• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb met erg veel plezier rijles gehad bij van den Wildenberg. De lessen waren duidelijk, maar ook altijd gezellig, en als je het niet snapt werd het gewoon nog eens uitgelegd.

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer degelijke en complete rijlessen

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben heel erg tevreden met de lessen die ik gehad heb bij rijschool Van den Wildenberg. De lessen waren, naast gezellig en ontspannen, leerzaam. Ik ben steeds \"op maat\" geholpen. Op een prettige wijze kreeg ik instructies, uitleg en adviezen. \r\nIk ben de eerste keer geslaagd! Dankzij Wil en Sandra v.d. Wildenberg. Hartelijk dank.

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top!

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf gewoon helemaal top

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Aardige instructeur, geeft duidelijke aanwijzingen.\r\n

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima rijschool. Heb van 3 instructeurs les gehad voor mijn A2 rijbewijs, en waren allemaal heel fijn om les van te krijgen. Er was goede persoonlijke aandacht voor me als ik ergens moeite mee had en werd goed gestimuleerd, met ook wat tijd voor humor tijdens lessen. De flexibele lestijden en dagen waren ook prettig.\r\nMijn theorie, voertuigbeheersing en verkeersdeelnemingsexamen allemaal in 1 x gehaald. Vooral een motor try-out is aan te raden!

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ontzettend goede ervaring met Rijschool van den Wildenberg. Het grootste deel van mijn lessen heb ik bij Rob gevolgd. Hij gaf altijd heel duidelijk aan wat goed en fout ging. Bij momenten van stress bij mij, reageerde hij altijd heel rustig en dat werkte goed. Vanwege mijn lastige tijdsplanning heb ik ook nog een aantal lessen gehad van Bert. Ook deze lessen waren erg leerzaam, mede vanwege het vroege tijdstip waarop Bert bereid was om les te geven. :) Het was erg prettig dat het mogelijk was om op allerlei verschillende tijden te lessen. Bovendien vond ik het leerzaam om in twee verschillende auto\'s te kunnen lessen. Met beide instructeurs ook elke les gezellig kunnen kletsen waardoor ik me vanaf het begin op mijn gemak voelde in de lesauto. Kortom, super!

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn instructeur was Ad van Lieshout. Hij is zeer ervaren en kan rustig uitleggen. Voelde me op mijn gemak en heb veel geleerd.

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima. Instructeur was altijd op tijd, en had het nodige geduld en tact om je te sturen. Ik heb waardevolle dingen geleerd, vooral ook omtrent Nederlandse regels en rijgewoontes (ik heb ruim 50 jaar auto gereden in Canada, en moest daarom een aantal Canadese gewoontes afleren).\r\nAl met al een goede ervaring.

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wauw! In eerste instantie had ik niet gekozen voor deze rijschool omdat ik dacht dat een kleiner bedrijf mij meer kon bieden. Zeker omdat ik nog vrij onzeker was. Maar na twee keer gezakt te zijn bij een andere rijschool heb ik gekozen voor Van den Wildenberg. Vanaf de eerste rijles voelde ik mij meteen op mijn gemak en was het een verademing om in een fijne auto te rijden. Ik werd serieus genomen en de nodige aandachtspuntjes werden mij snel aangeleerd. Geen druk of tijdslimiet maar gewoon aandacht voor jou als leerling. Die aandacht had ik net nodig om mijn zekerheid terug te krijgen en dat is helemaal gelukt! Ik heb met plezier de rijlessen afgerond en ben uiteindelijk overtuigend geslaagd, met vertrouwen! Mijn rijinstructeur (Willy) heeft er alles aangedaan om mijn vertrouwen te winnen en het samen succesvol af te kunnen ronden. In alle lessen die ik gehad heb heeft hij nooit afgezegd of meer lessen gepland dan nodig. Het werd helemaal op mij afgestemd. \r\n\r\nMisschien was het mooiste en bijzonderste om te zien dat een van de eerste keren dat ik iemand op moest halen, ik zag dat diegene met een grote glimlach naar de auto kwam. De rijlessen waren leuk en leerzaam!

voldoende, een redelijke ervaring

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik voelde me comfortabel. Geen trucjes, écht leren rijden. Zelf je verstand gebruiken.

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettige mensen, klantvriendelijk, snel geslaagd.\r\nErik, Bedankt!

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele leuke instructeurs en goede lessen

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Nick is een geweldige rij instructeur \r\nAltijd gezellig stelt je op je gemak met af en toe leuke grapjes! Zal het rijden met Nick wel missen groetjes Erwin \r\n\r\n

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele fijne, leerzame lessen. Goede persoonlijke begeleiding!

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg goede communicatie met duidelijke afspraken. Betrokken bij de vorderingen van de leerling. een aanrader voor iedereen die een rijschool zoekt. Bert is een TOPPER!!!

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer kundige en eerlijke rijschool.

Piuslaan 28

5614CM Eindhoven