Duidelijke uitleg daardoor in 1 keer geslaagd

Gezellige rij instructeur, duidelijke uitleg en leuke ervaring

Fijn in 1 keer geslaagd!

• Naam Instructeur: Sander Bos / Auto/ Motor/ Scooterinstructeur

Goed en vriendelijk geholpen.

De instructeur legde het goed en vriendelijk uit als je wat fout had gedaan en zei ik wat als je iets goed deed.

Goeie en gezellige lessen

Eerst begonnen bii Rebecca en ben daarna naar Wendy gegaan. Was altijd gezellig in de auto, en werd goed geholpen.

Het was top

Goeie ervaring met Alvaro. Uitleg was top en zorgt voor weinig stress in de auto

• Naam Instructeur: Alvaro Dix

In 1 x geslaagd

Ik heb een email gestuurd en in 1 uur al een bericht terug gekregen. Goeie leraar helpt je als het nodig is helpt je met waneer je wel en niet moet remmen top leraar!

• Naam Instructeur: Sander Bos / Auto/ Motor/ Scooterinstructeur

Leerzaam, motiverende en realistische instructrice.

Instructrice Karen kreeg ik aanbevolen van een vriend van mij die haar werk en leerwijze helemaal geweldig vond toen hij bij haar lessen volgde. Zoals omschreven Karen is een gezellige, leerzame, motiverende en realistische instructrice. Ze tikt je positief op je vingers wanneer nodig, geeft feedback naar toebehoren en heeft heel veel geduld. Karen blijft geduldig ezelsbruggetjes herhalen tot het in je systeem zit en het automatisme wordt, daarnaast heeft ze ook alle ruimte voor een gezellige babbel wanneer mogelijk is. Zonder twijfel een instructrice die ik ook zal aanraden!

• Naam Instructeur: Karen Habold

Super goede rijschool

Het is een super fijne rijschool. Ik heb mijn scooter rijbewijs en mijn autorijbewijs hier in 1x gehaald. Je krijgt goede uitleg en helpen goed als je vragen hebt. Deze rijschool is zeker een aanrader!

• Naam Instructeur: Shershah Durrani

Excellent

Beste instructeur Noami! Dank u wel

• Naam Instructeur: Naomi Snijders

Een gezellige en fijne ervaring

Mijn ervaring was erg fijn. Ik had een gezellige instructeur waar ik het goed mee kon vinden en die daarnaast ook nog ontzettend goed les kon geven. Dankzij haar heb ik het in één keer gehad

• Naam Instructeur: Janine Matulessy

Goede uitleg en geslaagd

Goede instructie en goede lessen

Duidelijke instructies!

Ze helpen je goed bij je leerpunten en stellen je op je gemak.

Duidelijk en overzichtelijke lessen

Ik ben erg goed geholpen, er was ruimte om van mijn fouten te leren en de uitleg was daarbij ook top!

Goed behulpzaam en leerzaam

Ik ben goed geholpen waren erge leerzame lessen en heb me examen goed afgerond

Goed en zorgvuldig

Lessen waren altijd goed, Shershah was altijd heel duidelijk en communiceerde goed wat er goed of slecht ging.

• Naam Instructeur: Shershah Durrani

Hele goede ervaring! Goede sfeer

• Naam Instructeur: Daan Bos

Gezellig en leerzaam

Altijd heel fijn en gezellig met Wendy in de auto gezeten. Wendy is enorm mens gericht. Ze legt alles op een rustige manier uit en helpt je met dingen die je moeilijk vind. Ik heb top lessen gehad!

Fijne ervaring

Eerlijke feedback, het geven van vertrouwen wanneer nodig en in staat op verschillende manieren hetzelfde uit te leggen.

• Naam Instructeur: Tjarda Hilster / Auto/ Motor/ Scooterinstructeur

Super leuk netjes les gekregen.

Hey Janine, ik heb 52 super leuke lessen gehad. Ik heb het gevoel gehad dat je het mij echt gunde om mijn rijbewijs zelf te halen. Er waaren zeker moeilijke momenten maar je hebt mij er geweldig doorheen geholpen. Nogmaals super bedankt. Groeten, Peppin

• Naam Instructeur: Janine Matulessy

Alvaro is een topper!

De algehele service is prima! Alvaro doet echt z’n best voor z’n leerlingen en dat is te merken. Als er een afspraak gemaakt wordt, kun je er bijna altijd vanuit gaan dat deze ook wordt nagekomen. Ookal hadden Alvaro en ik soms onze verschillen, ben ik wel blij dat ik bij hem heb gelest!

• Naam Instructeur: Alvaro Dix

Lang maar krachtig

Goeie ervaringen op gedaan bij Robin.

• Naam Instructeur: Robin van Riel

Heel erg duidelijk

Het was een hele goede ervaring en ik zou het zeker aanbevelen

• Naam Instructeur: Tjarda Hilster / Auto/ Motor/ Scooterinstructeur

Helemaal top en super gezellig

Wendy is echt een topper. Instructie is heel overzichtelijk en als je het niet begrijpt dan legt ze het zo nog 100 keer uit. Ik moet vaak ook zien wat ik doe daarvoor heeft ze handige speelgoed autootjes die het super overzichtelijk maken. Heel gezellig om mee te kletsen, ga het missen!

• Naam Instructeur: Wendy van Petten

Je leert er heel goed van, door fouten te maken leer je zelfs het meeste.

Ik was heel zenuwachtig, en erg bang dat ik het niet ging halen. Maar door de fouten te maken kreeg ik te horen hoe het dan welmoest zodat het op mijn examen wel goed ging.

in 1x geslaagd

goed uitgelegd door de instructeur als je wat fout deed werd het gemeld en liet ze je het opnieuw doen

Leliehofstraat 3

1704 CH Heerhugowaard

Over Autorijschool Butterhuizen

Werkwijze Het is al weer vele jaren geleden dat wij onze Rijschool in de kop van Noord-Holland zijn gestart. Wij hebben een professionele, gestructureerde werkwijze en een duidelijke registratie van je vorderingen. Daarmee behalen we goede slagingspercentages. In al die jaren zijn we uitgegroeid tot de één van de meest gewaardeerde rijscholen van Noord-Holland. Persoonlijke aanpak Persoonlijke benadering staat bij rijschool Butterhuizen voorop: ‘Het gaat om de mens achter de leerling. ‘Wij begeleiden de leerling stap voor stap tijdens de rijopleiding. Iedereen wil immers zo goed, zo snel en bovendien zo voordelig mogelijk het rijbewijs halen. Onze doelstelling is: het opleiden van veilige, vaardige en sociale weggebruikers!’