Al jaren onze garage.
Snel en vakkundig geholpen
Onderhoudsbeurt aan mijn Mazda 2, en nog wat extra werkzaamheden laten doen, alles is naar alle tevredenheid netjes uitgevoerd, receptionist en technicus waren erg vriendelijk, kortom ik ben zeer tevreden.
Zeer kundige vakmensen, altijd vriendelijk, flexibel en klantgericht; denken graag met je mee. Ik kom er al jaren naar volle tevredenheid en rijd er graag een paar kilometer extra voor!
kom al jaren mar mijn auto bij Carprof Valentijn, ben zeer tevreden, kwaliteit zit wel goed ik breng mijn altijd op tijd voor zijn beurten en ben nog nooit gestrand, wordt altijd netjes te woord gestaan en de koffie is goed
Wat een fijn op elkaar ingewerkt team, is altijd fijn om bij carprof Valentijn te komen, netjes vooraf kosten overlegd, nooit geen verassing achteraf, kwaliteit staat hoog in het vaandel.
Een sublieme garage met zeer vriendelijke medewerkers die technisch hun mannetje staan.
Kom er al jaren en ben over alles gewoon heel tevreden!
Goede service, maar vooral vakkennis !!
Goed,bij vragen nette uitleg
Je voelt je er welkom met vakmensen die met je mee denken.
Wordt altijd vriendelijk en deskundig geholpen. Bij voorkomende noodsituaties of noodzakelijke snelle reparaties wordt er in oplossingen en mogelijkheden gedacht. Speciaal compliment voor de front-office medewerkers.
Ik kwam zonder afspraak binnen omdat ik een melding op het Dashboard kreeg over mijn accu. Ik werd direct geholpen en reed een half uur later - met nieuwe accu - weer weg.
Wij stonden versteld van de kennis van Adrie wat betreft de technische accessoires voor onze camper. De airco, zonnepanelen, accu, brandstofcel en de lpg installatie zijn binnen een week op een zeer professionele manier geïnstalleerd. Wij zijn heel blij en zeer tevreden over het geheel. Adrie onwijs bedankt
Een klant vriendelijke organisatie waar de klant op een staat.
Een degelijke en klantvriendelijke autogarage. Ze proberen altijd met je mee te denken en bellen altijd voordat ze gaan sleutelen aan je auto. Dan weet je wat je kwijt bent en kun je aangeven welk advies je eventueel niet wilt laten repareren. Je auto wordt onder handen genomen door monteurs die gemiddeld al z’n 5-10 jaar bij valentijn werken en die goed op elkaar ingespeeld zijn. Kortom; erg tevreden!
goed en aan te bevelen bij anderen
Goede servicekosten
Was weer top geregeld
Bedrijf dat de afspraak is afspraak hanteert en alles keurig verzorgd is Oh ja nog goede koffie ook
Alleen maar positieve ervaringen met deze club vriendelijke en deskundige mensen. Leenauto, ophalen/wegbrengen, leenfiets, altijd voorhanden. Adviserend, meedenken in oplossingen, deskundigheid, zomaar een paar eigenschappen waar zij mee vertrouwd zijn en waar ik op kan vertrouwen! Al verhuis ik naar Groningen, ik blijf klant ;-)
Ik kom al jarenlang bij Carprof Valentijn. Elke keer weer verbaas ik me over de super giede servuce. Carfrof Valentijn is heel klantgericht en denkt met je mee en geeft adviezen waar je wat mee kan. Zolang ik kan blijven autorijden, blijf ik klant bij Carprof Valentijn.
Ik ben al 13 eigenaar van een renault Avantime, een nogal zeldzaam moodel gebouwd door Matra. De auto dateert uit 2002, dit gaat dus gepaard met de nodige slijtage. En buitengewoon moeizaam verkrijbare onderdelen. Ik ben ooit bij toeval bij Valentijn terecht gekomen en sindsdien (+/- 10 jaar) klant voor keuring en onderhoud. Ik woon zelf in Baarn, en ik heb geen enkel probleem om naar Zaltbommel te rijden voor reparaties en onderhoud. Dit wordt altijd uitstekend uitgevoerd door op Avantime ervaren monteur. Dit alles tegen uitermate schappelijke prijzen. Ik kan niet anders zeggen dat ze hun certificaat als beste garage volledig verdienen. Niet alleen goed werk maar ook hulp bij verkrijgen van lastig te vinden onderdelen . Dus zeer aan te bevelen Cmn veltman Baarn .
Vriendelijk mensen.
Er werken fijne mensen die met je mee denken.
Valeton 1 A
5301LW Zaltbommel