Er werken fijne mensen die met je mee denken.
Er wordt verteld wat er moet gebeuren en bij bijzonderheden netjes gebeld. Stijn is een top monteur en vriendelijk en duidelijk in zijn verhaal. Niks dan lof!!
Auto's worden altijd uitgebreid en goed onderzocht, waarna je een goed beeld krijgt van de status van het voertuig en in goed overleg kunt bepalen wat je wel of niet wilt laten uitvoeren, daarbij geven ze je bij Valentijn altijd een eerlijk advies, wel doen/niet doen en de consequenties. Vervolgens worden de auto's altijd kwalitatief gemaakt, het meest bijzondere gereedschap hebben ze liggen en het zijn echt techneuten die doorgaan totdat ze het probleem hebben gevonden en opgelost. Al jaren kom ik er met veel plezier! Giel Nendels
Prima service, zorgvuldig en netjes.
Toppie
De medewerker aan de receptie kent mij. Dat geeft een vertrouwd gevoel. Bij extra kosten is er vooraf overleg. Afspraak maken via de site is eenvoudig.
Altijd bereid om oplossingen te creëren tegen een zo goed mogelijke prijs / prestatie. Mensgericht bedrijf, laagdrempelig en met hart voor klanten en hun auto.
-Snel een offerte ontvangen -Meedenkend -Snel een afspraak ingepland -Vakkundig uitgevoerd
Vriendelijk personeel, blij met de leen auto waar ik gebruik van kon maken.
gewoon deskundig en proffesioneel
Had in 1 maand zoveel onkosten aan mijn auto , dat ik bij het laatste defect zei: ik trek dit niet . Super technische uitleg , en dat het geen kwaad kan als ik reparatie over 1 maand pas laat doen . En de kosten van inventariseren wat de reparatie zou zijn heeft Valentijn voor hun rekening genomen :; heeeel dankbaar voor
Oplossingsgericht
Altijd correct en goede service
Er wordt snel en doeltreffend gewerkt.
Als eigenaar van een Avantime kom ik al 7 jaar bij Valentijn Zaltbommel. Na wat mindere ervaring bij Renault dealers ben ik bij Valentijn terecht gekomen. Niets ten nadelen van Renault dealers , maar er zijn blijkbaar maar 300 Avantimes verkocht in nederland. Echter de gemiddelde dealer heeft veel ervaring met moderne renaults, maar de Avantimes zijn gemiddeld 20 jaar oud. Altijd prettige ervaring gehad met Valentijn Zaltbommel, ervaring met Avantime en geen haast,verder zeer concurrerende prijzen en altijd uitleg over de gedane reparaties. Ik rij er met plezier iedere keer weer 230 km voor heen en weer. (Ik woon in Baarn)
Super fijne en snelle service
Vriendelijke mensen en vaklui.
Bij Valentijn lossen ze altijd alle problemen goed op. Je krijgt altijd een goede uitleg van wat ze gedaan hebben en de prijs valt bijna altijd mee.
Snel en goed
Denken altijd met me mee
Top bedrijf accuraat correct en niet duur.
Ze staan altijd voor je klaar en wordt met ons als klant goed meegedacht. Iets wat wij verstaan onder kwaliteit en service.
Snel en deskundige hulp
Valeton 1 A