Top ervaring

Corrigeert je als nodig is en in 1 keer geslaagd!

Het was geweldig

Het was iedere les super gezellig en dus bleef het leuk weer te lessen, maar is dat natuurlijk niet het belangrijkste want dat is goed leren autorijden maar dat kon Tim ook als geen ander dus al met al kon het niet beter voor mij

Fijne lessen gehad.

Iedere les goeie begeleiding gekregen en duidelijke instructies gekregen, Instructeur gaf altijd als hij wat later kwam, dit was erg fijn.

• Naam Instructeur: Vinod Ramsahai

Uitstekende en gezellige opleiding

Ik ben super blij dat ik bij Tim heb gelest. Buiten dat hij alles goed uitlegt en er kort op zit, kan je heerlijk met hem praten over van alles en nog wat. Als Tik echt niet kon en ik bij Tjarda terecht moest, heeft dat ook geen nadelen gehad voor mijn rij-skills, allebei uitstekende en gezellige instructeurs. Daarom ben ik ook in één keer geslaagd! Bedankt!!

Was super in 1x geslaagd

Was top

• Naam Instructeur: Sander Bos / Auto/ Motor/ Scooterinstructeur

Goede rijschool in een keer geslaagd

Goed rijschool top

Heel positief

Heel duidelijk, aardig, handig, op mijn vorige rijschool had ik 4 uur les gehad en was ik gezakt. Nu heb ik 2 uur les gehad en was ik geslaagd.

• Naam Instructeur: Tjarda Hilster / Auto/ Motor/ Scooterinstructeur

Ik heb mijn les tijd als een fijne tijd gezien

Dit komt doordat mijn rij instructeur altijd rustig bleef en nooit boos werd. Kon het zeker goed uitleggen allemaal.

Bedankt!!

Heel erg blij met Janine!! Wat een topper :-)

• Naam Instructeur: Janine Matulessy

Top Naomi is een hele goede rijinstructrice

Naomi kan heel goed uitleggen en is geduldig. Ik voelde mij op mijn gemak. Ik kan iedereen haar aanraden!

• Naam Instructeur: Naomi Snijders

Top ervaringen met Tim!!

Ik ben in 1 keer geslaagd na t hebben gelest bij Tim. Met Tim rijden is ontzettend leerzaam en ook nog is gezellig! Als je een rijinstructeur zoekt die je op je gemak stelt, goed voorbereid op je examen en ook nog eens humor heeft, is Tim de perfecte rijinstructeur!

Goede ervaring!

Ik vond het rijlessen altijd leuk! Er was een goede sfeer. Shershah geeft goede en duidelijke uitleg en geeft aan wat goed en fout gaat. Zeker een aanrader butterhuizen :)

• Naam Instructeur: Shershah Durrani

Goed geregeld en heel relaxed

Ik had priveles aangevraagd en dat was allemaal heel snel en duidelijk geregeld. Op de dag van het lessen werd alles goed en duidelijk uitgelegt en was er genoeg ruimte voor vragen. Ook was de zweer heel relaxed. Al om al zeker een aanrader!

Helemaal top

Ik had privéles samen met mijn broertje, dit was allemaal mogelijk zonder problemen. De les zelf was erg goed en de instructeur had veel geduld met me. Zeker een aanrader.

• Naam Instructeur: Sander Bos / Auto/ Motor/ Scooterinstructeur

Heb mijn rijbewijs in 1 x gehaald. Altijd met een goed gevoel in de auto gezeten. Tim en tjarda zijn allebij top. Heb zelf bij tjarda gereden en heb er niks op aan te merken.

Goed !

Super fijne rijlessen gehad

• Naam Instructeur: André de Haas

goed !

enorm leuke rijlessen gehad!

• Naam Instructeur: Karen Habold

Fijne uitleg, duidelijk, vriendelijke intructeur!

Voor de 2e keer op voor examen , best zenuwachtig! Instructeur gaf duidelijke punten waar je op moest letten. Gaf je handvaten om te onthouden. Gaf mij zelfvertrouwen doormiddel van af en toe te benoemen wat goed en fout gaat. Hele fijne ervaring gehad en trots op een behaald scooter rijbewijs :)

• Naam Instructeur: N.v.t.

Superfijn, tijdens de lessen een hoop geleerd en in 1 X geslaagd!

Ik werd erg fijn behandeld en de instructeur kon mij goed op mijn gemak stellen. verder was alles duidelijk zoals locatie, tijdstip, benodigdheden. Dit werd allemaal gestuurd via watsapp wat erg fijn is omdat je het dan heel makkelijk kan terug vinden.

• Naam Instructeur: Sander Bos / Auto/ Motor/ Scooterinstructeur

Super fijne rij instructeur, hielp mij de puntjes op de i te zetten en altijd mee kunnen lachen

• Naam Instructeur: Robin van Riel

Fantastische ervaring

Goede en duidelijke lessen, alles was duidelijk voor het examen

Zenuwachtig

Om mijn gemak gesteld

Erg duidelijk, gezellige instructrice

Er werd goed gecommuniceerd en ben in een keer geslaagd dus ze zijn zeker aan te raden

• Naam Instructeur: Tjarda Hilster / Auto/ Motor/ Scooterinstructeur

Goede heldere uitleg en rijlessen

Tempo van de rijlessen wordt aangepast aan jou tempo. Duidelijke uitleg met goede rijlessen.

• Naam Instructeur: Shershah Durrani

een goeie duidelijke gezellige instructeur gehad

goeie rijschool alles is goed duidelijk aangegeven ik zou mijn auto praktijk examen hier ook wel doen

Leliehofstraat 3

1704 CH Heerhugowaard

Over Autorijschool Butterhuizen

Werkwijze Het is al weer vele jaren geleden dat wij onze Rijschool in de kop van Noord-Holland zijn gestart. Wij hebben een professionele, gestructureerde werkwijze en een duidelijke registratie van je vorderingen. Daarmee behalen we goede slagingspercentages. In al die jaren zijn we uitgegroeid tot de één van de meest gewaardeerde rijscholen van Noord-Holland. Persoonlijke aanpak Persoonlijke benadering staat bij rijschool Butterhuizen voorop: ‘Het gaat om de mens achter de leerling. ‘Wij begeleiden de leerling stap voor stap tijdens de rijopleiding. Iedereen wil immers zo goed, zo snel en bovendien zo voordelig mogelijk het rijbewijs halen. Onze doelstelling is: het opleiden van veilige, vaardige en sociale weggebruikers!’