perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Echt top service! Na een goed en eerlijk advies heb ik heb 6 jaar geleden mijn Suzuki Swift bij Bextro auto\'s gekocht! Ik rijd veel kilometers per jaar en ben dag in dag uit nog steeds ontzettend blij met mijn Suzuki Swift! Al 6 jaar en 0 ongemakken! Een mooie auto en iedere dag met een veilig gevoel de weg op! Een aanrader voor iedereen!

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed, is vlakbij, betrouwbaar

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super garage!! Klantvriendelijk en de auto is perfect afgeleverd. Wij raden het zeker aan om hier je auto te kopen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer betrouwbare en klantvriendelijke autohandel, met een bijzonder goede service. Wij hadden met onze nieuwe auto een probleem dat niet onder de garantie viel, maar dit is naar volle tevredenheid opgelost. Wij bevelen Bextro auto\'s aan iedereen aan!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super goede service. Altijd bereikbaar. Snelle afhandeling.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettige ervaring \r\nZeer aangenaam bedrijf,\r\nGoed geholpen en vooralsnog een fijne auto geleverd.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Er wordt ruim de tijd genomen en mee gedacht bij het aanschaffen van een auto.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na ons eerste telefonisch contact heeft Eric de auto waar wij interesse in hadden voor ons gereserveerd. Bij aankomst konden we een proefrit maken. De auto beviel ons erg goed en na een fijn gesprek met Eric hebben we de auto gekocht. Toen we de auto een week later kwamen halen stond deze netjes klaar. Aangezien we onze andere auto bij hem konden inruilen moest er slechts nog wat papierwerk worden afgehandeld. Na een korte uitleg over de auto, dat voor ons voldoende was, konden we op weg. We zijn zeer tevreden over de service en dienstverlening van Eric en Bextro Auto`s. \r\n\r\nGroeten Joris

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Komt afspraken na.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel prettige communicatie! Open en eerlijk. Heb hier een heel mooie suzuki swift kunnen kopen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne ervaring, auto netjes afgeleverd

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer prettig,verleend goede service en komt betrouwbaar over.De gemaakte afspraken die er waren is hij netjes nagekomen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Tweedehands Suzuki gekocht. Goede informatie gekregen, in verschillende auto\'s proef kunnen rijden en uiteindelijk een goed onderhouden auto gekocht met een half jaar garantie. Super!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg goed geholpen bij het kopen van mijn auto.\r\nGoed uitleg gekregen over de auto alle vragen werden beantwoord.\r\nHeel erg klantvriendelijk \r\nOok het helemaal netjes maken vond ik een extra plus punt. \r\n\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer prettige en professionele dienstverlening door Bextro/Eric. Maakt een zeer betrouwbare en deskundige indruk, waarbij natuurlijk nog wel moet blijken of de auto zo goed is als we nu denken (vandaar dat ik Betrouwbaarheid\' nog even op n.v.t. heb gezet). Fijn idee dat we hebben afgesproken dat er over ca. een half jaar nog een controle- en onderhoudsbeurt plaatsvindt.\r\n\r\nHartelijke groet en succes met je bedrijf!\r\nPatrick Houtkamp

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf 10:\r\n v\\\r\nVoorkomend klant vriendelijke ,kom al jarenlang voor APK en onderhoudsbeurt voor mijn \" oude auto \" gekocht bij U.Voel mij veilig als deze goed gekeurd wordt.\r\nIk vind het nog steeds een leuk autootje en hoop er nog \" lang\" mee te rijden .\r\n\r\neen vriendelijke groet\r\nBirgit Donker van de Ven

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super netjes behandeld!! 👍

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekende service, jammer dat er niet kosteloos een leenauto wordt verstrekt in tegenstelling tot bij sommige andere garages.

Antoniusstraat 62

5408RD Uden