perfect, zeker aan te bevelen

Twee weken terug ben ik op een \'blauwe maandag\' eens een bezoekje gaan brengen aan The Coolbiking Company. Aanvankelijk was ik alleen maar aan het oriënteren op de aanschaf van de vouwfiets maar ik was binnen no-time verkocht aan de Dahon Matrix. Ik was nog maar 2 minuten binnen of de Heer van Dongen liet mij er een rondje op fietsen. De keuze is zeer divers en alle tijd werd aan mij geschonken om vragen te beantwoorden en aan het geven van tips. Wie op zoek is naar een vouwfiets moet eigenlijk eens een bezoekje brengen aan deze winkel in Landsmeer. Met het openbaar vervoer is Landsmeer slecht 15 minuten met de bus van Amsterdam CS en wie een fiets heeft aangeschaft, kan dat ook makkelijk terug fietsen. Voor een nieuwe vouwfiets weet ik in ieder geval waar ik moet zijn. Victor.

perfect, zeker aan te bevelen

Na een proefrit op 2 verschillende elektrische fietsen (die keurig voor me klaar stonden) was ik overtuigd. Voor mij viel de keuze na de goede voorlichting op de High Speed e-bike van Riese und Muller. Gisteren al een fijne rit naar Amsterdam gemaakt en de 40km/u makkelijk gehaald. Helemaal blij met mijn aankoop!

goede service, goed behandeld

nog nooit zoveel vouwfietsen bij elkaar gezien, maar na een zeer vakkundige benadering binnen 5 minuten voor mij de juiste fiets gevonden ( een prachtige demo voor minder geld dan ik dacht te moeten besteden) dank en veel succes, Remco

perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb een Dahon Jifo bij The Cool Biking Company gekocht! Kreeg de fiets binnen 2 werkdagen geleverd en Rene heeft me echt geholpen een goede keuze te maken!!

goede service, goed behandeld

Petje af voor Rene van Dongen en zijn monteur Myron. Via de webwinkel de Dahon IOS P7 besteld en volgens afspraak twee dagen afgemonteerd geleverd. Prima full-size fiets, stoer, degelijk, comfortabel en toch vouwbaar. Tijdens vervoer was onderdeeltje van de bel afgebroken. Gebeld en nieuw onderdeel besteld en volgende dag per post afgegeven. Niet ,één onderdeel maar tegelijk twee (niet om gevraagd). Voor het geval het zich weer zou voordoen, was de attente boodschap. Bij eerste rit kwam trapas uit zijn behuizing, fabrieksfout; dat kan gebeuren. Betreurenswaardig en er komt per direct een nieuwe fiets uit Landsmeer naar Hoofddorp werd me verteld via de telefoon. Volgende dag arriveerde een nieuw exemplaar gebracht door monteur Myron die alles voor de zekerheid nog eens naliep. Dat is de manier om het vertrouwen van je klanten te winnen en ze aan je winkel te binden, klasse!

perfect, zeker aan te bevelen

Ik had een fiets met een lachend achterwiel en kapot achterspatbord omdat één van onze chauffeurs er tegenaan gereden was. (gelukkig alleen de fiets stuk, geen gewonden) René vertelde mij aan de telefoon dat de reparatie direct gedaan kon worden omdat alle onderdelen op voorraad waren. Ik heb, onder het genot van ee kopje koffie, een half uurtje gewacht en heb de eigenaresse kunnen verblijden met een zo goed als nieuwe fiets! De prijs voor deze reparatie? slechts 80 euro. Nieuwe wiel, nieuw spatbord, nieuwe koplamp en achterlicht en als kers op de taart ook nog een nieuw mandje voorop, die op slot zit. Ik heb het telefoonnummer in mijn toestel opgeslagen. Dat is wel makkelijk als er weer eens een fiets stuk gemaakt wordt. (en dat kan makkelijk in Amsterdam...)

goede service, goed behandeld

Als je een probleem hebt, dan staat Rene met Myron altijd klaar voor een oplossing. Niets is te gek, ze bedenken wel iets om je verder op weg te helpen. Klasse.

• Reden bezoek Andere reden

perfect, zeker aan te bevelen

Strandde met een kapotte fiets in Landsmeer, 2 monteurs lieten alles voor wat het was en terwijl ik van een kop goede koffie stond te genieten werd ik in 5 minuten weer op weg geholpen. Prijs ? \"kom maar tertug als er echt iets aan de hand is . Bedankt !!

goede service, goed behandeld

Ik heb een Union Eagle (fiets met trapondersteuning) in september 2011 gekocht bij van Dongen en ben er zeer tevreden over. Ik was meteen verliefd op dit model en van Dongen garandeerde mij een goede koop te hebben aan deze elektrische fiets. Ook de \'eerste servicebeurt\' hoorde bij de aanschafprijs en die aanschafprijs lag stukken lager dan bij een ander! Er is een mooi en handig kratje opgezet die ik makkelijk kan verwijderen als ik de batterij moet opladen. Dat had nogal wat voeten in de aarde want de fiets is er eigenlijk niet voor ingericht. Myron en Rene hebben uiteindelijk een perfecte constructie bedacht waar ik nog iedere dag plezier van heb. Als je weet wat een bekijks ik hiermee heb! Heel veel mensen zijn al komen vragen wat het nou voor fiets is, een vouwfiets of een gewone stadsfiets! Ik ben heel bij met deze fiets en de service van Cycle Centre Waterland en zal ze zéker aanbevelen.

Van Beekstraat 7

1121 ND Landsmeer