• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Voor mij was eigenlijk elke les weer een plezier om te rijden. ontzettend veel leuke gesprekken gehad, maar ook elke les weer heel veel geleerd. oftewel perfecte afwisseling tussen serieus en gezellig!

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heb een zeer goede ervaring met jullie rijschool gehad. Ik ben door Bert goed, vriendelijk en met veel ervaring begeleid. Dit was erg prettig. Bert is een rustige maar toch duidelijke rij instructeur, precies wat ik nodig had!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De instructeur was erg kundig in zijn vak. Hij lette bovendien goed op wat je al kon of waar meer oefening nodig is. Als je op een afspraak niet bleek te kunnen kon je het eenvoudig telefonisch veranderen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Helemaal top! Goede (motor)rijlessen gehad met een perfecte combinatie van theorie, praktijk, grappen en serieus op het juiste moment. In een vlug tempo in 1x alles behaald waarbij veiligheid en lol voorop stonden. Voor mij een dikke aanrader!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb de motor rij instructeurs Ron, Vincent en Gerard ervaren als zeer deskundig en professioneel. Alle drie met een geheel eigen stijl en persoonlijkheid. Allen die pasten bij mij als persoon en een lerende motorrijder. Ze waren duidelijk, vriendelijk en hielden de rust erin. Thanks!!

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heb hier goede en gezellige motorrijlessen gehad.\r\nMet goede instructeurs

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben zeer tevreden over Ron en Vincent, zij zijn beiden goede motorinstructeurs. Ik heb een leuke en leerzame tijd gehad en nu mag ik eindelijk \"alleen\" ga rijden. Ik kom jullie zeker nog een keer ergens tegen :-)!

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf wildenberg is een betrouwbaarheid bedrijf, instructuers zijn professionele in hun maneir van les geven. IN mijn intrudutie met instructeur in eerst dag van het tryout was echt een fijn ervaring, Ron heeft mijn laat zien dat motorrijden kan meer beder zijn dan wat ik zelf dacht,ik ben heel blij mee met alles dingen die ik van hem heeft geleerd. Willy de eigenaar heeft ook zijn betrouw kant aan mijn laat zien Wildenberg is voor mijn echt een best punt om mensen te kunnen iets leren( autorijden ,motor ,etc.)

perfect, zeker aan te bevelen

voldoende, een redelijke ervaring

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Voor 2000,- in 24 lessen van 1.5 uur mijn rijbewijs gehaald. Had mogelijk wel goedkoper gekund bij een ander, maar heb nu wel in 1 keer makkelijk mijn rijbewijs gehaald. Lessen zijn ook echt 1.5 uur. \'s Avonds lessen is bijna niet mogelijk.

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb de afgelopen periode motorrijlessen gevolgd bij rijschool Vd wildenberg en heb dat als zeer prettig en proffesioneel ervaren. Ik ben op aanraden van vrienden van mij hier begonnen en heb er geen moment spijt van gehad. Ze hebben hele goede en professionele instructeurs die alles uit de kast halen om je een goede basis mee te geven voor de toekomst op de weg met de motor. P.s. Ik ben ook vandaag(09-19-2014) geslaagd voor mijn motorrijbewijs. Top rijschool!!!

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gewoon een goede rijschool, instructeurs zijn geduldig en nemen ook echt de tijd voor je.

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Toen ik zelf begon met rijlessen was ik op zoek naar een rijschool die in mijn ogen in alle opzichten vakkundigheid uitstraalt. Tijdens mijn rijopleiding heb ik eigenlijk altijd dit gevoel gehad. Daarom is Rijschool Van den Wildenberg uit mijn oogpunt zeker een aanrader.

voldoende, een redelijke ervaring

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Professioneel, sympathiek en menselijk ineen. Fijne ervaring bij ze te lessen. Ik vond het overzicht in de mail van lessen en transacties fijn werken.

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede intake en inschatting lestraject. helder communicatie over lestijden en aanpassingen hierop. Mijn dochter was in 1 keer geslaagd!

perfect, zeker aan te bevelen

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In de 5 maanden dat ik rijles hebben gehad van Fred heb ik heel veel geleerd, natuurlijk om auto te leren rijden maar ook in persoonlijk opzich. Soms had ik meer het gevoel dat ik bij een therapeut in de auto zat maar het heeft me heel veel geholpen! Samen met Fred heb ik heel veel gelachen maar hij kon ook op precies de goede manier duidelijk maken hoe je iets moest doen in de auto en op de weg. Als je het mij vraagt is Fred de beste instructeur die je maar kan hebben! Echt nogmaals super bedankt Fred! Ook heb ik samen met Willy en twee leerlingen van de rijschool deel mogen nemen aan de Jonge Bestuurders Dag, wat naar mijn mening een super leuke en leerzame dag is voor elke jonge bestuurder, heel erg bedankt voor deze kans Willy! Om een lang verhaal kort te maken, iedereen die nog een rijschool zoekt in Eindhoven en omstreken, ga dan naar Van Den Wildenberg, een super leuke rijschool met top instructeurs!

Piuslaan 28

5614CM Eindhoven