Vertrouwd gevoel en prettige service!

prettig bedrijf

Vriendelijk en prettig autobedrijf, proefrit was snel geregeld, info helder en gezien de leeftijd van de auto had ik geen garantie maar als er op korte termijn toch iets was moest ik gewoon even terugkomen. Gelukkig niet nodig, prima auto en prima service.

Klantvriendelijk

Was goed regelt

Door een onderdeel wat kapot was duurder het wat langer voor dat ik hem kreeg. Maar daar was niets aan te doen

• Service N.v.t.
  • Showroom

Uitstekende service en een en al vriendelijkheid

Garage die meedenkt in wat mogelijk is voor de klant en moeite doet om e.e.a. zsm op te lossen. Chapeau 👍👍👍

Naar volle tevredenheid

Prettig en accuraat zaken doen.

• Showroom

Professionele en vriendelijke goede service.

Ik ben snel en goed geholpen. Er zijn duidelijke afspraken gemaakt, welke ook nageleefd werden. Wij moesten een flink stuk rijden, maar het was elke kilometer waard.

Maatwerk en klantgericht!

Fijn dat jullie voor mij de perfecte auto hebben gevonden. Bedankt voor de snelle en correcte service. Dat geeft vertrouwen.

Vertrouwd gevoel

2e hands auto ingeruild voor een nieuwere met minder kilometers. Zelfde model maar nieuwer.. Je kon merken dat je met iemand sprak die ervaring heeft in de auto reparatie en handel. Maar zeker met een prettig contact en vertrouwd gevoel!

Was super

Ja dat is niet zo makkelijk want, heb het soms niet zo makkelijk in de garage met de mannen ze zijn niet altijd vriendelijk tegen mij. Maar de dames wel dank u daar voor.

Goede service!

Klantvriendelijk, komt afspraken na. Zeker een aanrader!

• Showroom

Goede service en erg vriendelijk

Ik ben erg vriendelijk geholpen en ben erg tevreden over de goede service en mijn nieuwe auto.

Persoonlijk contact en goede service

Persoonlijk contact en goede service

• Showroom

Heel fijne auto gekocht en goede service gehad!

Ik wilde graag een nieuwere auto aanschaffen. Ik had 2 auto's op de website gezien. Eén werd me meteen afgeraden. Ik ben blij dat Gerald hier eerlijk over was. In de andere heb ik een proefrit gemaakt evenals een 2e auto die mij aangeraden werd. Er is ruimschoots de tijd genomen om e.e.a. door te spreken voordat ik een keuze maakte tussen de 2 auto's. Nu ben ik erg blij met de gekochte Peugeot. De auto rijdt erg fijn en is van vele gemakken voorzien.

Grandioos geholpen

We zijn wezen kijken naar de Mercedes B en zag er goed uit, en zijn vertrouwelijk geholpen door Gerald.

• Showroom N.v.t.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekende verkoop gehad, vriendelijk personeel en behulpzaam.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer positief en eerlijk, duidelijk in wat er van het bedrijf verwacht mag worden . Is een echte auto man die staat voor zijn product.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring is zeer goed !! Vriendelijk geholpen. Ben tot nu toe zeer tevreden.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wat een fantastisch autobedrijf. Vriendelijke eigenaar die met je mee denkt, komt zijn afspraken na en de auto word keurig afgeleverd. Wij zijn zeer tevreden en komen graag terug bij Cartech

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Al jarenlang wordt ik bij Gerald & Jeroen geweldig geholpen. Ik kan dit mooie bedrijf iedereen aanraden en dat doe ik dan ook.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Dit is nog eens een bedrijf waar men de klant voorop stelt. Betrouwbaarheid staat hier echt voorop. Geen uitvoerig handjeklap nodig. Je weet hier waar je aan toe bent.

• Service N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer positief

Bedrijvenweg 1

7442CX Nijverdal

548616 215

Over Autobedrijf Cartech | Verkoop

Autobedrijf Cartech is een onafhankelijk autobedrijf, RDW erkend en aangesloten bij BOVAG en AutoCrew. Wij houden ons bezig met verkoop, reparatie, APK en onderhoud aan personen- en bedrijfsauto's en staan naast veel enthousiasme voor auto's, klaar met kennis van zaken maar vooral met interesse in uw wensen. Dat is ook waar ons motto 'uw mobiliteit is onze service' voor staat, hoe we u het beste van dienst kunnen zijn en blijven. Omdat er gewerkt wordt volgens de normen van BOVAG, houdt het voor u in dat Autobedrijf Cartech garant staat voor service, betrouwbaarheid en vakmanschap, zodat u weer snel en veilig met uw auto de weg op kan.