Kon niet beter

Ik had een top ervaring gehad in een keer geslaagd. Aan het begin vooral moeite gehad met kijken maar je herinnert je zeker alles als je afrijd. Alles goed ervaren.

• Naam Instructeur: Karen Habold

Gezellig

Gezellige instructeur die mij alles goed heeft geleerd

Goede instructeur

Ik heb het in 1x gehaald dus een goede instructeur.

• Naam Instructeur: Ralph de Vries

Fijne rijschool die je goed voorbereid op pad stuurt!

Fijne communicatie tussen leerling en instructeur. Fijne sfeer in de auto en goede voorbereiding op het examen! Daarom ook in 1x geslaagd!!

• Naam Instructeur: Tjarda Hilster / Auto/ Motor/ Scooterinstructeur

Erg leerzaam en gezellige lessen!

Mijn ervaring bij Karen is super goed. Ik heb hiervoor bij een andere instructeur gelest, maar ik was toch overgestapt voor nieuwe inzichten. De lessen met Karen heb ik ervaren als gezellig en super leerzaam. Karen stampt alles erin totdat je het snapt en uitvoert. Dat heeft mij erg geholpen met het behalen van mijn rijbewijs.

• Naam Instructeur: Karen Habold

Fijn bedrijf en goede begeleiding.

• Naam Instructeur: Wendy van Petten

In 1 keer geslaagd!

Ik vond de rijlessen heel erg goed. Altijd een duidelijke uitleg en een fijne opbouw in het gehele leertraject.

• Naam Instructeur: Daan Bos

Ik ben heel tevreden over de instructeur en de rijschool

Ik vond het een hele fijne ervaring en ik voelde me erg op m’n gemak met de rijinstructeur die ik had. Ik ben in 1 keer geslaagd door middel van de rijles van Rijschool Butterhuizen

• Naam Instructeur: Sander Bos / Auto/ Motor/ Scooterinstructeur

niet elke instructeur is even goed

Ik begon bij Tim en Tjarda, de lessen waren prima maar werden wel best vaak afgezegd waardoor het langer duurde, daarna ging ik rijden met Merel die eigenlijk nooit heeft afgezegd. de instructeurs waren ook strenger dan dat bij het rijexamen nodig was

• Naam Instructeur: Merel Stroomer-Ramakers

Gezellige en leuke rijlessen

Met Lex heb ik altijd leuke rijlessen gehad. Ik leerde veel tijdens de lessen zowel veiligheid als voertuig beheersing. We konden altijd lekker lachen, zingen en praten. (maar er is natuurlijk ook veel serieus gelest). Door Lex en team Butterhuizen kan ik zeggen dat ik mijn B rijbewijs binnen heb.

in 1x geslaagd!!

Goede les!

In een x geslaagd !

Super leuke rijlessen gehad en leerzaam!

In 1x geslaagd

Goeie uitleg tijdens de rijles op een leuke en leerzame manier, met een beetje opletten kan iedereen in 1x slagen!

• Naam Instructeur: Sander Bos / Auto/ Motor/ Scooterinstructeur

In 1x geslaagd, top rijschool!

In een keer geslaagd door de goede uitleg van Rogier, hij stelt je goed op je gemak en het is ook altijd heel gezellig met hem in de auto wat het rijden wat minder stressvol maakt. Ik zou deze rijschool/instructeur zeker aanraden!

• Naam Instructeur: Rogier Boom

Fijn gereden en goede uitleg gekregen

In één keer geslaagd!

Je wordt goed begeleid en geholpen waar nodig, top service!

• Naam Instructeur: Sander Bos / Auto/ Motor/ Scooterinstructeur

Top ervaring goeie uitleg en duidelijk.

Erg tevreden een goeie aanrader!

Top rijschool!!

In 1 keer geslaagd voor theorie en praktijk!

• Naam Instructeur: Sander Bos / Auto/ Motor/ Scooterinstructeur

Yess, in een keer geslaagd!!!

Erg vriendelijk zeer duidelijk waar je moet zijn en wat je moet doen.

• Naam Instructeur: N.v.t.

Snelle en vriendelijke klantenservice

Na een niet zo een goede match en negatieve ervaring met een van de rijdocenten, werd ik vriendelijk en snel geholpen om bij een andere docent terecht te komen: en dat was de juiste keuze. Ik heb mijn rijdocent al aan 3 vriendinnen doorgestuurd, maar wie er nog een zoekt: vraag naar Merel. Duidelijk, vriendelijk, gezellig en in 1 keer geslaagd!

• Naam Instructeur: Merel Stroomer-Ramakers

In 1 keer geslaagd voor m’n scooter praktijk!!

Zeer fijne ochtend/middag eerst een paar uur scooter les gehad met een klein groepje. Daarna bij het cbr een voor een afrijden. Allemaal in 1 keer geslaagd dus dat is mooi!! Ook een hele prettigs ervaring met de instructeur, aardig en duidelijk in de fouten die je maakt. En geeft iedereen dezelfde aandacht.

Een leerzaam avontuur

Ik vond het autorijden in het begin erg spannend maar raakte naarmate de lessen steeds meer gewend aan de auto en kreeg steeds meer zelfvertrouwen wat ook heeft geleid tot het slagen in 1x voor mijn rijbewijs

• Naam Instructeur: Rogier Boom

Erg goed!

Hele leuke en lieve rijinstructeur! Duidelijke uitleg die enorm veel heeft geholpen :)

In 1 keer geslaagd yesss

Goede overzichtelijke lessen. Goede begeleiding tijdens het oefenen.

• Naam Instructeur: N.v.t.

Top instructeur en leuke lessen gehad

Ik heb mijn scooterexamen hier gevolgt en ik ben erg tevreden over hoe het ging. Het was erg leuk en ik heb een hoop geleerd. Zeker een aanrader.

Leliehofstraat 3

1704 CH Heerhugowaard

Over Autorijschool Butterhuizen

Werkwijze Het is al weer vele jaren geleden dat wij onze Rijschool in de kop van Noord-Holland zijn gestart. Wij hebben een professionele, gestructureerde werkwijze en een duidelijke registratie van je vorderingen. Daarmee behalen we goede slagingspercentages. In al die jaren zijn we uitgegroeid tot de één van de meest gewaardeerde rijscholen van Noord-Holland. Persoonlijke aanpak Persoonlijke benadering staat bij rijschool Butterhuizen voorop: ‘Het gaat om de mens achter de leerling. ‘Wij begeleiden de leerling stap voor stap tijdens de rijopleiding. Iedereen wil immers zo goed, zo snel en bovendien zo voordelig mogelijk het rijbewijs halen. Onze doelstelling is: het opleiden van veilige, vaardige en sociale weggebruikers!’