• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettige opleiding voor de motor gehad. Een serieuze instructeur die ook plaats maakt voor een grapje op zijn tijd. Prima voorzieningen. Daarnaast was alle communicatie heel helder.

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring is op alle fronten positief te noemen. Rijschool Van den Wildenberg heeft de zaken goed op orde, de instructeurs zijn zeer professioneel en daarnaast ook prettig in de omgang. Ik heb duidelijk gemerkt dat mijn instructeur heel zorgvuldig de lessen plande om deze zo goed mogelijk aan te laten sluiten op de voortgang en op hoe ik als persoon de vaardigheden het beste onder de knie kon krijgen. Naast dat ik terugkijk op een leuke en leerzame tijd heb ik absoluut waar voor mijn geld gekregen. Kortom, ik vind rijschool Van den Wildenberg absoluut een aanrader.

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele fijne rijschool, fijne begeleiding voor mensen met ADHD.

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Nadat ik eind vorig jaar mijn E achter B gehaald heb, had ik besloten ook voor mijn A-rijbewijs bij van den wildenberg les te nemen. Ik heb super leuke en leerzame rijlessen gehad van Vincent en heb dan ook beide examens (AVB en AVD) in één keer gehaald. Super bedankt!

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb super leuke en leerzame lessen gehad bij deze rijschool. Mijn instructeur was Ron en hij heeft me geholpen om in 1 keer mijn motor rijbewijs te halen!

voldoende, een redelijke ervaring

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel fijne rijschool in Stratum, aan de ring. \r\n\r\nBedankt voor de lessen, en de fijne tijd. Ik vind de instructeurs ook aangenaam. Zowel Ron als Vincent (en enkele keer Gerard)\r\nJammer vond ik alleen dat de lestijden soms eerder ophielden, ik weet dat het ook bij andere rijscholen gebeurd (LEEUW) maar dat vond ik wat minder. \r\nEen enkele keer was ik na afloop van de rijles zelfs 15 minuten eerder op de rijschool, en er was een evaluatie. Maar goed ik heb het gehaald, en ben erg tevreden over Wildenberg.\r\n\r\n

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede ervaring heb eigenlijk nergens iets op aan te merken. In een keer geslaagd :D

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf met geduld en humor heeft mijn instructeur me begeleidt, aanwijzingen doeltreffend, repeterend zodat ik verder kwam met de juiste instelling, veiligheid voor mezelf en voor de andere weggebruikers, en zeer zeker beheersing van het voertuig.\r\n

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na jaren geleden bij een andere rijschool gezakt te zijn, weer begonnen. Effectief lessen met de nadruk op waar het de vorige keer mis ging, nu de eerste keer geslaagd. Ik zal van den Wildenberg zeker aanbevelen aan mensen die van plan rijles te nemen.

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Dit bedrijf is een aanrader voor iedereen die zijn rijbewijs wil halen.

voldoende, een redelijke ervaring

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Deze rijschool geeft een hele goede begeleiding bij het behalen van je rijbewijs. Je kan je lessen heel soepel inplannen, en ze proberen altijd om jou zo goed mogelijk te helpen. Er heerst een goede sfeer binnen heel de rijschool.

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne rijschool. Met dank aan de ervaren motorinstructeurs in één keer mijn A-rijbewijs gehaald. \'s Avonds lessen was mogelijk met flexibele lestijden. Heldere communicatie over facturen en lestijden. Mooie meevaller was dat men net nieuwe motoren heeft aangeschaft.

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben heel tevreden over de lessen die ik heb gevolgd. Ik heb snel veel geleerd en de organisatie eromheen ging altijd zonder problemen!

• Flexibiliteit lestijden
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf deskundig, contructief critsch over he trijgedrag en voortgang\r\nbeschikbaarheid van meerdere instructeurs versnelt het leer process\r\nflexibel en klant gericht.

Piuslaan 28

5614CM Eindhoven