Ik vond het heel fijn dat de tips en complimenten goed verdeeld waren

Het was heel fijn hoe het werd uitgelegd

• Naam Instructeur: N.v.t.

Ik ben blij dat ik ben overgestapt naar autorijschool Butterhuizen

Ik ben vol goede moed begonnen bij Hoekstra/ ANWB. Maar door meerdere teleurstellingen en niet nagekomen beloftes mijn eerste examen ingegaan. Dit werd één grote teleurstelling en was mijn zelfvertrouwen gedaald naar nul. Daarna kwam ik terecht bij Karen. Zijn heeft mij mijn zelfvertrouwen teruggegeven en mij zodanig bijgeschaafd , zodat ik vol zelfvertrouwen mijn tweede examen heeft ingeloodst met een goed resultaat. Ik ben haar hier zeer dankbaar voor. Dankjewel Karen!

Een mooi avontuur!

Vorig jaar April ben ik begonnen met het rijden bij Karen. Door persoonlijke gebeurtenissen is er bij mij toendertijd een angst voor het rijden ontstaan waardoor ik er even uit heb gelegen. Hier heeft Karen mij doorheen gesleept en mij het uiteindelijke zelfvertrouwen gegeven, waardoor ik nu achter het stuur kan stappen! Vanaf moment 1 gaf zij mij het vertrouwen en de kracht om te rijden. Het voelt nu dan ook als een overwinning die we samen hebben gemaakt en ik had dit avontuur niet anders voor me willen zien!

• Naam Instructeur: Shershah Durrani

Super goeie en gezellig lessen!

Goeie ervaring gehad bij butterhuizen! Mijn instructeur Rogier was duidelijk in het uitleggen en ook nog is altijd gezellig in de auto. Hierdoor in 1x kunnen slagen !

• Naam Instructeur: Rogier Boom

fantastisch

goeie instructeur, goeie uitleg

• Naam Instructeur: Sander Bos / Auto/ Motor/ Scooterinstructeur

Fijne rijschool met een rustige leeromgeving!

Deze rijschool is een erg prettige rij omgeving om in te lessen en examen bij te doen. Ze nemen rustig de tijd voor iedereen om te focussen op iedereen zijn of haar kantelpunten. Bereiden je goed voor op het examen zodat je deze gemakkelijk behaald.

Hele fijne ervaring

Zelf ben ik 1 keer gezakt daarna nog 2 uurtjes lessen en toen gelijk geslaagd. Top rijschool!

• Naam Instructeur: Sander Bos / Auto/ Motor/ Scooterinstructeur

Alvaro is rustig en positief.

Ik kwam bij een andere rijschool vandaan, waar ik wat minder tevreden was over de instructeur. Toen ik overstapte naar Butterhuizen heeft Alvaro me uitstekend geholpen door altijd positief te blijven, niet boos te worden op fouten, en duidelijk uit te leggen wat ik goed deed en beter kon doen.

• Naam Instructeur: Alvaro Dix

Top rijschool

Alles wordt goed uitgelegd. Neemt de tijd met alle onderdelen. Kan niet anders zeggen. Dat het een goede rijschool is. Was ook in een keer geslaagd.

• Naam Instructeur: Cheyenne Dix

Fijne ervaring

Ik heb van Janine altijd perfect les gekregen en kreeg ook de uitleg die ik nodig had om te slagen. Het was ook fijn dat er nooit problemen waren met communicatie, en dat Janine altijd op tijd was.

• Naam Instructeur: Janine Matulessy

Fijne ervaring

Ik heb van Wendy goed les gekregen. En de basis zat er ook snel in. Ook was het fijn dat Wendy altijd op tijd was en hadden we als er iets tussen kwam goed contact.

Heel erg leerzaam

Ik heb alles op een rustige en duidelijke manier mogen leren

• Naam Instructeur: Rogier Boom

Uitstekende lessen en een uitstekende rij instructeur

Heb goeie opbouwende lessen gehad en steeds wat moeilijker en moeilijker, dit zodat ik klaar was voor het examen. Na elke les praten we over wat goed ging en wat er beter kon zodat ik dat de volgende les beter op kon pakken. Over het algemeen perfect en daar ben k erg dankbaar voor.

• Naam Instructeur: Janine Matulessy

Goeie hulp en communicatie

Ik begon mijn lessen bij Rebecca, zij had meteen aangegeven dat ze geopereerd zou worden en dat ik dan bij Wendy zou komen in dezelfde auto. Beide gaven heel fijn les en maakten ook tijd voor mij op hun vrije dagen. Daarnaast was het ook heel gezellig, dus ik ging met veel plezier naar de rijlessen toe. Ik ben ook nog in 1x geslaagd, dus al met al super tevreden!

Gaf mij meer zelfvertrouwen

Ik begon met lessen bij Wendy van Petten. Zij heeft mij veel zelfvertrouwen gegeven. Ik voel mij zelfverzekerd als ik de weg op ga. Wendy is geduldig en legt het gemakkelijk en duidelijk uit. Ze bespreekt na de les wat er goed ging, wat er beter kon en houdt dit bij. Bedankt voor de leuke gesprekken en dat ik mij zelfverzekerder ben gaan voelen. Ook Rebecca bedankt voor de extra tips.

Heel erg fijn!

Wendy is een hele fijne rij-instructrice. Ze geeft je veel tijd en aandacht en voornamelijk een veilig gevoel. Je kan ook erg lachen met haar achter het stuur maar ze geeft je ook voldoende tips om aan te werken naar je examen toe. Persoonlijk heb ik onwijs veel mogen leren van Wendy en daar ben ik onwijs dankbaar voor. Een echte aanrader!

Leerzaam en goed

Karen is een erg goede en behulpzame instructrice. Zij doet er alles aan om haar leerlingen in één keer te laten slagen en dat is erg fijn.

Alles heel goed geregeld

Alles werd goed geregeld, ik had een herexamen en kon heel snel al opnieuw. Alles was duidelijk en het ging gewoon top!

• Naam Instructeur: Tjarda Hilster / Auto/ Motor/ Scooterinstructeur

Bij Wendy is het altijd gezellig in de auto. Super leuke lessen en handige tips. Aanrader!

• Naam Instructeur: Wendy van Petten

Super ervaring, de lessen waren altijd gezellig! Je wordt goed geholpen en krijgt goede feedback.

• Naam Instructeur: Wendy van Petten

Hele goede uitleg echt super ben in 1 keer geslaagd!!

We deden eerst een pasr testjes om te kijken of ik alles goed ondercontrolle had met hele duidelijke uitleg en op een manier wat de meeste jongeren wel zouden begrijpen!

• Naam Instructeur: Tjarda Hilster / Auto/ Motor/ Scooterinstructeur

In één geslaagd met geweldige hulp van de rijschool!

De medewerkers waren echt super, werden niet boos na een foutje. Ook werd alles goed geregeld, waardoor ik geen moeite had waar en wanneer ik ergens moest zijn. Mvg, Damian kaldenbach

Vlot en zeer gemakkelijk

De instructeurs waren uitstekend met mij helpen tijdens het rijden, dus heb ik mij examen in 1x gehaald. Butterhuizen is zeker een aanrader.

Leliehofstraat 3

1704 CH Heerhugowaard

Over Autorijschool Butterhuizen

Werkwijze Het is al weer vele jaren geleden dat wij onze Rijschool in de kop van Noord-Holland zijn gestart. Wij hebben een professionele, gestructureerde werkwijze en een duidelijke registratie van je vorderingen. Daarmee behalen we goede slagingspercentages. In al die jaren zijn we uitgegroeid tot de één van de meest gewaardeerde rijscholen van Noord-Holland. Persoonlijke aanpak Persoonlijke benadering staat bij rijschool Butterhuizen voorop: ‘Het gaat om de mens achter de leerling. ‘Wij begeleiden de leerling stap voor stap tijdens de rijopleiding. Iedereen wil immers zo goed, zo snel en bovendien zo voordelig mogelijk het rijbewijs halen. Onze doelstelling is: het opleiden van veilige, vaardige en sociale weggebruikers!’