perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede instructeur, geeft je de perfecte aanwijzingen en leert het je op de juiste manier!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede ervaring gehad met deze rijschool na een slechte relatie met de vorige rijschool.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een behulpzame en toffe rij instructeur. Legt alles erg goed uit. Thx Deni!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaringen met deze rijschool. Leuke en rustige instructeur, leuke en leerzame lessen. Zeker een aanrader

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top instructeur! Goede en duidelijke lessen. 👍🏽

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne praktijk leraar!\r\nGoed uitleg\r\n\r\nSuper fijne rijschool!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het waren leuke en leerzame lessen. \r\nDeni is ook erg geduldig !

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer ervaren, vriendelijke en kundige rijinstructeur. Heeft mijn rijlessen overgenomen nadat mijn eerdere instructeur ziek is geworden en heeft dat zeer goed gedaan, waarna ik in één keer ben geslaagd. Absoluut een aanrader dus!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed als je iets niet snapt en je vraag het aan hem dan krijg je een goede uitleg terug

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede duidelijke en chille instructeur.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring met Autorijschool You Go zijn prima! Ik ben 38 jaar en heb me altijd ongemakkelijk gevonden met het besturen van een auto. dankzij mijn rijinstructeur Deni zit ik nu ontspannen in de auto en heb mijn rijbewijs behaald.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer professioneel, altijd op tijd, gewoon perfect

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede en duidelijke lessen

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg goed en duidelijk.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een dikke 10! Vriendelijk, geduldig en bovenal een hele goede instructeur.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Beste rijschool.\r\n\r\nGoede uitleg, geduldig.\r\nJe leert heel veel!\r\n\r\nLeuke, jonge en gezellige rijinstructeur!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede rijlessen van een ervaren rij instructeur. Tijdens de eerste lessen leer je goed om te gaan met de auto en eenvoudige verkeerssituaties. Op deze manier leer je het voertuig snel te beheersen. Tijdens de rijles heerst er een relaxte sfeer. Wanneer je iets extra wil oefenen kan dat altijd. De instructeur luistert goed en behoudt altijd een goed overzicht tijdens de rijlessen. Aan het einde van iedere rijles krijg je duidelijke feedback waardoor je weet waar de aandachtspunten liggen voor je volgende rijles. Mijn gehele cursusperiode heb ik als prettig ervaren bij deze rijschool.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vind You Go een zeer goeie autorijschool ze hebben me goed geholpen en de klik tussen mij en me rijinstructor was goed ik raad iedereen aan om hier je auto lessen te volgen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele goede rijinstructeur, erg geduldig en boven alles is het altijd gezellig in de auto. Legt heel duidelijk en examengericht uit. Al met al goede prijs-kwaliteitverhoudingen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Niks is beterr perfecttt

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Veel geleerd bij Autorijschool You Go, goede prijs voor een uitstekende kwaliteit gegarandeerd heb je rijbewijs binnen ik zeg doen dan wordt je ook ne zoo blij als ik :) :)

Laagveen 5

3344 EN HENDRIK-IDO-AMBACHT