Dit bedrijf denkt positief mee. Al eens eerder beschermtassen voor de vouwfietsen gekocht. Bij de laatste bestelling had ik abusievelijk \'ophalen\' aangevinkt. Ik woon echter 300 km van Amsterdam. Niet handig... Vervolgens bel ik het bedrijf; ze hadden het al op de post gedaan: \"U woont zo ver weg\" was het antwoord. Op mijn vraag of ik nog geld moest overmaken voor de verzending was het antwoord: \"ik neem wel dat verlies, vindt u dat goed?\" Tja, zo kan het dus ook!
Wederom bedankt voor de supersnelle service en de uitmuntende montage, fijn dat dat lastminute nog kon! Dankzij de snelle upgrade van versleten tandwielen heb ik afgelopen dagen weer geweldig kunnen racen op mijn Dahon Speed Pro. En daarmee maakt dit bedrijf het belangrijke verschil. Ik raad iedereen aan om bij deze specialist een vouwfiets aan te schaffen omdat persoonlijk ondernemerschap, service en know-how het fietsplezier en de rijbeleving met zekerheid ten goede komt.
Vandaag op de markt in Leiden twee tassen gekocht voor mijn fiets. Goede uitleg gehad over de voor en nadelen. De prijs viel ook reuze mee en de aardige verkoper heeft hem ook nog voor mij er op gemonteerd. Een prima service.
Bij The Cool Biking Company weten ze enorm veel over vouwfietsen en ze hebben een groot assortiment voor heel mooie prijzen. Maar ook na aankoop kun je op ze rekenen. Ik gebruik mijn Dahon zeer intensief en als er dan eens wat aan is, dan wordt dat altijd snel en deskundig gerepareerd en ook nog eens voor een hele faire prijs. Uitstekende zaak en aardige mensen!
Eindelijk een winkel gevonden waar je een vouwfiets kan testen alvorens je hem aanschaft! En dan ook nog een hele ruime keuze in alle prijs categorieën.We konden zelfs buiten de normale openingstijden langskomen om diverse fietsen uit te proberen. Onder het genot van een bakje koffie en de nodige adviezen van rene, twee buzbikes aangeschaft ( donderdag 17 juli 2014). Rene, nogmaals bedankt voor de uitstekende service!
Deskundige voorlichting, TOP-service en vriendelijke medewerkers! 2 Dahon Briza vouwfietsen gekocht, bemerkt dat dit bedrijf kan wedijveren met de gehele wielerbranche. Elders was ik ook al voorgelicht, maar de tijd en aandacht voor ons als koper, gaf mij de doorslag. Een absolute aanrader!!!
Er was een onderdeel stuk van een oudere Dahon fiets. Dit onderdeel was zeer lastig te verkrijgen en leek op een dood spoor te komen. Via internet bij Cool Biking uit gekomen, zij zijn op zoek gegaan en hebben het kunnen verkrijgen. Ze waren zelfs bereidt om dit onderdeel te monteren, vanwege de afstand laten opsturen. Fantastische service en klantvriendelijk.
Prachtige service,de door mij verkeerd bestelde onderdelen werden professioneel vervangen door de juiste en dat enkel met de verzendingskosten. bedankt
Kwam voor een paar jasbeschermers, die waren niet voorradig.Kreeg een enkele mee die ze nog hadden liggen, waarvoor ik niet hoefde te betalen. Erg sympathiek. Denkjewel
was in de winkel voor een klein onderdeeltje en werd supergoed geholpen en hoefde er zelfs niet voor te betalen. Een echte aanrader vriendelijk en erg deskundig tot in het detail
Heb vandaag een prachtige Dahon MU N360 aangeschaft! Ben helemaal tevreden, echt een top schakelsysteem van DaVinchi zit erop.
excellent precision and fast shipping recommended...
Afgelopen zaterdag een een Dahon Ikon gekocht. Hele prettige mensen en snelle en goede service. Ik kwam onaangekondigd. Gelijk aan de slag. Na een half uurtje kon ik de fiets gelijk mee nemen. Top ! ook goede afspreken wat betreft service en eventuele vragen en/of opmerkingen !
Kettingkast besteld, zeer snel geleverd prima
twee prima e-bikes gekocht,uitstekende,flexibele en vakbekwame service van renee en zijn monteurs. ook met een specifiek probleem bij mij wordt van alles gedaan om een oplossing en aanpassing te bedenken zoals in dit geval de motor in duitsland anders laten instellen en dat ook nog tegen een gereduceerd tarief. martin
Via de website vond ik veel informatie over een elektrische hoge snelheidsfiets. In Landsmeer heb ik verschillende modellen uitgetest en daarna na goed advies (door Rene van Dongen) gekozen voor de Riese & Müller Bluelabel. Ook zag ik een enorme keuze aan vouwfietsen, ik kom zeker terug om er een te testen en dan mee te nemen op kampeervakantie.
wat een goed bedrijf zeg. twee fietsen besteld voor 3000.00 euro samen, en werd de volgende dag gebeld en bedankt voor het in hun gestelde vertrouwen. Nu na twee maanden nog altijd heel behulpzaam met vragen, Perfecte levering in overleg, een aanrader voor iedereen, niet overal zijn de verkopers zo vriendelijk. Rob
Grote keuze, prima cervice en vlotte levering. Er was een probleempje met het Track&Trace nummer maar dit had geen invloed op de afhandeling van de bestelling. Top!
Samen met mijn vrouw zijn we al zo\'n vijf jaar trouwe Dahon Ios rijders, en zeer goed geserviced door Rene van Dongen. De Ios is voor mij geen fiets, het is mijn multipurpose voertuig. Sneller dan een taxi in de stad en ook prima voor toeristische trips. Begin maart zijn we door het Limburgse heuvelland van Maastricht naar Aken gefietst, wat een genot!
Naar aanleiding van de uitstekende beoordelingen op internet, twee jaar geleden een Dahon Mu xl vouwfiets bij The Cool Biking Company (indertijd Cycle Center Waterland) gekocht. Deze Dahon bevalt mij prima. Advies en (after)service van The Cool Biking Company zijn boven verwachting. Van harte aanbevolen!
Voor een zeer mooie prijs kocht ik hier een Dahon Kuxumusu (=Dahon curve). Idiale fiets in combinatie met trein en auto (erg compact). Na korte tijd kreeg ik een probleem met de stuurpen. Dit euvel werd snel opgelost onder garantie en ik kreeg een betere stuurpen toegesuurd. Prima opgelost door the Coolbiking company.
5 maand geleden een Dahon vouwfiets bij coolbiking gekocht. Ik was heel tevreden van de snelle levering. Via mail hebben ze me ook geholpen in mn keuze naar de juiste vouwfiets. Ondertussen heb ik ook al gebruik gemaakt van hun dienst naverkoop en ook dit verliep vlot (zelfs al woon ik in België). dankjewel!
De door mij bestelde fiets was uit het leverprogramma van Dahon.. maar dankzij de goede service van The Cool Biking Company ben ik hier niet de dupe van geworden. Ik heb van hun het nieuwste opvolgmodel mogen ontvangen namelijk de Dahon Vybe C7S! Echt een super fiets! Nogmaals bedankt voor de goede service!
Van Beekstraat 7
1121 ND Landsmeer