Snelle en vakkundige reparatie
Mijn auto gebracht voor APK en onderhoudsbeurt. Vriendelijk ontvangst, tussentijds netjes gebeld. Ik kreeg een gratis leenauto mee. Erg vriendelijk personeel en prima service.
Er werd goed en duidelijk gecommuniceerd over de reparaties en de daar aan verbonden kosten. Dus geen verrassingen bij het afrekenen. Alle werkzaamheden vakkundig verricht!!
De kosten van te voren aangeven
We komen al jaren met onze auto's bij Carprof Valentijn. Kundige vakmensen die met je meedenken
Zie hierboven.
Snel geholpen na een probleem met de startmotor van mijn camper.
Behalve het repareren van onze auto’s, voorziet autoservice Valentijn ons ook regelmatig van advies, wat wij erg waarderen.
directe service en dat in de avond uren, voor een defecte remklauw de zelfde avond nog gerepareerd. beste mensen BEDANK
Zoals altijd een perfecte service zonder verrassingen !!
Wordt altijd snel geholpen, heel fijn dat ze van te voren prijsopgave doen. Kan altijd even langs gaan als er iets mis is met de auto. Dan kijken ze meteen even wat er evt vervangen moet worden.
Zie bovenstaand.
ze hebben snel tijd voor je en ook voor kleine reparaties staan ze meteen voor je klaar.
Altijd tevreden
Voor mij is vertrouwen in een garage erg belangrijk. Dat heb ik volledig in Carprof Valentijn
Voor mijn uitlijning van mijn Cobra ben ik geweest. Daar is goed naar gekeken, en deskundig oordeel gegeven. Verder vriendelijke service en verder meegedacht over aanpassingen.
Een fijne garage wat kundigheid en vertrouwen geeft.
Ik kom al jaren bij deze garage voor onderhoud en APK keuring voor mijn auto. Service, kwaliteit en klantvriendelijkheid is zeer goed. Mocht de reparatie wat langer duren dan is er altijd een leen auto beschikbaar..
Een garage waar ik graag kom en me ook welkom voel. Denken mee, staan open voor ideeën en personeel is vakkundig en plezierig in de omgang.
Top bedrijf
Ik wordt altijd goed en duidelijk te woord gestaan en ook zo geholpen
Snelle service, kapotte koplamp vervangen, binnen 10 minuten klaar!
Wij komen al jaren bij Valentijn met onze auto en camper. We worden altijd zeer goed, vriendelijk en professioneel geholpen.
Bij Valentijn zijn de deskundige medewerkers altijd vriendelijk en klantgericht.
Valeton 1 A
5301LW Zaltbommel