Zeer leuke en leerzame lessen

Ik vond het lessen af en toe best wel lastig en spannend maar Daan heeft mij er goed bij geholpen om zelfverzekerd achter het stuur te zitten. De lessen waren ook altijd gezellig met Daan!

• Naam Instructeur: Daan Bos

Het was een fijne autorijles ervaring!

Ik heb ruim een half jaar bij Karen gelest en het ging allemaal supergoed! Tussentijdse toets en praktijkexamen beide in 1x gehaald! Lieve Karen, bedankt voor alles! Je bent een toppertje!

• Naam Instructeur: Karen Habold

"Superleuke en leerzame rijlessen, waardoor ik in één keer ben geslaagd!"

De rijlessen met Karen waren supergezellig, met veel leuke gesprekken. Rijschool Butterhuizen, echt een aanrader!

Goede & duidelijke les.

4 uur gereden waarin er duidelijk werd uitgelegd en verbeterd, zojuist mijn praktijkexamen gehaald. Top rijschool!

• Naam Instructeur: N.v.t.

Rijlessen waren heel duidelijk en makkelijk te volgen. Mijn instructeur tjarda was super hulpzaam en hielp ons heel goed met alle vragen die we hadden.

• Naam Instructeur: Tjarda Hilster / Auto/ Motor/ Scooterinstructeur

Gezellig en leerzaam

Het was altijd gezellig on de auto, al hadden we t over auto's of mensen... Verder was alles uitstekend uitgelegd en na een paar keer proberen is die toch binnen

Geweldige ervaring!

Het maken van keuzes, vooral in het verkeer, vond ik altijd erg moeilijk. Dankzij Cheyenne is dat helemaal veranderd. Ze heeft me met zoveel geduld en expertise begeleid, waardoor ik steeds zekerder werd tijdens het rijden. Haar rustige en positieve manier van lesgeven zorgde ervoor dat elke les niet alleen leerzaam, maar ook leuk/gezellig was. Dankzij Cheyenne heb ik mijn rijbewijs in één keer gehaald! Echt een aanrader!

Team work!

Ik begon mijn rijlessen bij Tim en Tjarda, twee ontzettend fijne instructeurs die me met veel geduld en expertise hebben begeleid. Dankzij hun inzet kon ik uiteindelijk bij Naomi terecht om mijn laatste lessen in een automaat te volgen. Het hele team werkte geweldig samen om alles soepel te regelen, ondanks mijn drukke schema. Ze hebben me echt gesteund om mijn rijbewijs te halen. Naomi was de PERFECTE afsluiting van dit traject – professioneel, geduldig en enorm gefocust op wat ik nodig had om te slagen. Deze rijschool is een echte aanrader voor iedereen!

• Naam Instructeur: Naomi Snijders / Automaat

Alles was goed geregeld en een fijne sfeer.

Na mijn aanmelding bij Butterhuizen werd ik vrijwel direct opgebeld en geholpen. De opbouw van de rijlessen was ook heel erg fijn. De dingen die wat minder gingen tijdens de lessen bleven steeds herhaald worden totdat ik het goed doorhad. De sfeer in de auto was ook altijd wel prima. Een zeer goeie ervaring dus!

• Naam Instructeur: Karen Habold

Super leuke, gezellige lessen en super leerzaam

Met Rogier was het elke week weer super leuk en leerzaam. Hij kwam altijd met een duidelijke plan voor de les en liet altijd weten wat we gingen doen. Verder was er altijd duidelijke feedback die dan in de lessen daarna goed werd opgepakt.

Hele goede lessen.

Het waren top lessen en heb er veel van geleerd.

• Naam Instructeur: Karen Habold

Hele leuke en leerzame tijd gehad

Ik omschrijf mijn ervaring als een erg leuke en leerzame tijd waarin ik veel heb gelachen en dat ik met vallen en opstaan uiteindelijk een goed resultaat heb behaald, namelijk in 1 keer slagen

• Naam Instructeur: Tim Hilster

Fantastisch

Pff in het kort een ervaring verzinnen gaat een lastige worden. Voordat ik bij Wendy les had zat ik bij 2 andere instructeurs die mij altijd het gevoel gaven zenuwachtig te moeten zijn en ik keek altijd tegen de lessen op. Toen ik eenmaal bij Wendy was beland gingen de zenuwen over op plezier. Les krijgen van Wendy is net alsof je een rondje rijd met een goede vriendin die je ook nog is veel leert. Ik heb het super gezellig gehad en nu door Wendy mijn rijbewijs binnen! Heel erg bedankt Wen!

• Naam Instructeur: Wendy van Petten

Super goeder ervaring gehad bij Tjarda!, steld je gerust en legt alles goed en duidelijk uit Altijd in voor een praatje en voor gezelligheid. Kortom een super rijinstructeur!

• Naam Instructeur: Tjarda Hilster / Auto/ Motor/ Scooterinstructeur

Legendarisch

Gezellige instructeur die altijd duidelijk is en mij natuurlijk fantastisch heeft opgeleid naar mijn rijbewijs toe! Ik heb alles op de goede volgorde geleerd en het heeft zijn vruchten afgeworpen

• Naam Instructeur: Robin van Riel

Fantastisch!

Cheyenne heeft een hele grote rol gespeeld in mijn rijopleiding. Ik begon eerst bij instructrice Rebecca de Vries, waar de connectie niet klikte, ook de manier van feedback geven was niet voor mij. Hierdoor werd ik heel onzeker en motivatieloos in het rijden. Toen kreeg ik het nummer doorgestuurd van de instructrice van mijn vriendin die toen der tijd ook bij Butterhuizen reed, Cheyenne Dix! De eerste rijles waren dan ook al mijn zenuwen weg en voelde ik mij meteen al op mijn gemak. Ik geef Cheyenne een dikke 10! Maar binnen Butterhuizen vind ik dat er nog een paar dingen verbeterd kunnen worden. Zoals de communicatie tussen de rijinstructeurs/instructrices en Sander de eigenaar. Misschien is het handig om een audio/video opname te hebben in de lesauto's om zo te kunnen weten wat er precies afspeelt tijden een rijopleiding van een leerling. Dit zeg ik, omdat mijn zus 30 lessen heeft gereden bij Tim Hilster en nul bijzondere verrichtingen heeft uitgevoerd in die lessen, daarnaast ook de basis dingen niet eens had aangeleerd: spiegels stellen, spiegelen tijdens het rijden en het gebruik van het knipperlicht. Al moet ik er dan wel bij zeggen dat mijn zus in de tussen tijd een compensatie te goed krijgt van Tim en dat zwart op wit staat. Dus al met al, beetje rommelige communicatie in de rijschool, maar in ieder geval 1 top instructrice waarbij slagen in 1 keer easy is, namelijk Cheyenne!

• Naam Instructeur: Cheyenne Dix

Top rijschool , alles heel helder uitgelegd!

Helemaal perfect!

Rogier is echt geweldig!

Rogier heeft me alles echt super goed geleerd, ik ben echt super blij met rijschool butterhuizen!!

Heel goed geregeld allemaal

Tijdens de rijlessen word er heel goed uitgelegd wat je moet doen en er is goede communicatie.

Heel goed

Vond de lessen heel fijn ik kon eerst helemaal niks kwa scooter rijden en ik heb het toch in 1 keer gehaald!!

Goede lessen & communicatie

Met Naomi heb ik mijn rijlessen gedaan en mijn praktijkexamen gehaald. De lessen waren goed en de communicatie via Whatsapp is altijd vlot gegaan. Ook de flexibiliteit van Naomi was fijn. Ten slotte is ze erg punctueel, iets wat je niet over elke instructeur kunt zeggen

• Naam Instructeur: Naomi Snijders / Automaat

Geduldig en gezellig!

Super fijn gereden bij Merel en vandaag geslaagd! Ze heeft zoveel geduld, legt alles goed en duidelijk uit, en het is ook nog eens ontzettend gezellig! Dat maakt het leren toch echt makkelijker. Ik zal de gezelligheid tijdens het lessen ontzettend missen.

• Naam Instructeur: Merel Stroomer-Ramakers

Goede rijschool met duidelijke rijles videos.

Ik heb een fijne tijd gehad achter het stuur bij deze rijschool. Mijn instructeur was duidelijk en had humor, en toevallig ook nog eens de zelfde naam. Ook de rijles videos zijn heel handig om te kijken en de website is makkelijk te gebruiken.

In 1 keer geslaagd

Ik heb rond de 40/50 rijlessen gehad en ben gelukkig in een keer geslaagd voor het rijexamen. Ik had geen problemen met het meerdere keren verzetten van mijn examen en ik heb altijd hele fijne lessen gehad

• Naam Instructeur: Cheyenne Dix

Fijne sfeer en altijd heel gezellig

Ik ben later in de opleiding gestart bij Wendy, maar ik was gelijk enthousiast. Wendy is een vrolijke en gezellige vrouw, maar ook professioneel in wat ze doet. Ze heeft geduld, weet wat ze zegt en ik voelde me altijd erg op me gemak. Ik heb veel gehad aan de lessen en Wendy wist altijd precies wat voor mij werkte om tot een goed resultaat te komen. Ik heb genoten van de lessen en ga je gezelligheid missen! Ik zou Wendy aan iedereen aanbevelen.

Leliehofstraat 3

1704 CH Heerhugowaard

Over Autorijschool Butterhuizen

Werkwijze Het is al weer vele jaren geleden dat wij onze Rijschool in de kop van Noord-Holland zijn gestart. Wij hebben een professionele, gestructureerde werkwijze en een duidelijke registratie van je vorderingen. Daarmee behalen we goede slagingspercentages. In al die jaren zijn we uitgegroeid tot de één van de meest gewaardeerde rijscholen van Noord-Holland. Persoonlijke aanpak Persoonlijke benadering staat bij rijschool Butterhuizen voorop: ‘Het gaat om de mens achter de leerling. ‘Wij begeleiden de leerling stap voor stap tijdens de rijopleiding. Iedereen wil immers zo goed, zo snel en bovendien zo voordelig mogelijk het rijbewijs halen. Onze doelstelling is: het opleiden van veilige, vaardige en sociale weggebruikers!’