Positief nette zaak met goede kennis van zaken

Prettig en correct te woord gestaan en ook bereid tot het verlenen van service. Gewoon een autobedrijf dat doet waarvoor het is erg positief hierover.

Fijne en betrouwbare mensen

Word gedaan wat beloofd is

• Showroom

Kan deze garage bij iedereen aanbevelen

Goede uitleg en een eerlijke prijs

• Showroom

Fijne zaak met duidelijke communicatie en service

We hadden de auto vlot gespot en op maandag gebeld en we wilde hem graag maar konden pas vrijdag langs komen. De auto stond er vrijdag nog en er was nog niet fanatiek mee geadverteerd. De afhandeling rondom de auto was duidelijk en we zouden hem kaal meenemen. Toch zijn nog even de bandjes nagekeken en de vloeistoffen.... De auto doet het prima, top ga zo door

Top geholpen prettige samenwerking

Komt de afspraken goed Prettig om zaken mee te doen Zeer klant vriendelijk

Perfecte service

• Showroom

super fijne ervaring, alles netjes afgehandeld

voor een testrit, komen ze naar je toe. waar je alles aan ze kunt vragen over de auto. je wordt netjes op de hoogte gehouden over de koop. heel betrouwbaar bedrijf.

Top service!

Mijn eerste contact met Autobedrijf Cartech was er eentje om nooit te vergeten. Wat Autobedrijf Cartech schrijft op hun website maken ze ook echt waar. 'uw mobiliteit is onze service'. Autobedrijf Cartech staat garant voor service, betrouwbaarheid en vakmanschap, zodat u weer snel en veilig met uw auto de weg op kan. En dat is gelukt! Blij met de nieuwe aankoop! Dank jullie wel. Een topteam!

Vertrouwd en correct.

Mijn ervaring van vier jaar geleden met de Opel Meriva was zeer correct en daarom heb ik nu, mijn tweede auto Chevrolet Matix, bij jullie gekocht!

• Showroom

Eindelijk een verkoper met als motto gewoon doen dan je al gek genoeg

Super behandeld ondanks de pandemie alles op afstand . Weggegaan met een heel goed gevoel En binnenkort een andere auto

• Showroom

Zeer vriendelijk en eerlijk.

Mijn ervaring is zeer goed, ben zeer vriendelijk geholpen. Er is me eerlijk verteld hoe de staat van de auto was, dus geen geheimen en gezeur achter af.

doorgaan.

• Showroom

Goede service, goede prijs.

Zie onder.

Een topper!!!

Goede en eerlijke service van een jong bedrijf die z'n best doet om zijn klanten tevreden te stellen en te behouden. Wij komen zeker terug.

Prima!

Eerlijk advies Nette prijzen Goede koffie!!

Goed geholpen

• Showroom

Ik ben erg blij met de nieuwe auto. Fijn dat het allemaal zo snel kon worden geregeld. Ben er erg blij mee!

• Showroom

Eerlijk vertrouwd kwaliteit no nonsens

Goed.

• Showroom

We zijn goed geholpen En erg blij met onze gekochte auto

Ciska Ten Hove

Netjes en klantvriendelijkheid

• Showroom

. Prima bedrijf en betrouwbaar.

Uitstekende service, betrouwbaar en prettig zaken doen. Prima bedrijf, zeer tevreden

• Showroom

Onze ervaring is heel positief!

We zijn snel en netjes geholpen, een erg fijne auto. Ook hadden we een kleine lekkage en deze is verholpen. Erg te spreken over de verleende service.

Goed en duidelijk geholpen

Goed en duidelijk , bedrijf neemt de klant serieus bij grote bedrijven is dit niet altijd het geval

• Showroom

Goede en correcte service!

Ik ben zeer tevreden over de hulp en service van dit autobedrijf. Niks op aan te merken.

• Showroom

Eerlijk geprijsde auto zowel de gekochte als de inruil.

Prima auto voor een mooie prijs. Communicatie verliep vlot en makkelijk. Afspraken waren goed te maken en de service was goed.

Bedrijvenweg 1

7442CX Nijverdal

548616 215

Over Autobedrijf Cartech | Verkoop

Autobedrijf Cartech is een onafhankelijk autobedrijf, RDW erkend en aangesloten bij BOVAG en AutoCrew. Wij houden ons bezig met verkoop, reparatie, APK en onderhoud aan personen- en bedrijfsauto's en staan naast veel enthousiasme voor auto's, klaar met kennis van zaken maar vooral met interesse in uw wensen. Dat is ook waar ons motto 'uw mobiliteit is onze service' voor staat, hoe we u het beste van dienst kunnen zijn en blijven. Omdat er gewerkt wordt volgens de normen van BOVAG, houdt het voor u in dat Autobedrijf Cartech garant staat voor service, betrouwbaarheid en vakmanschap, zodat u weer snel en veilig met uw auto de weg op kan.