• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel goed!!!

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Accuraat en flexibele opstelling met een kundige en professionele directeur die tevens ook perfect rijles kan geven!

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Alles in 1x gehaald! Bedankt Nick voor de gezellige en leerzame lessen! Fijne opleding gehad!

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vond het een geweldige ervaring! Ik heb ontzettend veel gezellige en leerzame lessen gehad! Ik ben blij met het feit dat ik voor deze rijschool heb gekozen!

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Rijschool van den Wildenberg heeft mij optimaal ondersteund en begeleid naar een succesvol examen, ik ben dus ook zeker tevreden.

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ik ben tevreden met de rij-instructeur.....doch was ik verbaasd dat ik moest afrijden met een nieuwe auto waar ik nog nooit in gereden heb.....al met al is het toch goed afgelopen......nogmaals bedankt voor alles en ik zal jullie zeker aanbevelen bij andere mensen als ze mij om advies vragen.

voldoende, een redelijke ervaring

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prettige communicatie, email in tweevoud (ook ouders), deskundige begeleiding

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Via vrienden ben ik gaan lessen bij deze rijschool. Ik heb veel geleerd over motorrijden door de kritische instructeurs die de lat hoog leggen, maar daardoor ben ik wel in 1 keer geslaagd. Wat ook belangrijk was, is het plezier tijdens de lessen, omdat motorrijden toch een hobby is. Ook zijn ze erg flexibel met de planningen en reageren snel, wst ervoor zorgt dat je echt met de lessen bezig bent en niet de administratie. Leuke rijschool, leuke en kundige mensen! Ik heb mijn vriend al enthousiast gemaakt voor een try-out ;-)

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Motorrijles van een motorrijder in hart en nieren gehad. Top lessen met leuke routes! Instructeur neemt echt de tijd voor je en doet niets overhaast. Een top rijschool die zeker aan te raden is. Keep up the good work!

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg fijne en leuke instructeurs en fijne lesmotoren/lage modellen dus geschikt voor de kleinere personen

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een gezellige en leerzame rijles periode achter de rug. Lessen waren eenvoudig te plannen

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super fijne rijschool met vriendelijke en meedenkende instructeurs.\r\nVoor iedereen mogelijk omdat het ook in de avond en op zondag kan!\r\n

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top rijschool enorm veel geleerd maar vooral veel plezier gehad en gelachen. Zoals Willy zegt \"minuscuul\" minuscuul. Maar maximaal zijn de instructeurs. Willy je bent een top vent.

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer snelle intake\r\nPrima communicatie

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf fijne avond cursussen voor de theorie en de rijlessen zijn gezellig maar duidelijk. ik ben zeker tevreden!

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede begeleiding en daardoor in een keer geslaagd!

voldoende, een redelijke ervaring

Piuslaan 28