uitstekend!

Onderhoudsbeurt en APK prima uitgevoerd!

• Faciliteiten wachtruimte

Inmiddels zo`n 15 jaar klant en ook deze keer de beurt [en apk] volgens afspraak verricht.

Na informatie vooraf is de beurt tot volle tevredenheid uitgevoerd

• Faciliteiten wachtruimte

De Groot is de beste in het onderhoud voor mijn auto.

De Groot denkt heel goed met mij mee. De kosten voor het onderhoud zijn dan ook zeer schappelijk. Voor mij is De Groot top.

Niet gepland, toch geholpen

Ik reed laatst een lekke band. Auto de Groot heeft me niet alleen geholpen met het vernieuwen van de kapotte band, maar desgevraagd ook direct alle andere banden vervangen. Dankjewel. Nadien zat het reservewiel weer netjes onder de auto. Los daarvan: ze staan altijd klaar met kundig advies

geweldig bedrijf qua service

kom helemaal uit Amsterdam om voor service aan mijn volvo V60 naar Roden te rijden. de kennis van Volvo is zeer hoog daar kan menig dealer niet aan tippen oplossings gericht. super fijn bedrijf aan iedereen aan te bevelen.

• Faciliteiten wachtruimte

Goede info vooraf en tijdens het onderhoud. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Men let op alles. Klantvriendelijk contact.

Erg goed

Snelle service na onverwachte lekke band. Meedenkend in oplossingen

• Faciliteiten wachtruimte

Deskundig, vriendelijk, altijd zoekend naar een oplossing.

Heb ik hierboven al aangegeven.

• Faciliteiten wachtruimte

Snel, duidelijk en volgens afspraak

Zie boven

• Faciliteiten wachtruimte

Altijd Prima èn Vriendelijke Service...!!

Wachtruimte en aanbod thee/koffie is prima en gezellig. Reparaties en onderhoud Renault ZOE is bij Autobedrijf De groot in goede handen!!

Vriendelijk ontvangst

Vriendelijk ontvangst, snelle levering, behulpzaam personeel

Klantvriendelijk en servicegericht

Heb goede ervaring met dit bedrijf, er wordt meegedacht en direct gerepareerd. Gisteren had ik zelf een afspraak, maar toen mijn vriend en ik er naar toe reden bleek zijn band leeg te lopen. Er werd gekeken naar een oplossing en kon hij later zijn auto brengen en werd deze gerepareerd, dat vond ik echt klasse, ondanks dat het vakantietijd is.

• Faciliteiten wachtruimte

Prima en vakkundige service tegen redleijke prijzen!

al jarenlang prima ervaring

uitstekend

Zeer fijne en goede garage, je kunt hier terecht voor al je problemen met je voertuig( camper). Heel toegankelijk en prima personeel, wij gaan zeker niet weg bij deze garage.

Goede service/prijs/kwaliteit

Stipt en netjes.

De jongens van Auto de Groot hebben een grote deskundigheid

Vol vertrouwen breng ik altijd mij Renault Vel Satis. En met Veel Satisfaction ga ik weer de weg op.

• Faciliteiten wachtruimte

Ben heel goed en snel geholpen. Heel fijn.

Uitstekende garage

Auto nog klaar gemaakt voor de vakantie, terwijl het eigenlijk niet kon.

• Bereikbaarheid
  • Faciliteiten wachtruimte N.v.t.

Een uitstekende en zeer vakbekwame garage

Mijn ervaring is dat het een hele goede garage is, waar vakbekwaam en eerlijkheid voorop staat. Afspraken worden altijd nagekomen. Men denkt met je mee en zorgen altijd voor een goede oplossing indien nodig. Ik kan iedereen aanraden om met deze garage zaken te doen voor zowel een nieuwe als voor een gebruikte auto. Echt een top garage!

• Faciliteiten wachtruimte

alleen maar positief. een door en door betrouwbare garage.

goede service, denken mee, uitstekende reparaties.

vriendelijk, behulpzaam en deskundig

zie boven

• Bereikbaarheid N.v.t.
  • Faciliteiten wachtruimte N.v.t.

Goede service en prima auto’s

Bij aflevering altijd keurig Vakmensen

als nieuw!

afgelopen maand de auto, Kia Sorento voor groot onderhoud en APK geweest, daarnaast is de automaat van de auto voorzien van nieuwe transmissieolie, de groot gebruikt een speciaal apparaat dat de hele automaat en filter reinigt met een speciaal reinigingsmiddel om uiteindelijk de hele automaatbak weer te voorzien van nieuwe olie. resultaat is echt voortreffelijk! waar de schakelmomenten in het verleden voelbaar waren en van de 3 naar 2 wat bokkig was is de automatische transmissie nu weer helemaal soepel en bijna niet te voelen bij schakelen! erg blij mee. verder waren een aantal aandachtpunten voor de APK die netjes werden besproken en werden opgelost of ingepland voor een volgend bezoek. Top bedrijf waar nog mee wordt gedacht met de klant!!

• Faciliteiten wachtruimte

Vakkundig, klantvriendelijk en supersnelle service!

Ok, een pitstop van Max Verstappen gaat sneller, maar Garage De Groot kan er ook wat van! :-) Aan huis service na problemen door het winterweer. Twintig minuten na mijn belletje stonden ze al op de stoep. Na zorgvuldige diagnose en overleg met mij werden de werkzaamheden meteen in de garage gedaan! De nota was pittig, maar dat hoort erbij.

Ter zake kundig

Goede analyse van het probleem en duidelijke communicatie.

Rijksstraatweg 115

9752 BA Haren

Over Auto de Groot Roden

Auto de Groot is een BOVAG onafhankelijk autobedrijf met de professionaliteit van een specialist en de betrokkenheid van een familiebedrijf. Naast het onderhouden van alle merken auto’s zijn wij voor de merken Renault en Volvo merk specialist . Voor het aanschaffen van een nieuwe of gebruikte auto bent u bij Auto de Groot aan het juiste adres . U krijgt vakkundig advies en voor u tot aankoop overgaat is een proefrit altijd mogelijk. Bestel bij ons uw nieuwe auto! Als professionele occasiondealer levert Auto de Groot ook actief nieuwe auto’s van alle merken. Tegen voordeligere prijzen en met dezelfde fabrieksgarantie als de merkdealer. Op nieuwe auto’s is dus géén andere garantie van toepassing zoals die door de fabrikant c.q. importeur wordt verstrekt. Al heel wat bedrijven en particulieren bestelden bij ons hun nieuwe auto. Het voordeel? U profiteert van de goede inruilmogelijkheden en de persoonlijke service die u van ons gewend bent.