Zeer betrouwbaar autobedrijf

Prima service, fijne communicatie

Geweldig.

Auto maakte een raar achter een raar geluid. Direct naar de garage gereden, ondanks dat ze het erg druk hadden toch geholpen. Schokbreker gebroken.

• Bereikbaarheid
  • Faciliteiten wachtruimte N.v.t.

Er is meegedacht

Fantastisch !!

Onze ervaringen met Autobedrijf de Groot Roden zijn bijzonder goed verlopen, zowel het kopen van een nieuwe Renault Captur als de prijs van de inruilwagen.. Onze keuze voor een kleinschalig bedrijf met altijd een vast persoon voor afhandeling blijkt een goede keuze te zijn. Dhr. Jan Feijen is de meest deskundige man welke wij kennen in de autoverkoop. Zowel het zoeken en de inwerk van de Renault zijn bijzonder positief verlopen. De rust en de kennis van zaken typeert een grote deskundigheid. Niets anders dan een groot compliment. Wij raden een ieder bij dit bedrijf aan auto te kopen.

dikke prima!

goede service, aandacht voor de klant en de auto...

Prima service.

Behulpzaam en meedenkend

• Faciliteiten wachtruimte

Ik voel me gehoord en gezien, in één woord een vertrouwd adres!

Ik voel me gehoord en gezien, in één woord een vertrouwd adres!

vriendelijk, deskundig, meedenkend. Kortom: geweldig

Goed.

• Faciliteiten wachtruimte

Perfecte en snelle service!

Kon meteen terecht met schade aan band. Snelle inspectie. Binnen 24 uur de nieuwe band gemonteerd!

Prima diagnose van mankementen

Voor het eerst naar deze garage. Prijsafspraken waren helder. Goed gevoel over deskundigheid. Enige minpuntje: op de website staat dat een gratis vervangende auto beschikbaar is tijdens de reparatie. Dit was niet het geval, terwijl wij de beurt weken eerder hadden geboekt.

Persoonlijk

Altijd persoonlijk betrokken.

• Faciliteiten wachtruimte

Zoals altijd: heel servicegericht en betrouwbaar!

Als ruim 20 jaar bij De Groot. Nog nooit bedrogen, altijd goed in meedenken. Om persoonlijke redenen zelf niet kunnen zoeken naar een andere auto die we wel nodig hadden. Zoekopdracht levert een prima auto op. Als extra service: van huis opgehaald om overdracht in Roden te kunnen regelen. Dank Bert en anderen voor jullie inzet!

• Faciliteiten wachtruimte

Zoals altijd: heel servicegericht en betrouwbaar!

• Faciliteiten wachtruimte

Fijne goede communicatie, huiselijke sfeer

Erg goed.

Kortgeleden een keurige VOLVO V70 gekocht bij garage de Groot. Al snel bleek dat de koppeling slipte. Deze is in korte tijd gerepareerd en nu weer prima in orde. Bij het inleveren van de auto stond vervangend vervoer klaar. Alles onder BOVAG- garantie.

Erg goed.

• Faciliteiten wachtruimte

altijd vriendelijk èn een luisterend oor.

altijd vriendelijk, hulpvaardig en...een luisterend oor.

Xxx

Xxx

• Bereikbaarheid
  • Faciliteiten wachtruimte N.v.t.

Ga vanuit van goed

Haal en breng service zelf geen verstand van maar ga ervan uit dat ze alles goed uitvoeren

ok

ok

Prima bedrijf

Je wordt tidens service beurt geïnformeerd wat er vervangen of binnenkortaan vervangen dient te worden

• Faciliteiten wachtruimte

Een goed en betrouwbaar bedrijf

Service begint al thuis als de auto binnenkort een servicebeurt nodig heeft krijg je een mailtje. Als je er komt is de klantvriendelijkheid geweldig. De deskundigheid en vakmanschap zijn een begrip, al jaren een tevreden klant, garagepersoneel neemt je als zij dat nodig vinden mee naar de auto om uit te leggen waarom zij vinden dat iets beter vervangen kan worden waarbij je vrijstaat om het te laten doen bereikbaarheid is prima en er is ook een aan huis service, wachtruimte is goed,koffie aanwezig zo ook kranten en andere lectuur

Alles was goed.

Er werd ruimte gemaakt in de agenda voor mijn urgente probleem en allesging in goed overleg, precies zoals ik het graag wil, dus heel tevreden.

Geweldige service

Afspraak is afspraak. Dit bedrijf beveel ik aan voor aanschaf van uw tweedehands auto. De auto wordt hier echt gecontroleerd voor deze met de klant mee gaat. Nog jaren rijplezier. Vriendelijke mensen

Vlekkenloos

Mooie volvo aangekocht, nette service ervaring en vakmanschap

Rijksstraatweg 115

9752 BA Haren

Over Auto de Groot Roden

Auto de Groot is een BOVAG onafhankelijk autobedrijf met de professionaliteit van een specialist en de betrokkenheid van een familiebedrijf. Naast het onderhouden van alle merken auto’s zijn wij voor de merken Renault en Volvo merk specialist . Voor het aanschaffen van een nieuwe of gebruikte auto bent u bij Auto de Groot aan het juiste adres . U krijgt vakkundig advies en voor u tot aankoop overgaat is een proefrit altijd mogelijk. Bestel bij ons uw nieuwe auto! Als professionele occasiondealer levert Auto de Groot ook actief nieuwe auto’s van alle merken. Tegen voordeligere prijzen en met dezelfde fabrieksgarantie als de merkdealer. Op nieuwe auto’s is dus géén andere garantie van toepassing zoals die door de fabrikant c.q. importeur wordt verstrekt. Al heel wat bedrijven en particulieren bestelden bij ons hun nieuwe auto. Het voordeel? U profiteert van de goede inruilmogelijkheden en de persoonlijke service die u van ons gewend bent.