne en gerichte begeleiding.

Ik heb een goede ervaring gehad met deze rijschool. Mijn instructeur Rene gaf erg fijn les en liet me op mijn gemak voelen in de auto. De lessen waren altijd gezellig, maar ook super nuttig en leerzaam. Dus zeker aan te raden!

Professionele rijopleiding op maat

Bij Wildenberg heb ik een bijzonder goede voorbereiding gehad op mijn rijexamen. Voor mij was het belangrijk dat ik me ontspannen voelde tijdens de rijlessen en dat was bij Wildenberg ook het geval. Ik werd altijd serieus genomen en begrepen. De rijinstructeur was kundig, ervaren en prettig in de omgang, waarbij afspraken ook netjes werden nagekomen. Al mel al, biedt Wildenberg een professionele rijopleiding waarin jij als persoon centraal staat.

Hele fijne rijschool met veel geduld.

Ik heb rijles+ gehad bij Wildenberg, hierbij hadden ze veel geduld. Het kon bij mij ook weleens voorkomen dat iemand hetzelfde meerdere keren moest uitleggen en dat was helemaal geen probleem. Ik heb hier een goed gevoel bij en ze hebben mij fijn naar mijn rijbewijs begeleid. Ik zou het zeker aanraden

Fijne rijschool met goede instructeurs

Ik ben erg tevreden over Rijschool Wildenberg. Ik heb van 2 instructeurs les gehad voor mijn BE rijbewijs en beiden waren erg bedreven en enthousiast. Tot mijn eigen verbazing in 1 meer geslaagd!

Hele fijne rijschool!

Ik heb echt een fijne ervaring gehad bij rijschool Wildenberg. Dit omdat ik een hele fijne instructeur had met ontzettend veel geduld. Ook omdat de lessen hier 90 minuten duren, hierdoor leer je ontzettend snel en merk je bij elke les progressie.

Ervaren instructeur en les op een prettige manier

Mijn motor rijbewijs behaald via Rijschool Wildenberg, en dit in een keer. Dat allemaal is te danken aan de ervaren instructeur Willy, hij legt alles goed uit en geef les op een zeer prettige manier. Ook is hij altijd wel in voor een pretje wat het erg leuk maakt. Via de de PlanGo app is worden alle lessen handig gepland en heb je een mooi overzicht. Zeker een aanrader! Deze 5 sterren zijn dik verdient.

Mart is a good instructor!

He has a nice, easy going teaching method with lots of experience!

Fijne rijschool die je goed wil helpen

Ik heb de rijschool als erg fijn ervaren. Als er iets was kom je altijd naar het kantoor bellen en probeerde zij met je mee te denken. De rijlessen zelf vond ik ook fijn, dit ligt dan natuurlijk wel aan wie je hebt.

Goed, leerzaam, en passend. Uitstekende rijschool

Contact met de rijschool zelf was zeer fijn, en de lessen waren uitstekend. Ik heb zeer veel plezier gehad met het leren auto rijden, en het was de wachttijd absoluut waard. Zeker aan te raden! (schrijf je optijd in ivm eeneeventuele wachtlijst)

Ik vond het fijn om van Sandra auto lessen te krijgen .

Ik vond het fijn om lessen te krijgen van Sandra.dank je wel.

Met veel plezier mijn autorijbewijs gehaald.

Goede opbouw in de rijlessen, fijne app om alles in te volgen en een hele goede rij instructeur! Bedankt Jorijn!

Erg leerzaam en uitdagend

Succesvol afgereden en had dit nooit mogelijk kunnen maken als Fred mijn rijinstructeur er niet was geweest. De lessen worden steeds verder opgeschroefd waardoor je telkens met nieuwe uitdagingen komt. Wat hebben wij gelachen met elkaar en lekker slap kunnen ouwehoeren. Hopelijk zie ik Fred ooit nog wel een keer weer als we beiden aan het rijden zijn.

Goede kwaliteit van de lessen en duidelijke informatie in de app

Tijdens de lessen worden alle verkeerssituaties behandeld en alle rijtechnieken goed uitgelegd. De PlanGo app is erg handig en geeft veel informatie over theorie, geplande lessen en rekeningen. Echter was voor mij niet altijd duidelijk wat ik moet het praktijkboekje moest doen. Vaak wordt alle lestijd benut, maar soms ook niet en die verloren lestijd is dan helaas tamelijk kostbaar. Over het algemeen wel een rijschool zonder grote negatieve verrassingen en hoge leskwaliteit.

Super instructeur!

Duidelijk en goed les gekregen van deze fijne rijschool ik raad hem aan aan een ieder!

Hele fijne en respectvolle manier van lesgeven.

Net mijn rijbewijs in één keer gehaald. Zeer tevreden over hoe de lesstof werd aangeleerd. Bedankt René van Antwerpen!!

leerzaam

Heb altijd met een fijn gevoel in de auto gezeten, heel veel geleerd en veel lol gemaakt. Van bert naar Danielle naar Nicole naar Leon af en toe naar Willem (sorry dat ik je 37 schatten :) en de leuke les met Nancy! Erg dankbaar voor ieder hun eigen toevoeging aan mijn rij skills maar met voornamen leon, heel erg bedankt iedereen!

Niks aan te verbeteren

Hele fijne ervaring gehad ondanks mijn angst om te starten met rijlessen!

Positief

Goede rijschool op kwaliteit gericht.

Leerzaam

Goede manier van opbouw van de lessen

Piuslaan 28

5614CM Eindhoven