goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Kan ik heel kort in zijn\r\nGewoon goede ervaring, geen flauwe kul, goed gevoel bij

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In een woord SUPER! Vriendelijke verkoper, auto netjes opgeleverd. \r\nWe komen uit Twente, maar het was zeker de moeite waard om naar Volkel te rijden. \r\nBij ophalen auto nog extra setje winterbanden gekregen. Wat een service...\r\nOnze eventuele volgende Suzuki kopen we zeker bij Bextro!\r\nErik, groeten van ons uit Enschede! Maarten is niet meer uit de auto te slaan...😂

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn eerste auto gekocht bij Eric. Hij is een betrouwbare en vriendelijke man. De auto is helemaal naar mijn wens gemaakt. Ik ben dik tevreden! En ik raad iedereen aan om naar Volkel te gaan!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wat Eric zegt maakt hij waar, ik had een goed gevoel en dat is uitgekomen. Auto is super afgeleverd.\r\nZelfs met extra\'s die niet besproken waren, heb er ook nog even een nieuwe accu voor je in gedaan hoor, wauw wat een service. Hij doet gewoon niet moeilijk. Doen we dit nog even, en zo nog even dan is de auto klaar voor flink wat kilometers en dat uit zichzelf zonder overal extra geld voor te vragen, All in, waar vind je dat nog.... Ga ook mijn onderhoud bij hem laten uitvoeren omdat ik het vertrouwen in Bextro auto\'s heb. Goede eerlijke zaak waar ze meedenken en alles te bespreken is. Denkt mee in je wensen en trekt niet iedere cent uit je portomonee. Bedankt Eric en medewerkers. TOP

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Alles was goed én snel geregeld

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb bij Eric een nieuwe auto gekocht. Mijn eigen auto ingeruild en een goede prijs voor terug gekregen. Eric is een eerlijk persoon zoals hij adviseerde mijn oude auto zelf te verkopen ivm ik er dan meer voor terug kreeg. Ook een paar extra’s bij gekregen zoals nieuwe banden enz. Ook de afhandeling heel netjes zelfs nog een halve tank gekregen ivm mijn oude auto ook nog een halve tank in zat. Dus kortom ik raad iedereen aan om daar een auto te kopen. En voor de apk en de beurten ga ik ook zeker daar heen. Top Eric bedankt!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima ervaring . Eerlijke voorlichting en aanbod om aanvullend onderhoud te verrichten op een occasion .

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede srevice en snelle afwerking van de papierwinkel.\r\nGeeft duidelijke adviezen, bij aankoop.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een suzuki swift uit 2009 gekocht nette auto voor een mooie prijs all in.

• Deskundigheid N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer prettige ervaring, gewoon duidelijk en eerlijk.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed bedrijf! Het gaf mij een oprecht en eerlijk gevoel.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Meedenkend, legt alles héél goed uit. Is eerlijk.\r\nIk had meteen een goed gevoel bij een garage met een man die écht verstand heeft van suzuki. \r\nService is perfect

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijke ontvangst, uitgebreide toelichting op alle vragen. Net bedrijf met aardige mensen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg klantvriendelijk, weet er heel erg veel van en kan erg goed advies geven. Een hele goede service!!\r\nSuper blij met me auto! Echt een aanrader

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wat een leuk bedrijf! Super service\r\nBen heel blij met de auto Eric! \r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een keer een Suzuki Swift gekocht\r\nSuper tevreden

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele fijne service en eerlijkheid, top!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij de eerste kennismaking had ik al meteen een vertrouwd gevoel zodat ik geen twijfel had over de aankoop van een auto. Een week na de aankoop bleek de radiateur te lekken, na een telefoontje kon ik de volgende dag komen en werd deze meteen vervangen door een nieuwe oftewel prima service.

Antoniusstraat 62

5408RD Uden