Gelijk geslaagd top

Goeie instructeur is duideijk

• Naam Instructeur: N.v.t.

In een x geslaagd!!

Nog nooit op een scooter gereden maar toch in 1x geslaagd! Fantastische uitleg en fijne belijder!! Zeker een aanrader

In 1 keer geslaagd

Goede ervaring, duidelijke lessen gehad

In een keer geslaagd

Goeie rijschool duidelijke uitleg en een mooi resultaat

Goede en fijne lessen

Ik ben heel blij met de lessen. Ik was overgestapt van rijschool en heb veel gehad aan de tips van Naomi en vooral ook aan het vertrouwen dat ze me gaf tijdens het rijden. Ze nam ook altijd de tijd voor vragen en uitleg wat heel prettig was.

• Naam Instructeur: Naomi Snijders / Automaat

Een prettige omgeving

Ik wil Tjarda nogmaals bedanken voor de mooi tijd. Ze was heel geduldig en altijd een luisterend oor voor mijn vele vragen.

• Naam Instructeur: N.v.t.

Top rijschool, in 1 x geslaagd!

Goeie uitleg en fijne begeleiding. Zeker een aanrader

in 1 x geslaagd

perfect

• Naam Instructeur: Sander Bos / Auto/ Motor/ Scooterinstructeur

Heel goed, in 1x geslaagd!

Hij was duidelijk maar super gezellig en was leerzaam

• Naam Instructeur: Sander Bos / Auto/ Motor/ Scooterinstructeur

Goede manier van lesgeven en begeleiding naar praktijk examen

Zowel ik de 2de keer als mijn broer in de eerste keer zijn snel.geslaagd. Het is een goede keuze geweest dat ik na de eerste keer gezakt te zijn gewisseld ben van instructeur van Shershah maar Merel omdat Merel toch weer wat anders naar mij keek en mij nog goed op bepaalde punten gewezen want mij meer zelfvertrouwen gaf. Merel is wat punctueler/preciezer wat ik nodig had. Omdat ik meer lessen van Shershah heb gehad, vul ik onderstaande voor Shershah in

• Naam Instructeur: Shershah Durrani

Gezelligheid in de auto

Snel gedaan alles, lekker gereden en gezelligheid gehad!

• Naam Instructeur: Lex Oudejans

In 1 x geslaagd!

Daan is een gezellige instructeur die altijd een fijne sfeer creëert tijdens de lessen. Daan legt alles rustig en duidelijk uit en als ik een fout maakte reageerde hij hier ook goed op. Daarnaast was hij altijd op tijd, wat erg fijn was. Ik zou Daan Bos zeker aanraden als rijinstructeur. Ik heb de rijlessen met hem als supergezellig ervaren.

• Naam Instructeur: Daan Bos

In 1x geslaagd!

Hele fijne ervaring gehad

In één keer geslaagd!!

Alles is erg goed georganiseerd. Je krijgt ruim op tijd alle informatie te horen die nodig is, niet alleen via appjes maar er wordt (waar nodig) ook gebeld. Als rij-instructeur had ik Sander Bos. Een hele lieve en behulpzame rij-instructeur. Alles werd goed uitgelegd en hij gaf goede uitleg, aanwijzingen en correcties. In conclusie dus een super goede ervaring!

• Naam Instructeur: Sander Bos / Auto/ Motor/ Scooterinstructeur

Ontzettend tevreden over mijn ervaring!

Ik heb onlangs mijn scooterpraktijkexamen afgelegd bij Rijschool Butterhuizen en ik ben ontzettend tevreden over de begeleiding. De instructeur was professioneel, geduldig en nam de tijd om alles goed uit te leggen. Dankzij de duidelijke instructies voelde ik me goed voorbereid en zelfverzekerd voor het examen. De sfeer tijdens de lessen was ontspannen, maar tegelijkertijd was er veel aandacht voor de details die echt belangrijk zijn voor het examen.

Fantastisch bij Rogier! Top rijschool

In 1x geslaagd voor mijn autorijbewijs bij deze goede rijschool, en fijne rij instructeur Rogier. Legt goed uit en gezellige sfeer. Bedankt voor de goede ervaring! Zeer aan te raden.

• Naam Instructeur: Rogier Boom

Fijn, behulpzaam en leuk.

Mijn ervaring was goed, aardige instructrice en alles was goed geregeld.

• Naam Instructeur: Karen Habold

Top rijschool!

Ik heb in 1x mijn praktijk examen gehaald. Ik had super leuke lessen en een super leuke rijinstructrice. Ik raad Butterhuizen daarom zeker aan!

• Naam Instructeur: Karen Habold

Lex is the best!!!!

Ik ben super blij geweest met de flexibiliteit van inplannen en de inhoud van de rijlessen. Ik stap binnenkort met een goed gevoel de auto in en kan nu goed zelfstandig rijden dankzij Lex zijn rijlessen. Ik heb 2 instructeurs gehad en ben blij dat ik overgestapt ben.

• Naam Instructeur: Lex Oudejans

Altijd goed!

Ik heb het altijd naar mijn zin gehad

• Naam Instructeur: Daan Bos

Super!!

Ik heb heel fijn gelest bij Wendy bij Rijschool butterhuizen. Wendy geeft duidelijke uitleg en verteld ook zeker wat er goed gaat. Bij butterhuizen zijn ze lekker snel en direct met examen aanvragen, en ze willen het beste met je voort. ik ben blij!

• Naam Instructeur: Wendy van Petten

Gewoon goed

Gewoon goed, rij-instructrice Cheyenne is empathisch, eerlijk, zegt waar het op staat en houdt af en toe van een klein grapje. Ze is een kei in het aanpassen en aanvoelen van de persoonlijke wensen van een leerling. Ik ben heel blij met haar lessen en ik raad iedereen aan om naar Cheyenne te vragen als je rijlessen wilt volgen bij Butterhuizen.

• Naam Instructeur: Cheyenne Dix

Fantastisch!

Fantastisch! Ik heb met Wendy mogen lessen. De lessen waren super duidelijk, en wat ik heel fijn vond is dat Wendy altijd positief blijft, ook tijdens foutjes. Ook waren de lessen super gezellig! Altijd goede muziek en leuke praatjes! Als je iemand zoekt die je niet op je zenuwen brengt en geduldig is, is Wendy echt een aanrader!! Heel erg bedankt!

• Naam Instructeur: Wendy van Petten

Goede ervaring

Al die tijd bij instructeur shershah gelest. Erg fijne instructeur die alles op een rustige manier uitlegt.

• Naam Instructeur: Shershah Durrani

Hele fijne en duidelijke lessen

Aardige instructrice die er veel verstand van heeft. Goede en duidelijke uitleg. In een keer geslaagd

• Naam Instructeur: Merel Stroomer-Ramakers

Leliehofstraat 3

1704 CH Heerhugowaard

Over Autorijschool Butterhuizen

Werkwijze Het is al weer vele jaren geleden dat wij onze Rijschool in de kop van Noord-Holland zijn gestart. Wij hebben een professionele, gestructureerde werkwijze en een duidelijke registratie van je vorderingen. Daarmee behalen we goede slagingspercentages. In al die jaren zijn we uitgegroeid tot de één van de meest gewaardeerde rijscholen van Noord-Holland. Persoonlijke aanpak Persoonlijke benadering staat bij rijschool Butterhuizen voorop: ‘Het gaat om de mens achter de leerling. ‘Wij begeleiden de leerling stap voor stap tijdens de rijopleiding. Iedereen wil immers zo goed, zo snel en bovendien zo voordelig mogelijk het rijbewijs halen. Onze doelstelling is: het opleiden van veilige, vaardige en sociale weggebruikers!’