Ik zie geen verbeterpunten!! Vriendelijke deskundige medewerkers. Er wordt goed meegedacht met klanten. Prijs kwaliteit is dik in orde. Erg leuk om electrisch rijden te ervaren in de vorm van een gratis electrische leen auto.

Vriendelijk personeel goede service

Goeie service en kwaliteit

Goeie Service en kwaliteit

komt de afspraak na men krijgt een dag van tevoren een App met een heringering aan de gemaakte afspraak alles in goed overleg,en de koffie staat klaar

Vakkundig en professioneel

Mijn gehele ervaring met Carprof Valentijn zou ik beschrijven als zeer prettig, er wordt goed gekeken naar het probleem en ook deskundig opgelost. De medewerkers zijn allemaal even vriendelijk.

goede universele garage

Kom al jaren bij dit team van specialisten, goede service en expertise

Uiterst tevreden

Als rijschoolhouder is het zeer belangrijk dat mijn wagens aan alle veiligheidseisen voldoen, dankzij de flexibele instelling van Valentijn autoservice kan ik mijn aagens direct weer inzetten voor de rijlessen. Bedankt.

Supersnelle services

Supersnelle services

zeer tevreden over dit bedrijf!

Zoals altijd wederom heel goed en snel geholpen deze week. Heel blij mee!

super

wordt altijd netjes geholpen, duidelijk en correcte mensen.

Erg prettig, goede prijs, keurig georganiseerd

Duidelijke uitleg, vriendelijk, verzorgde werkplaats en receptie. Klasse!

Keurig net bedrijf

Keurig net bedrijf

Geweldig!

Fout goed opgespoord, goed verholpen en goed op de hoogte gehouden. Eerlijke prijs

Goede adviezen, goede service. Gewoon top

Waarachtig nog Autoservice.

Al jaren ons vertrouwd adres.

Zeer goede service en klantvriendelijk.

Kan altijd snel gerepareerd worden, en het is erg fijn dat ze vervangend vervoer aanbieden.

Netjes en snel geholpen

Ik ben vriendelijk te woord gestaan. De reparatie is netjes en vlot uitgevoerd. Ik heb ook nog een leenfiets gehad, dat was handig.

Snelle service

Ik kwam boor een Apk keuring waren een paar dingen mis deze konden direct hersteld worden

prima service. vriendelijk personeel

Ik kan altijd snel terecht en wordt vriendelijk en deskundig geholpen.

Topbedrijf

Staan direct klaar, denken met je mee en geven goed advies.

toppertjes

1 en al lof

Perfect!!

Altijd een goede en klantvriendelijke service! Ik raad het iedereen aan!

Fijn bedrijf wat erg betrouwbaar is!

Mijn ervaring met Valentijn is erg fijn, altijd goed ontvangen en zijn erg open met wat er aan je auto moet gebeuren. In garage is het altijd schoon en netjes onderhouden. Prijs kwaliteit, en klant tevredenheid staan hoog in het vaandel.

Goede service, vriendelijk, klantgericht,

Prettig en vertrouwd adres voor alle onderhoud en advies.

Valeton 1 A

5301LW Zaltbommel